TREDJE STRAKE FOR HFK

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 13. Jun 2015

TREDJE STRAKE FOR HFK

HFK-Oldenborg(3-0) 3-0

HFK: 7 min 1-0 Kyrre Sataøen (Markus Thorberg), 14 min 2-0 Kjetil Lien (Chris Magnetun) og 46 min 3-0 Sondre Dokken (Simen Renslo)

Old:

Gule kort:

HFK:18 min Stian Bråten, 22 min Jonas Bergane, 57 min Kjetil Lien, 66 min Sondre H Dokken, 67 min Simen Renslo

Old: 53 min Liridon Veljia, 68 min Kjetil Astrup og 90 min Lars Eide

Rødt kort: 85 min Sondre Dokken

Cornere: (4-3) 5-3

Sjanser: (4-1) 9-3

Tilskuere: 60. På Geilo

Dommer: Nils Arne Solberg, Slidre/Røn, Ad 1 Hans Egil Drolsum Vikersund og Ad 2 Ole Jonny Ulleberg Skrim. Litt vel glad i kortstokken i en rolig og lettdømt kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) sondre Dokken (kap) og Jesper Taaje (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien, Markus Thorberg og Jonas Bergane (Spiss) Stian Bråten (Alfred Scriven 70 min) Reserver: Ahmed Ahmed, August Fosse, Anders Mastrup, Abdirizak Isak,

HFK tok en viktig og meget fortjent seier hjemme på Geilo mot Oldenborg. Geilo er en lykkebane for oss!! Vi har den siste tiden fått til mer stabile økter og mindre utskiftninger på laget. Det har ført til bedre resultater og spill. Det var ikke vår beste kamp mot Oldenborg, men vi ble sjeldent truet av et fintspillende Oldenborg lag og holdt nullen. Tre nye poeng er også viktig og vi biter oss fast midt på tabellen.

KAMPREFERAT

På et vindfullt Geilo stadion tok HFK tak i kampen fra start. Men Oldenborg var gode til å holde på ballen og spilte tidvis meget bra fotball. Men de manglet fremdrift til å true oss io særlig stor grad. HFK tok ledelsen allerede etter 7 minutter ved Kyrre Sataøen. Etter at Markus Thorberg hatt brutt nesten igjennom og skutt, endte ballen opp hos Sataøen som dro seg forbi en mann før han fyrte av et godt skudd som Oldenborg sin keeper bare greide å videreføre opp i krysset og 1-0 til HFK. Kampen var forholdsvis jevnspilt, men HFK virket mer gjennombruddshissig og farlige. 2-0 kom i det 14 minutt etter godt spill. HFK innvolverte mange spillere med hurtig et touch spill før Magnetun fikk ballen på kanten. Han dro seg forbi backen og la flott inn på bakre der Kjetil Lien hadde en lett jobb med å bredside ballen i mål. Like etter kunne HFK økt til 3-0, Stian Bråten vant ballen høyt i banen før ballen endte opp hos Thorberg som skjøt over fra god posisjon. I det 33 minutt er Bråten nærme, men keeperen får slått til corner. I det 46 minutt øker HFK til 3-0. Renslo fyrer av på et frispark fra 25 meter, keeperen gir retur og der dukker Dokken opp og 3-0. Det blir også pause resultatet.

I andre omgang åpner HFK bra uten å skape de helt store sjansene. Nærmest var Oldenborg i det 20 minutt på et legg som falt opp tverrliggeren. I det 23 minutt burde HFK ha punktert kampen helt, Magnetun kjører kjapt oppover vår venstreside og slår fri Simen Renslo som ikke er helt heldig med touchet og roter bort en sjanse alene med keeper. I det 30 minutt får HFK frispark på 18 meter og det tar Renslo kjapt, han slår til Jonas Bergane som kommer alene med keeper. Men han også får et dårlig touch og skuddet avverger Oldenborg keeperen mesterlig. I det 35 minutt er det Thorberg som spiller fri Magnetun på venstreside, men Oldenborg keeperen redder nok engang. I det 37 minutt blir Sondre Dokken utvist på noe som for oss ser ut som en grei takling, men selv med en mann mindre på banen ror HFK seieren greit i land.

Det ble en fortjent 3-0 seier, best på HFK var Dokken og Taaje

Neste kamp nå er hjemme mot Frigg lørdag kl. 1600 på Gol.

JansenUTTAK TIL A KAMP HJEMME MOT FRIGG LØRDAG KL. 1600 PÅ GOL

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 11. Jun 2015

Lørdag får vi besøk av det gamle storlaget Frigg. Frigg er et av favorittene til å rykke opp i år og ligger pr dags dato på 4 plass tre poeng fra førsteplassen og 4 poeng foran oss. Men vi ser frem til å ta dem, for på vår hjemmebane er det vanskelig å ta poeng for bortelagene vi får på besøk.
Vi har tre strake seiere og er virkelig i siget, vi går for nummer 4 nå!!

Vi har fått inn en ny spennende spiller i form av Christian Nesselqvist og han kommer med i troppen til denne kampen. Christian er en rask backtype, med gode basisferdigheter, han kommer fra Universitetsfotball i Seattle (PLU). Han er norsk statsborger, men snakker ikke norsk. Han har far fra Nesbyen, Kim Nesselqvist som på 70 tallet spilte på det sterke Nesbyen laget som ble kretsmestere i Hallingdal og Valdres i 1979.

Oppmøte er kl. 1445 i garderoben. Vi mangler dessverre kapteinen vår Sondre Dokken som må stå over på grunn av det røde kortet han fikk i forrige kamp. Ellers er alle klare.
De fire siste møter også til B-kamp på Geilo.

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Kyrre L Sataøen (kap), Jesper Taaje, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Torleif Rullestad, Fredrik Garnås, Christian Nesselqvist, August Fosse, Anders Mastrup og Ahmed Ahmed.


UKE 24

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Jun 2015

UKESYKLUS 24

Nå er vi virkelig i støtet, tredje strake seier ble innkassert på Geilo lørdag mot Oldenborg. Ikke den helt store kampen, men uansett var det godt å ta med seg tre viktige poeng.

Til helga kommer det en litt tøffere motstander til Gol i form av Frigg. Men hjemme er vi gode, så vi går for tre nye poeng.

Junior laget tok et poeng hjemme mot Modum i en veldig spennende og underholdene kamp 3-3.

B laget møter i dag Tyristubben, onsdag gikk de på et 2-0 tap borte mot Ådal i en jevn kamp med et meget ungt lag. Selv om det har blitt litt lite poeng for 5 div laget så har de fått mange gode kamper i vår.

FERIE

Vi nærmer oss ferietid, vi tar et par uker, med egentreningsprogram etter siste seriekamp. Uka før Norway cup blir det oppkjøring for alle.

NB!! Har hørt rykter om at enkelte har planlagt ferie før sesongen er over, det er ikke bra. Vi er avhengig av at folk stiller opp ut vårhalvåret, ikke tru at alt ordner seg!!

Les planen nøye

FORFALL ++Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!! Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.

Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?t...

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Termin...

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

240806

Alle

Kl. 1545-1745

Pawel og Jansen0906

Besøk Flå

Kl. 1730

A+ B trening

Kl. 2015

Ta med joggesko.

Opp-varming på siden. På grunn av kamp

Boks trening og av-slutninger

1006

Topp som vanlig.

1 og 2 t og 7-8 tG 16

Gol/Nes interkrets

Kl. 1900

Pawel og Gøran

1106

Jr kl. 1545A+B

kl. 2000

Basis, rolle og Formasjons

TreningPawel, Jonas, Jansen og Jørund

1206

Håper det blir Topp, men en del blir vel trukket ut i eksamen1306

Jr 2 – Haugfoss

Kl. 1330

NB!! På Nesbyen

HFK-Frigg

Kl. 1600

Oppmøte kl. 1445

I klasserommet

1406

B lag- JIF 2

Kl. 1500

Oppmøte

kl. 1345Hokk/MIF 2 – JR

Kl. 1500

Avreiseinfo kommer.
UTTAK TIL A KAMP MOT OLDENBORG LØRDAG KL 1600 PÅ GEILO

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 5. Jun 2015

Enda et nytt lag og spennende bekjentskap kommer på besøk lørdag i form av Oldenborg. Oldenborg har spilt noen år i 3 divisjon og har et ok lag. De har åpnet sesongen greit og har 9 poeng og ligger på 10 plass i serien. De slipper inn forholdsvis få mål, men har også scoret få. Uansett er dette et av de lagene vi må gi alt for å legge bak oss inneværende sesong.

Selv om vi ved dette tilfelle skal spille på Geilo, så er det vår hjemmebane og hjemmekampen vi hadde mot Kongsberg i fjor på Geilo, gikk jo greit ;) (vant 5-2) hjemme skal vi ha seier, uansett hvem vi møter.

HFK har funnet formen etter en periode med mye sykdom og skader har vi tatt to strake seiere. Spesielt borteseieren mot Nordstrand forrige helg var sterk. Vi har også fått trent bedre de siste ukene og går optimistisk til verks lørdag mot Oldenborg.


Oppmøte er kl. 1445 på møterommet i Geilohallen. Vi mangler Fredrik Garnås på grunn av tre gule kort og Torleif Rullestad som er i England.

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Jesper Taaje, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Jonas Rodegård, August Fosse. Anders Mastrup og Ahmed Ahmed. En spiller til vil supplere troppen.


UFORTJENT CUPTAP MOT GJØVIK LYN

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 1. Jun 2015

G/L - HFK (1-1) 3-1

G/L:27 min Jesper Sydbøge, 84 min Sydbøge og 92 min Andreas Kleppe

HFK: 45 min Jonas Bergane(August Fosse corner)

Gule kort:

G/L:16 min Mohamed Abdullahi, 42 min Gard Simenstad, 86 min Anders Mendoza Sveinhaug og 90 min Mathias Svennby.

HFK:

Rødt kort:

Cornere: (0-4) 0-7

Sjanser: (1-5) 5-9

Tilskuere: 40

Dommer: Kim Andre Østhagen Stange FK, Ad 1 Stian Drake og Ad 2Jens Storås Sommer. Dømte en god kamp selv om avgjørelsen om å ikke gi Linus Hedlund straffe tidlig i andre omgang kan diskuteres.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Kjetil Levorsen, (HB) Ahmed Ahmed (MS) Anders Mastrup og Jesper Taaje (kap) (VB) Linus Hedlund (Def MB) Markus Thorberg og August Fosse (Off MB). Chris Magnetun, Jonas Bergane og Kristian Svenkerud (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Lasse Fjeldstad 17 min, Abdirrizak Izak 15 min, Adrian Aaserud og Teodor Brekke

Det ble et meget bittert tap for HFK på Gjøvik søndag i junior NM. Det er sjelden vi taper kamper som vi dominerer så totalt. Jeg var kanskje noe urimelig i garderoben etter kampen i min kritikk til spillerne. Men var meget skuffet og jeg håper dette var en følelse vi vil gjøre alt for å unngå for å oppleve igjen. Det kommer mange spennende kamper fremover selv om vi nå er ute av cupen. Kanskje vi får revansje mot Gjøvik Lyn på Norway Cup. HFK gjorde det meste riktig og spilte tidvis bra fotball, men var ikke gode nok i begge ender av banen. Det sier seg selv at det var ekstremt bittert at Gjøvik går opp i en 2-1 ledelse 5 minutter før slutt når det står 8-1 i målsjanser til HFK. En mer gylden mulighet til å gå videre til tredje runde i NM får vi sjelden. Men hvis vi oppsummerer årets NM innsats så skal vi være meget stolte og ønske Gjøvik Lyn lykke til videre. De var tross alt best på det som er viktigst i fotball, nemlig å score mål!!

KAMPREFERAT

HFK meget bra og dominerte banespillet kraftig. HFK er nærme etter 2 minutter på en corner. Etter 8 minutt scorer nesten Taaje på en nye corner. HFK trøkker på og er nærme ved flere anledninger uten å lykkes. I det 15 minutt slår Thorberg et perfekt slått frispark som finner Hedlund som stusser ballen bakover fra 10 meters hold. Men dessverre rett i hendene på keeperen. I det 23 minutt tror alle at HFK tar ledelsen ved Taaje som på et nytt godt slått frispark stiger til værs og stanger ballen i mål. Dessverre ble han avvinket for offside, en hårfin en. Gjøvik hadde ingenting, men kommer til en god sjanse etter 27 minutter. Etter litt rot på midten og i forsvaret kommer Gjøvik spissen seg igjennom på høyre siden og dundrer ballen i mål. Flott scoring og 1-0 til Gjøvik. Meget ufortjent men sånn er fotballen. HFK fortsetter å dominere spillet, men kommer ikke til de helt store sjansene før Jonas Bergane header en corner i mål like før pause og 1-1. Noe som også ble pauseresultatet.

I andre omgang er G/L noe mer med, men det er fortsatt HFK som er det beste laget. I det 48 minutt drar Linus Hedlund seg flott igjennom og blir lagt i bakken. «Alle» i hvert fall fra HFK venter bare på at dommeren skal dømme straffe, men han vinker spillet videre. I det 52 minutt er HFK veldig nærme igjen også denne gang på corner. Hedlund header hårfint utenfor. I det 71 minutt har HFK en ny sjanse etter frispark fra Thorberg, men Mastrup greier ikke å få ballen i mål. HFK fortsetter å styre, men greier ikke å få ballen i mål. Derfor er det forferdelig surt når G/L går opp i 2-1 etter 85 minutter, når de får et noe enkelt mål. HFK prøver å satse alt fremover nå, uten å få til de helt store sjansene. Istedenfor er det Gjøvik som skaper de største og øker også til 3-1 på overtid. I det 93 minutt er HFK nærme redusering, men alene igjennom blir Taaje lagt i bakken av keeperen.

Best på HFK var Linus Hedlund, Jesper Taaje, Ahmed Ahmed og Markus Thorberg, som til tross for en tordentale etter kampen ikke spilte en aller verst kamp. Men det er en veldig bitter kamp å tape mot et lag vi bør slå greit.

Jansen

GODT GJENNOMFØRT KAMP, MEN EN LITT HELDIG BORTESEIER MOT NORDSTRAND

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 1. Jun 2015

NIF- HFK(1-1) 2-3

NIF:31 min 1-1 (etter corner) og 70 min

HFK: 27 min Kjetil Lien (Chris Magnetun frispark) 61 min Jonas Bergane (Fredrik Garnås frispark) og 90 + 4 min Lien (Pawel)

Gule kort:

NIF:27 min Nimer El Haj

HFK: 12 min Fredrik Garnås, 36 min Kyrre Sataøen og 86 min Pawel.

Rødt kort:

Cornere: (2-0) 5-4

Sjanser: (3-1) 5-5

Tilskuere: 60

Dommer: Yahya Swajet, Grue IL Ad 1 Jan Martin Knashaug, Brandval IL og Ad 2 Nicolai Bratvold Furnes fotball

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken(kap) (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen (Pawel Kaczorowski 72 min) og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien, Markus Thorberg og Jonas Bergane (Spiss) Stian Bråten (Alfred Scriven 68 min) Reserver: Torleif Rullestad, Joakim Skaret og Linus Hedlund

HFK tok en ekstremt herlig borteseier mot et godt Nordstrand lag som har ambisjoner om topplasering i år. Det var dog av den noe heldige sorten, med et seiersmål som kom nesten fire minutter på overtid. Selv om vi var heldige så var det ikke helt ufortjent. Vi gjennomførte en meget god kamp på en særdeles dårlig bane mot et fintspillende NIF. Vi tok hensyn til forholdene og spilte noe mer kynisk enn tidligere. Vi er også meget godt fornøyd med at et såpass godt lag ikke greier å spille seg frem til en eneste sjanse mot etablert.

De tre poengen smaker også godt og vi har nå plassert oss som nr 7 på tabellen, med 13 poeng. Det er 7 poeng opp til Valdres på førsteplass og 7 poeng ned til Skårer på 12 plass som er siste nedrykksplass. Fortsetter vi sånn så skal vi si oss meget godt fornøyd.

KAMPREFERAT

På en bane av den gamle typen som det var vanskelig å spille god fotball på tok NIF kommandoen fra starten uten å skape de helt store sjansene. I det 13 minutt bryter Garnås flott et NIF angrep, men blir lagt i bakken uten å få frispark. Det fører nesten til en store NIF sjanse, Garnås får også gult kort for en ettersleng etter at han selv ikke fikk frispark. Med en riktig avgjørelse først så hadde man sluppet den påfølgende situasjonen. NIF får noen cornere som de er farlige på. Men banespillet har jevnet seg noe ut når klokken nærmer seg 30 minutter. I det 27 minutt drar Markus Thorberg seg igjennom og forbi to NIF forsvarere, men blir lagt i bakken. Det blir gult kort og frispark i en meget god posisjon. Magnetun gjør seg klar og slår et hardt frispark som treffer toppscorer Kjetil Lien i feltet han får med seg ballen og scorer fra kort hold 1-0. Ikke helt fortjent ut fra spillets gang, men det var tendenser i HFK. Dessverre utlignet NIF i det 33 minutt på en corner etter at vi først hadde reddet på streken 1-1. I det 42 minutt har NIF en ny stor sjanse etter corner, før de på enda en corner i det 44 minutt kommer veldig nærme. Men heldigvis redder Sataøen på streken. Lagene går til pause på 1-1 noe som HFK var mest forøyd med.

I andre omgang kommer HFK bra i gang og presser NIF noe mer. Gutta jobber iherdig over hele banen og det er mange tegn på at spillerne er i ferd med å finne tilbake til formen igjen etter en tung periode. I det 61 minutt får HFK frispark på midtstreken, Garnås slår et perfekt frispark med silkefoten sin og Jonas Bergane stusser ballen fra 14 meter i mål rett foran en utrusende keeper og 2-1. Minuttet etter er NIF nærme på en ny corner og Magnetun redder på streken. I det 70 minutter er Garnås uheldig når ballen ikke spretter som den pleide å gjøre på banen og NIF spilleren snapper ballen. Alene med Stanes gjør han ingen feil og 2-2. Det var veldig synd i en periode vi hadde godt taket på kampen. Det gav blod på tann for NIF som kjørte på for seiersmålet, noen som førte til meget gode kontringsmuligheter for HFK. I det 78 minutt kunne Garnås ført HFK opp i en ny ledelse da han fikk en stor sjanse etter en dødball fra 8 meters hold skjøt han dessverre via en NIF spiller og utenfor. På corneren får Alfred Scriven en stor sjanse, som igjen blir avverget til corner. NIF greier ikke å skape noen store sjanser på slutten, men satser mer og mer fremover. NIF får corner tre minutter på overtid og nervene står i høyspent på HFK benken skal poenget ryke. Men etter mye klabb og babb får HFK avverget. Mens HFK kanskje var veldig godt fornøyd med et poeng tok vi allikevel en kontring 4 minutter på overtid. Thorberg setter opp et godt angrep, men innlegget når ikke helt frem til Lien. Returen ender hos Pawel som innenfor 16 meteren tar seg god tid og prikker inn en perfekt pasning til Lien som fra en meters hold fomler ballen i mål og 3-2. Det var vanvittig deilig. Dette var tre ekstremt viktige poeng for HFK. Best på et meget godt og hardtarbeidende HFK lag var Kjetil Lien, Jonas Bergane og Markus Thorberg.

Neste kamp nå er hjemme mot Oldenborg på Geilo førstkommende lørdag kl. 1600. Den måtte flyttes fra Gol på grunn av et nasjonalt turnstevne.

JansenUKESYKLUS 23

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 31. Mai 2015

UKESYKLUS 23

Ekstremt herlig seier for A laget borte mot Nordstrand. Nå venter nok en viktig kamp hjemme mot Oldenborg. Den kampen går på Geilo lørdag kl. 1600, siden det er turnstevne på Gol. Det blir grillfest hos Kyrre etter kampen. A laget er virkelig på gang, forklaringen er at vi har fått flere tilbake etter sykdom og skader, det har ført til bedre økter og mer trøkk i kampene. Fortsetter dette blir det mye poeng fremover!!

Cupkampen mot Gjøvik er i skrivende stund ikke spilt.

FERIE

Vi nærmer oss ferietid, vi tar et par uker, med egentreningsprogram etter siste seriekamp. Uka før Norway cup blir det oppkjøring for alle.

NB!! Har hørt rykter om at enkelte har planlagt ferie før sesongen er over, det er ikke bra. Vi er avhengig av at folk stiller opp ut vårhalvåret, ikke tru at alt ordner seg!!

Les planen nøye

FORFALL ++

Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.

Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?t...

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Termin...

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

230106

B laget

Kl. 1930

JonasA restitusjons trening på egenhånd. De som har spilt lite fra A møter på B treningHaugsbyg - JR 2 KL. 2000

Avreise Geilo

Kl. 1630?0206

A+ B trening

Kl. 2000

Ta med joggesko.

Opp-varming på siden.

Boks trening og av-slutninger

Pawel, Jonas og Jansen0306

Topp som vanlig.

1 og 2 t og 7-8 tÅdal – B laget

Kl 1930

Gress.G 16

Gol/Nes interkrets

Kl. 1900

Pawel og Gøran

0406

Jr kl. 1545

Kafi og Stian

A+B

kl. 1930

Basis, rolle og Formasjons

TreningPawel, Jonas, Jansen og Jørund0506

Topp som vanlig i 7-8 time.

De som har kamp får friJr 1 – Modum

Gol

Kl. 1900

Oppmøte

kl. 1745

0606

HFK-Oldenborg

Kl. 1600

Oppmøte kl. 1445

NB! På Geilo

Blir grilling og Champions league hos Kyrre etter kampen.

0707

B lag- Tyristubben

Kl. 1500

Avreisetider kommer

UTTAK TIL A KAMP BORTE MOT NORDSTRAND LØRDAG

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 28. Mai 2015

Lørdag har turen kommet for å møte Nordstrand, de har åpnet forholdsvis bra med 16 poeng på de 8 første kampene. Det blir en tøff utfordring, men det er ting som tyder på at vi er på gang igjen. Kvaliteten på treningene har økt litt, flere er tilbake etter sykdom og skader, samt at vi presterte veldig bra i store deler av kampen mot Skårer i helga.
Vi kommer til å reise med ambisjoner om å få til vårt spill igjen og komme hjem med tre nye poeng.

Avreise er kl. 1200 fra Nesbyen
De juniorene som blir tatt ut, skal også være med søndag. Jansen kjører fra Oslo til Gjøvik, så ligger vi over der. Jesper blir i Oslo.


Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Joakim Skaret og Torleif Rullestad.
Hjemmeværende reserver: Ahmed Ahmed og August Fosse

Lad godt opp!!


UTTAK TIL ANDRE RUNDE KAMPEN I JUNIOR NM MOT GJØVIK SØNDAG

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 28. Mai 2015

Søndag blir det en spennende kamp borte mot Gjøvik i JR. NM. Vi har ekstremt lyst til å komme oss til tredje runde for første gang i HFK sin historie. Vi kjenner ikke så godt til Gjøvik, men tror vi har en fair sjanse til å greie dette.

Følgende spillere blir tatt ut

Mer praktisk informasjon følger i morgen. Men vi skal spille med vikedrakter

Avreise med Mastrup og Brekke kl. ??? Jansen og de som spiller A kampen kommer direkte fra A kampen lørdag. Kampstart er kl. 1500 på Gjøvik stadion kunstgress av samme type som på Gol.
Mikkel og Andres blir med som hjelpere.

KEEPERE: Kjetil Levorsen og Thi Phanawat

UTESPILLERE: Ahmed Ahmed, Jesper Taaje (kap), Anders Mastrup, Linus Hedlund, Markus Thorberg, Kristian Svenkerud, Abdirizak Izak, Teodor Brekke, Lasse Fjeldstad, Adrian Aaserud, Jonas Bergane, Chris Magnetun, Alfred Scriven, August Fosse.
Reserve ved forfall er Kjell Sung, Simen Brenna og Tobias Grangård.

Lad ordentlig opp, meget viktig at vi forbereder oss på best mulig måte til denne viktige kampen.

Pawel, Jørund og Jansen


UKESYKLUS 22

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 24. Mai 2015

Viktig seier for A laget i helga, håper det inspirer fremover. Håper de fleste er på beina igjen, så vi kan få til en god treningsuke. Det trenger vi. Vi har mange lag å drifte så viktig at vi får folk på plass nå!!

Dere må også bli flinkere til å melde ifra forfall. Er du ikke på trening så spiller man ikke kamper hvis ikke grunnen er særdeles god.

TOPPIDRETT ONSDAG MED PRIVATIST EKSAMEN

Det er vel en del som er opptatt med eksamen m.m Men vi har en privatist som skal ha eksamen på onsdag og trenger objekter fra kl. 0800. Jeg tar en opptelling på tirsdag, men viktig at folk stiller opp!!

NB! Trenger ikke være elev i faget selv.

Les nøye

FORFALL ++

Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.

Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?t...

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Termin...

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

222505

HSK – B laget

Kl. 1500JR 2 – Vikåsen

Kl. 1730

Merk tiden!!2605

Jr

Kl. 1545

Stian og Kafi.

A+ B trening

Kl. 2000

Ta med joggesko.

Opp-varming på siden.

Boks trening og av-slutningerPawel, Jonas, Jansen og Jørund2705

NB!!!

Vi har eksamen i topp med en privatist

Håper mange kan stille. Trenger ikke være elev i faget selv.Topp 7-8t. ?

Styremøte

Kl. 16-182805

Jr kl. 1545

Kafi og StianA+B

kl. 1930

Basis, rolle og Formasjons

TreningPawel, Jonas, Jansen og Jørund2905

Topp som vanlig i 7-8 time.

3005

Nordstrand – HFK kl. 1600

Avreise Nesbyen

kl. 1200

3105

2 runde i JR NM

Gjøvik – HFK

Kl. 1500

Avreise info kommer, sjekker opp overnattings-muligheter på Gjøvik for de som spiller kamp i Oslo lørdag.

Åssiden – Jr 1

Kl. 1300

Avreise Geilo kl.??Neste jr 2 kamp er borte mot Haugsbygd mandag 1 juni kl. 2000

Neste B kamp er borte mot Ådal onsdag 3 juni.MEGET VIKTIG OG FORTJENT HFK SEIER

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 24. Mai 2015Straffesituasjonen.

MEGET VIKTIG OG FORTJENT HFK SEIER

HFK - Skårer (3-0) 4-3

HFK: 20 min Stian Bråten(Sondre Dokken), 25 min Kjetil Lien ( Bråten), 40 min Lien (Thorberg) og 82 min Kyrre Sataøen str (Thorberg felt)

Skårer:68 min Kristoffer Larsen, 74 min Larsen og 80 min Larsen

Gule kort:

HFK: 84min Jesper Taaje (felling)

Skårer:47 min Anders Henriksen, 60 min og 87 min

Rødt kort:

Cornere: (0-4) 1-7

Sjanser: (7-0) 14-5

Tilskuere: 97

Dommer: Espen Samulsen Vestfossen, Ad 1 Nils Gunnar Bjerke og Ad 2 Hans Egil Drolsum Vikersund

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken(kap) (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien, Markus Thorberg og Jonas Bergane (Spiss) Stian Bråten (Alfred Scriven 73 min) Reserver: Torleif Rullestad, Ahmed Ahmed, Jonas Rodegård, August Fosse, Linus Hedlund og Pawel.

HFK tok en meget viktig seier hjemme mot Skårer lørdag ettermiddag, men ikke uten drama. HFK var egentlig klart best gjennom hele kampen, men slapp Skårer til i målprotokollen, faktisk helt inn til 3-3 i det 80 minutt. Det var stekt etter de tilbakeslagene å allikevel komme tilbake og ta alle tre poengene. Det avgjørende målet kom på straffe i det 82 minutt ved Sataøen.

KAMPREFERAT

HFK åpnet bra på hjemmebane mot tabellnabo Skårer. Selv om Skårer i en god medvind hadde en del cornere innledningsvis, så førte ingen av dem til farligheter foran målet til Jarle Stanes. Den første store sjansen er det Stian Bråten som får etter at Kjetil Lien har satt han opp alene igjennom, men tuppen går like utenfor. Bare to minutter etterpå har Bråten en nye sjanse etter en flott langpasning av Jesper Taaje kommer han i god posisjon på bakre, men header like over en utrusende keeper. HFK styrer spillet totalt mot et tamt Skårer lag og det var veldig fortjent da HFK tar ledelsen i det 20 minutt. Sataøen spiller Dokken igjennom på vår høyreside og han drar seg flott fremover før han legger inn til Bråten som setter ballen sikkert i mål 1-0. Det gikk bare 5 minutter før ledelsen var doblet, denne gang slår Bråten flott inn til Lien på bakre som bredsider den flott på volleyen i mål. HFK fortsetter å dominere med godt pasningsspill og aggressivt og godt forsvarsspill. Skårer får ikke låne ballen mye. I det 36 minutt drar Lien seg flott forbi på høyre side og slår inn til Bergane som ikke får klem på headingen fra kort hold. Her kunne det fort stått 3-0. Det tok dog ikke mange minuttene før 3-0 var et faktum. Thorberg drar seg fris fra et par mann, avventer løpet til Lien og vekter pasningen perfekt til Lien som alene med keeper gjør ingen feil. Det sto seg til pause selv om Lien hadde ytterlig en sjanse til øke rett før.

I andre omgang er Skårer mer på hugget og spiller mer aggressivt, men det er allikevel HFK som styrer det meste. I det 51 minutt spiller Thorberg Bråten alene igjennom litt til venstre på mål, han går forbi keeperen og skyter. Ballen triller dessverre ut på feil side av streken, samt at Lien på bakre ikke rekker helt frem til å sette den i mål. I det 53 minutt spiller Magnetun og Thorberg godt sammen før Bråten får ballen i god posisjon, men han skyter dessverre like utenfor. I det det 66 minutt, blir Bråten spilt igjennom rett på mål av Thorberg. Bråten blir holdt kraftig av Skårer stopperen og alene med keeperen vinner keeperen duellen. Skårer keeper Truls Ballangby var nok banens beste spiller i lørdagens kamp. Her er nok Skårer heldig som slipper rødt kort. Hva med Skårer, jo de hadde frem til det 68 minutt ikke en sjanse. Men i det 68 minutt kommer de til to, det ene skuddet avverger Stanes, mens vi ikke er gode nok til å få returen ut, kommer det et legg inn på bakre til Kristoffer Larsen som skyter et bra langskudd nede ved stolpen og 1-3. Det målet stresser nok HFK spillerne litt, i e n kamp som skulle vært punktert for lenge siden. Dette gav også Skårer trua og de var enda mer på hugget og kampen jevnet seg ut. Like etter har HFK corner og Fredrik Garnås gjør nesten som mot Ready, men headingen sniker seg dessverre over. I det 74 minutt har vi frispark i god posisjon, men utnytter den svært dårlig. I tillegg skyter keeperen raskt ut og Skårer sin gode kant Larsen drar seg lett forbi vår forsvarer og alene med Stanes gjør han ingen feil og 2-3. Det ble virkelig nerve i kampen nå og bare minuttet etter er HFK på farten mot et offensivt Skårer lag får HFK all den plass man kan ønske. Jonas Bergane drar seg flott innover i banen og setter Lien opp alene med keeper. Her bør avgjørelsen komme, MEN han kliner ballen over. Det gir Skårer fortsatt trua og i det 80 minutt utligner Skårer på et nytt langskudd ved samme Larsen og 3-3. Det var forferdelig surt i kampen vi stort sett hadde vært best hele veien. Nå så det det ut som Skårer skulle få med seg minst et poeng med seg hjem. Men i det 82 minutt blir prøver Thorberg å dra seg fri inne i boksen til Skårer og blir holdt ganske kraftig. Dommeren dømmer straffe til store protester. Men bilder viser at Skårer stopperen som kanskje burde vært utvist litt tidligere i kampen har godt grep om unge Thorberg. Det er veldig nervøs stemning på banen, benken og tribunen i det Sataøen går frem, men ingen grunn til uro, selv om keeperen går til riktig side er straffen utagbar og 4-3. Det gav gutta ny tro på seier. Men det var fortsatt nervøst og i det 86 minutt kunne det fort går galt. Et frispark blir slått i boksen, det hele er veldig uoversiktlig men ballen treffer vist Jonas Bergane i armen og Skårer vil ha straffe. Men den var nok vanskelig og se og samtidig langt fra bevisst. På den påfølgende situasjonen header scorer spilleren mot mål og «alle» tror det blir utligning til 4-4, men giganten Jarle Stanes tydelig inspirert av David Seaman redningen vi så på før kampen, avverger med en «kjempelang arm». Den var matchavgjørende. Men fortsatt 10 minutter igjen og spenningen er stor. Det er store rom for HFK, mens Skårer presser på. Vi sliter litt med å komme oss ut, men i det 91 minutt blir Scriven satt opp alene med keeper, men misser. Her burde han nok sett opp og slått til en langt bedre plassert Thorberg. Dette gav Skårer en ny sjanse og med corner 4 minutter på overtid, frykter vi på benken det verste. Men hjørnesparket blir heldigvis ufarlig og dommeren som hadde en stri tørn på Hallingmo lørdag blåser av.

Det blir mye følelser etter en sånn kamp og selv om man kan irritere seg grenseløst over at vi slapp Skårer unødvendig inn i kampen er vi meget fornøyd med tre viktige poeng. Dette var også en kamp i positiv retning etter en rekke kamper uten det helt store. Men vi har fortsatt en del å jobbe med på trening fremover. Heldigvis virker det som de fleste er på vei tilbake etter skader og sykdom og det trenger vi fremover. To tøffe kamper til helga, borte mot Nordstrand i 3 divisjon, samt den meget spennende cupkampen mot Gjøvik søndag i andre runde i junior NM. Vi har veldig lyst til å ta begge de to kampene!!

Best på et meget godt HFK lag i 70 minutter var Kjetil Lien. Simen Renslo viser også gode tendenser i sin nye ankerrolle. Det var uansett flere av spillerne som tok et skritt i riktig retning.

Minner om at neste hjemmekamp er mot Oldenborg på Geilo 6 juni. Det måtte flyttes fra Gol på grunn av et nasjonalt turnstevne.

Jansen
UTTAK TIL A KAMP HJEMME MOT SKÅRER LØRDAG KL. 1600 PÅ GOL

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 21. Mai 2015

Lørdag kommer et nytt bekjentskap i form av Skårer på besøk og det blir gøy og spennende. Skårer har 6 poeng så langt i sesongen og ligger like bak oss på tabellen. De gikk på et 2-5 tap hjemme mot Nordstrand på onsdag. Skårer er et lag vi skal slå på hjemmebane og er et at de lagene vi må legge bak oss på tabellen i år. Vi håper å få på plass alle spillere og at de er mer friskmeldt enn de har vært i det siste til lørdagens kamp. I tillegg forsterkes troppen med Torleif Rullestad som nå er spilleklar for HFK igjen.
Selv om det ikke har gått vår vei den siste tiden håper vi publikum støtter opp om oss i denne meget viktige kampen. Vi er veldig tent på å revansjere oss og ta med oss de positive tingene fra andre omgangen mot Jevnaker onsdag.

Kyrre og Dokken har regien på første fase av forberedelsene, så alle møter i Garderoben kl. 1430.

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Jonas Rodegård, Torleif Rullestad, August Fosse og Ahmed Ahmed.

Lad godt opp!!


ET SYKDOMSUTSATT HFK GIKK PÅ NOK EN STYGG SMELL

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 21. Mai 2015

ET REDUSERT HFK GIKK PÅ ET STOR TAP BORTE MOT JEVNAKER

JIF - HFK (4-0) 5-1JIF:27, 28, 30, 35 og 65 min

HFK: 91 min Kyrre Sataøen (Simen Renslo)

Gule kort:

JIF:

HFK: 33 min Fredrik Garnås (felling) og 58 min Jonas Bergane

Rødt kort:

Cornere: (2-9) 3-11

Sjanser: (5-1) 9-6

Tilskuere: 150

Dommer: Hans Petter Sandtorv, Nore Nesset, Ad 1 Vegard Hallingstad, SkogerLier ILAd 2 Ole Jonny Ulleberg, Skrim. Litt vanskelig å følge linjen.Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Kjetil Lien (MS) Sondre Dokken (kap) og Jesper Taaje(August Fosse 76 min) (VB) Fredrik Garnås (Def MB) Kyrre Sataøen og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien, Markus Thorberg og Stian Bråten (Alfred Scriven 60 min) (Spiss) Jonas Bergane(Jonas Rodegård 67 min) Reserver:

HFK har blitt satt kraftig tilbake den siste tiden med skader og sykdom, noe som absolutt ikke har passet inn med et tett kampprogram. Men det begynner å se lysere ut og vi gikk optimistisk i gang med kampen mot Jevnaker. Etter 25 minutter der vi var det førende laget, greier vi å slippe til JIF med hele fire scoringer på kun 8 minutter, noe som langt på vei avgjør kampen. Det er både, uhell og udyktighet som fører til dette. I andre omgangen er HFK hakket bedre enn JIF og vi får ta med den følelsen inn i lørdagens kamp mot Skårer kl. 1600 på Gol.KAMPREFERAT

På en humpete gressbane åpnet kampen med en rekke dødballer, noe begge lag som regel er gode på. I det 3 minutt må Jarle Stanes ut i full strekk for å avverge en JIF scoring etter corner. Minuttet etterpå er det HFK som er meget nærme etter at en presset JIF spiller header hårfint over eget mål på en corner. Etter det hadde HFK litt tak i kampen uten å få til det helt store trøkket. Det var derfor litt ufortjent og meget kjedelig at JIF tok ledelsen etter 27 minutter, etter et innlegg hvor ingen av HFK forsvarerne greier å markere ut JIF spissen som header utagbart i mål og 1-0. 2-0 kom 40 sekunder etterpå, vi gir bort ballen og samme mann øker til 2-0 etter å ha fått ballen servert alene foran mål. 3-0 kom i det 30 minutt og om ikke det var nok økte Jevnaker til 4-0 etter 35 minutter på et flott langskudd. Det var 8 minutter fra hellvette, fra å ha godt håp om både et og tre poeng til 0-4 gikk det bare 8 minutter. Det var veldig tungt. Men HFK spillerne hevet seg igjen og styrer matchen ut omgangen uten å score. I pausen ble man enige om at man måte løpe mer, være mer aggressive og tøffere i duellene. Det var HFK fra første spark og presset JIF umiddelbart fra avspark bak på banen. Allerede etter 46 minutter er HFK nærme da Markus Thorberg skyter i stolpen og i det han skal skyte returen i det åpne målet blir han lagt i bakken. Men dommeren velger dessverre å ikke gi straffe. I det 65 minutt kommer JIF på første visitt i andre omgang og den scorer de selvfølgelig på. All ære til et hyper effektivt JIF lag, håper vi lærte litt av dem denne onsdags kvelden. 0-5 gjør det ikke lettere, men HFK prøver på. I det 70 minutt har vi en god sjanse, men lykkes ikke. JIF på sin side er på noen snarvisitter og virker mye farligere enn HFK. I det 73 min må Stanes igjen i full strekk for å avverge en JIF scoring. I det 78 minutt kombinerer Renslo og Thorberg bra, men det harde skuddet til førstnevnte går like utenfor. I det 80 minutt, misser Lien med en pasning bakover og en JIF spiller jobber den opp. Lien viser moral og jobber knallhardt opp igjen JIf spilleren som er på vei alene igjennom mot Stanes. Han takler rett før JIF spilleren får skutt, men ballen går forbi Stanes, men heldigvis triller den i stanga og Garnås får avklart. Skulle ikke HFK få litt uttelling etter en god andre omgang, jo det fikk vi. Men den kom seint, faktisk på overtid. Renslo Spiller inni bakrommet til Sataøen som kommer alene igjennom med tre JIF spillere halsende etter. Han greier akkurat å få pirket ballen forbi en utrusende JIF keeper og 1-5. en mager trøst for Sataøen i hans 100 obligatoriske kamp for HFK. HFK fortsetter å kjøre på og er veldig nærme et par tre ganger til på overtid. Nærmest var nok Dokken som heiv seg frem på et legg fra debutanten August Fosse, men avslutningen gikk dessverre i stolpen.

Selv om dette ble meget tungt, var det mye positivt i kampen og da spesielt andre omgang. Vi stiller klare til match lørdag kl. 1600 mot Skårer på Hallingmo, de skal få svi får siste tidens manglende uttelling. Tar vi tak i kampen fra start som vi gjorde i andre omgang mot JIF så blir det en god lørdag for HFK.

Best på HFK var Fredrik Garnås.

Se jif.no får referat og noen klipp fra kampen.

Jansen

UTTAK TIL BORTEKAMP MOT JEVNAKER ONSDAG KL. 1930

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 19. Mai 2015

Onsdag har turen kommet for bortekamp mot Jevnaker. Jevnaker har i likhet med oss fått en middels start. Men som en av forhåndsfavorittene er de nok ikke helt fornøyd. De har i midlertidig tatt med seg 7 poeng på de tre siste og viser solid form. Det blir en tøff kamp, men vi reiser nedover med trua på poeng.

Avreise fra Gol kl. 1615 og Nesbyen kl. 1645. Vi reiser med personbiler, siden turen er så "kort".

De fleste er på plass igjen, men vi har noen usikkerhetsmomenter, så de som står som hjemmeværende må ta med tøy og være klar til å steppe inn på kort varsel.

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven(plukkes opp i Hønefoss)

Hjemmeværende reserver er Abdikafi Ahmed, Jonas Rodegård, August Fosse, Anders Mastrup og Ahmed Ahmed.

Lad godt opp, viktig å ta med seg poeng!!


TAP FOR VALDRES

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 18. Mai 2015

TAP FOR VALDRES

HFK – Valdres (0-2) 0-4

HFK:

Valdres:24 min 0-1, 36 min 0-2, 73 min 0-3 og 78 min 0-4

Gule kort:

HFK: 24 min Markus Thorberg (felling)

Valdres:Rødt kort:

Cornere: (2-7) 4-7

Sjanser: (3-4) 4-9

Tilskuere: 750 (496 betalende)

Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier ILAd 1 Hans Egil Drolsum Vikersund IF og Ad 2 Chen Nan-Chun Ådal. Bra gjennomført i en lettdømt kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Jesper Taaje (MS) Sondre Dokken (kap) og Fredrik Garnås (Linus Hedlund 62 min)(VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen(Stian Bråten 74 min) og Markus Thorberg (Off MB). Kjetil Lien, Pawel Kaczorowski(Alfred Scriven 62 min) og Simen Renslo (Spiss) Jonas Bergane Reserver: Anders Mastrup, Ahmed Ahmed, Abdikafi Ahmed og August Fosse.

Det kom mye folk i et ikke altfor godt vær dagen før dagen. Det var langt bedre stemning på denne kampen enn cupkampen, noe vi kan takke vorspielet og Drageberget fra Valdres i tillegg til våre Gauper som gav alt. Håper vi kan få til dette som en tradisjon i Hallingdal også på fotballens festdag. Gjerne mot Valdres igjen, MEN da helst med et annet resultat.

Selv om vi har kappet veldig inn på forspranget til Valdres i de senere år ble de en litt for stor oppgave for oss denne gangen, spesielt resultatmessig. På banen lå de ikke så mye over, selv om de hadde et par meget gode spillere som var med på å dra seieren trygt i land.

Men vi har mer å gå på og har god tro på at vi skal få ut det i de neste kampene. Jevnaker borte onsdag og Skårer hjemme lørdag.KAMPREFERAT

HFK åpnet kampen greit, men gav bort en del dødballer som gav Valdres et lite press innledningsvis. Men det ble ikke skapt noen store sjanser før Valdres har en stor en etter corner i det 18 minutt. Kampen er forholdsvis jevn selv om Valdres har noe mer ballinnhav. HFK gir bort ballen for lett, noen som også skjedde på første målet. Først prøver Pawel seg på et fikst hælspark på 30 meter, som blir snappet av en Valdres spiller. Valdres spilleren forserer kjapt mot HFK sitt mål og blir lagt noen unødvendig i bakken av Thorberg som også pådrar seg gult kort. Frisparket fra 20 meter kliner Valdres i mål og 0-1. HFK er i nærheten til utligning men skuddet til Taaje etter en corner blir avverget til en y corner som blir resultatløs. I det 34 minutt har Valdres en ny stor mulighet, men her er Stanes god og avverger mesterlig. I det HFK er i ferd med å få kampen i sitt spor, roter man det til i forsvaret. Dårlig kommunikasjon mellom de to ellers meget solide spillerne Stanes og Garnås fører til at en Valdres spiller snapper ballen og tupper den i åpent mål. Sånne tabber er utilgivelig og vi blir straffet hardt. Men HFK gir ikke opp og trøkker godt på de siste 10 før pause. Først er det Jonas Bergane som header like utenfor etter et frispark av Garnås. Så viser Valdres Kert Kutt at de har en klassekeeper i mål. Først er det Simen Renslo som blir spilt fri i god posisjon, men som Kutt får avverget med en beinparade. I lenge etter blir et flott legg slått til Thorberg som header flott mot mål, men Kutt strekte ut med sine 204 cm og får avverget så vidt en redusering før pause.

Vi går derfor til pause på 0-2, selv om vi ikke er fornøyd med spillet vårt føler vi at det ikke er langt opp til valdres.

I andre omgang tar HFK taket fra starten og spiller bedre fotball. Men det er Valdres som kommer til store sjanser. HFK greier ikke å utnytte et bedre banespillet og mangler tempo og trøkk i siste tredel for å bryte igjennom. Men HFK har fortsatt berettiget håp om poeng inntil vi roter det til igjen i det 73 minutt. Da en feilpasning blir snappet opp av Valdres meget gode Dan Mønell som får en lett jobb i å øke til 0-3. Da var det kjørt og selv om HFK prøvde, var kampen avgjort. Det ble også 0-4 ved Mønell for sluttsignalet gikk.

Kampen i seg selv var forholdsvis jevnspilt, men at Valdres hadde matchvinnere i begge ender. Hvis Valdres unngår skader på sentrale spillere vil de garantert kjempe om opprykk til 2 divisjon. Vi må på vår side kjempe knallhardt for hvert eneste poeng fremover. Allerede onsdag venter en tøff bortekamp mot revansjesugne Jevnaker kl. 1930 på Jevnaker stadion. Neste hjemmekamp er også rett rundt hjørnet mot Skårer førstkommende lørdag kl. 1600 på Gol. Vi regner ikke med alle, men håper det kommer mye folk for å støtte oss i den særdeles viktige hjemmekampen.

Best på et ordinært HF lag var Jarle Stanes og Markus Thorberg som for øvrig også ble kåret til HFK beste spiller av en lokal jury.

Se link til Valdresfk.no for referat de deler noe av de samme inntrykkene vi sitter igjen med.

JansenUTTAK TIL SLAGET OM DALFØRENE

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 14. Mai 2015

Lørdag kommer seriefavoritten, storebror og naboen Valdres FK på besøk på fotballens festdag 16 mai kl. 1600. Valdres har åpnet sesongen meget sterkt med 4 seiere og en uavgjort på sine første 5 kamper. Valdres kommer nok til å kjempe om opprykk i år, men vi skal sørge for å gjøre det vanskelig for dem på lørdag.

Vi håper på mye folk og god stemning!!

Det ser ut som vi har alle på plass igjen og det er gledelige nyheter, etter en vanskelig periode med skader, sykdom og russefeiring.

Møter på klasserommet kl. 1445

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Abdikafi Ahmed og Ahmed Ahmed. Troppen blir suppelert med to spillere etter dagens B kamp.


Lad godt opp, viktig å ta med seg poeng!!


UKESYKLUS 21

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 14. Mai 2015

UKESYKLUS 21

Håper vi kan komme godt i gang med treninger nå som russetiden og forhåpentligvis sykdomsperioden er over. Det er noen som har en del å ta igjen på treningsfeltet fremover!!

Dere må også bli flinkere til å melde ifra forfall. Er du ikke på trening så spiller man ikke kamper hvis ikke grunnen er særdeles god.

Les nøye, det er en del endringer i forhold til normaluke!!

NORWAY CUP

Påmeldingen er telt opp, vi har en del flere enn det vi har plass til. Vi bruker tiden frem til midten av juni til å plukke ut staller. Det som er avgjørende er treningsoppmøte, innstilling/disiplin, og ferdigheter. De som ikke blir tatt får en mulighet til å bli med på cup til høsten i Norge/Danmark.

TRENINGSAVGIFTER

Det noen som er trege til å betale, vi er avhengige av at alle betaler sine avgifter i tide. Vi har ansatte i klubben som må få lønninger til rett tid. Hvis det er utfordringer med å få betalt i rett tid av ulike årsaker tar dere direkte kontakt med Arve Rustbegard på tlf 91517083 eller mail post@golil.no

FORFALL ++

Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.

Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?t...

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Termin...

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

NB!! B laget spiller borte mot Hønefoss SK på 2 pinsedag 25 mai kl. 1500

Jr 2 spiller hjemme mot Vikåsen samme dag kl. 1830.

211805

Jr kl. 1545

Kafi og Stian.

Tema

Basis-ferdigheter.

Vekt på pasningsspilletA + B kl. 1945

Basis + avslutnings trening i roller og formasjons trening.Pawel, Jonas

og Jansen1905

B + Jr

Kl. 1545Jørund, Stian og Kafi.2005

Topp som vanlig

1-2. og 7-8t

De som skal spille kamp kan avspasere.

Jevnaker – A laget

Kl. 1930

Avreise kl. 1645

Fra NesTyrifjord – Jr 2

Kl. 1900

Avreise fra Geilo kl. 15302105

A(som spilte kamp)+Jr kl. 1545

Restitusjon og fotballtennis

Pawel og JansenA(som ikke spilte)+B

kl. 1930

B: Basis, rolle og Formasjons

TreningJonas og Jørund2205

Topp som vanlig i 7-8 time.

2305

HFK-Skårer

Kl. 16 Gol

Oppmøte

kl. 1445

2405

IBK – JR 1

Kl. 1500

Avreise kl. 1100 fra Geilo.KOSTHOLDTIPS FØR KONKURRANSE OG FROKOSTTIPS

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 12. Mai 2015

8 essensielle fakta du bør vite om mat før et løp

(eller en kamp eller trening…..)

Ernæringsfysiolog Cathrine Bogen Heitmann gir oss de 8 viktigste mattipsene før løp og vi avslører hva en av deltakerne i YT Holmenkollstafetten planlegger å spise før start.

Bilde

Få med deg ernæringsfysiologens åtte viktigste råd, og se oppskriften på hva èn av deltakerne i årets YT Holmenkollstafett planlegger å spise før startskuddet går!

  1. Ikke spis noe du ikke er vant til å spise
Den viktigste regelen, er i følge ernæringsfysiologen å unngå mat som du ikke er vant til å spise. Gjør du det vet du ikke hvordan kroppen din vil reagere på maten.

Du kan risikere å få i deg noe som kroppen din ikke håndterer, og i verste fall kan du ende opp med å få et sterkt behov for å besøke toalettet. Hold deg derfor til mat som du har spist tidligere, og som du vet kroppen din takler.

  1. Fyll opp med langsomme karbohydrater 2-3 timer før start
Før du skal løpe et lengre løp, bør du fylle opp glykogenlageret som er energilageret i muskulaturen med energi. Et stort måltid 2-3 timer før konkurransen starter, er ideelt.

Hvis du spiser måltidet for nært start, vil ikke maten ligge like godt i magen, og du kan risikere å bli uvel. Pass derfor på å spise 2-3 timer før startskuddet går.

Langsomme karbohydrater og litt fiber, er næringskildene Cathrine anbefaler å spise før et løp. De gir kroppen langvarig energi til å holde ut hele løpet, og du unngår et blodsukker som skyter til værs og faller midt i løpet.

Brødskiver med proteinrikt pålegg, havregrøt, pastasalat eller et måltid med fullkornsris, er for eksempel ypperlig å spise 2-3 timer før et løp. Ernæringsfysiologen selv, sverger til en skål med havregrøt før start.

Bilde

Et par brødskiver med pålegg er ideelt 2-3 timer før start.

  1. Spis karbohydrater en halvtime før start
Omtrent en halvtime før start, bør du spise et lite måltid. Da fyller du opp kroppen med rask energi, og blir klar for start.

Dette måltidet kan for eksempel bestå av en fruktsalat med yoghurt, smoothie, brødskive, frukt eller yoghurt med korn.

En smoothie med kesam eller gresk yoghurt og gulrot, spinat eller avokado, er en av Cathrine sine favoritter litt før start.

  1. Ikke spis raske karbohydrater for lenge før start
Det er mange som sverger til en energibar rett før start for å få rask energi. Det kan du fint gjøre spesielt hvis du ikke skal løpe lengre enn 30-60 minutter.

Men det du bør passe på, er å ikke spise raske karbohydrater for lenge før start. Spiser du for eksempel en energibar en liten stund før start, risikerer du å få energifall mens du er i løpet og du kan havne på bunn når du er midtveis.

Unngå derfor raske karbohydrater for lenge før start, men spis gjerne raske karbohydrater rett før start dersom du skal løpe et langt løp.

  1. Fyll opp med raske karbohydrater under løpet
Hvis du skal løpe et langt løp, bør du fylle opp med raske karbohydrater underveis i løpet. De gir rask blodsukkerstigning, og nye krefter til å holde ut helt til målstreken.

Å fylle opp med raske karbohydrater underveis i løpet, er spesielt viktig dersom du har spist raske karbohydrater rett før start. Da er det nødvendig å gi kroppen påfyll for å unngå et energifall.

En banan, rosiner eller en energibar, er eksempler på raske karbohydrater som er fine å spise underveis i løpet.

Figur

En smoothie med avokado er perfekt en halvtime før start. Foto: Ida Bergsløkken.

  1. Få i deg nok væske før start og underveis
Det er viktig å drikke nok før start. En god væskebeholdning skal være på plass både før du starter, og må opprettholdes underveis i løpet. Har du ikke nok væske i kroppen, kan du risikere å bli dehydrert og i verste fall besvime.

En test som Cathrine pleier å brukefor å bedømme om væskebalansen hos en utøver er god, er at urinen skal være gjennomsiktig gjennom hele døgnet med unntak av om morgenen. Hvis du har det, har du en god væskebalanse i kroppen.

  1. Bygg opp energi i over tid
I følge Cathrine, er det mange som går på dietter før de skal gjennomføre et løp. Det anbefaler ikke ernæringsfysiologen.

Du bør bygge opp energi i kroppen over lengre tid før start, slik du har litt å gå på når du skal løpe. Hvis du har gått på en diett i lengre tid i forveien, vil kroppen være helt tappet for krefter allerede før du har startet.

  1. Ikke løp sulten
Du bør aldri legge ut på et løp på tom mage. Uten noe energi på tanken, vil du få et fall i blodsukkeret, og raskt møte veggen. Kroppen går i beredskap, og vil tro du er i ferd med i sulte og i verste fall kan du besvime. Sørg derfor alltid for å tanke opp med rikelig energi i god tid før du skal løpe.

Disse frokostene funker alltid for meg

Bilde

Løpsentusiast Ida Bergsløkken i farta.

Ida Bergsløkkener en av deltakerne som skal løpe YT Holmenkollstafettentil helgen, som i år har rekordmange påmeldte. Hun er en dreven løper, og deltar på mange løp i sesongen. På Sentrumsløpet i Oslo i år, kom hun inn til en imponerende 8. plass i kvinneklassen.

I år skal Ida løpe for Sportsklubben Vidar, og hun har planen klar for hva hun skal spise før start:

Jeg har to favorittfrokoster som jeg vet funker for meg før et løp. Den ene er havregrøt med egg, og den andre er krydrede bananlapper i nøttesmør. Til YT Holmenkollstafetten kommer jeg til å gå for bananlapper, sier Ida.PROTEINRIK START

Hvis du drømmer om en mer muskuløs kropp, gjør du klokt i å begynne dagen med frokost.

Det bør du også gjøre hvis du er ute etter en sunnere eller slankere kropp. Frokost er nemlig dagens viktigste måltid. Den setter igang forbrenningen etter at den har vært i hvilemodus gjennom natten. Det engelske ordet «breakfast» betyr jo nettopp det å bryte faste.

Det finnes mye forskning og dokumentasjon på at frokostspisere er sunnere enn de som ikke spiser frokost. Det er med andre ord ingen grunn til å hoppe over morgenmaten.

Bedre konsentrasjon

Enkelte påpeker at de ikke føler seg sultne om morgenen. Sannsynligvis skyldes dette vane mer enn noe annet. Kroppen er nok sulten, men hvis man har vendt seg av med å spise på denne tiden av døgnet, vil man heller ikke kjenne sultfølelsen. Den kommer imidlertid fort tilbake så snart vanene endres.

Sunt påfyll

Frokostspising gjør det lettere å komme opp i anbefalt mengde av de næringsstoffene kroppen trenger påfyll av hver dag. Kilde: melk.no

Spiser du frokost er sannsynligheten mindre for at du overspiser til lunsj. Det blir dessuten lettere å konsentrere seg på skole eller jobb når kroppen har fått næring på morgenkvisten.

Har du fått i deg ekstra energi, har du også mer energi å bruke!

Hva bør du spise?

Hva du spiser, er selvfølgelig også av betydning.

Måltidet bør inneholde mange karbohydrater, gode proteiner og være fettfattig.Karbohydrater er det mest effektive brennstoffet til muskel- og hjernearbeid, og gjør det enklere å yte både fysisk og mentalt. Du får i deg karbohydrater gjennom blant annet havregryn, müsli, brød og frukt.

Dessuten bør frokosten inneholde animalsk protein. Det finner du for eksempel i fettfattige melkeprodukter som skummetmelk, yoghurt, mager ost eller egg.

Her har vi samlet noen frokostfavoritter som du trygt kan starte dagen med.

Quinoa og havregrøt servert med rørte bær

Bilde

Dette trenger du:

(4 porsjoner)

7,5 dl vann

1ts salt

2,5 dl quinoa

2,5 dl havregryn

2 dl miksede bær

Kok opp vann og tilsett quinoaen og salt. La det koke i 10 minutter før du tilsetter havregryn. La det koke videre i 5 minutter, samtidig som du rører lett. Server med ferske eller frosne bær.

TIPS

Er bærene frosne, kan du varme de forsiktig på svak varme i pannen.

Kald havre- og eplegrøt (Bircher Müsli)

Bilde

Dette trenger du:

(til 4 personer)

2 ½ dl store havregryn

4 dl melk (bruk gjerne ris elles mandelmelk)

1/2 dl eplesaft

Saften av 1 sitron

1 eple, revet

Rør sammen havregryn, melk, eplesaft og saften av en sitron. Fordel denne i 4 serveringsskåler,eller i en bolle. La det stå i kjøleskapet i minst 2 timer, eller over natten.

Før servering rasp eplet, og rør det inn i havregrynen. Server med honning, fersk frukt og kanel.Sunn nøttemusli med frysetørkede bær

Bilde

6 dl store havregryn

2,5 dl kokosflak

2,5 dl hakkede mandler

1dl hakkede hasselnøtter

2,5 dl frysetørkede bringebær, eller annen type bær.

1 ts kanel

1ts muskat

1/2 ts salt

Sett ovnen på 180 grader, og forbered to bakeplater med bakepapir. Legg havregryn på den ene, og kokosflak på den andre. Følg med og rør litt innimellom, og pass på at kokosen ikke blir brent. Bak i cirka 7-10 minutter.

Avkjøl havregrynene og kokosen på brettet. Hakk mandlene og hasselnøttene og bland med frysetørkede bær. Ha alle ingrediensene i et tett oppbevaringsglass og rist.

Server med yoghurt eller melk, og gjernemed friske bær og honning på toppen.

Knekkebrød med solsikkefrø og malte hasselnøtter

Bilde

Dette trenger du:

(til 1 bakeplate med knekkebrød)

2 dl solsikkefrø

2 dl gresskarkjerner

2 dl linfrø

40 g hasselnøtter (eller hasselnøttmel)

1 1/2 ss fiberhusk

4 dl vann

Legg bakepapir i en stor bakeplate og sett ovnen på 200 grader.

Bland solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø og fiberhusken godt sammen. Mal hasselnøtter i en kjøkkenmaskin til det er finmalt, og tilsett sammen med frøene. Rør godt og tilsett så vann. La dette stå og svelle noen minutter før du fordeler røren utover bakeplaten.

Jevn overflaten godt med en slikkepott. Bak i 15 min, og del deretter opp knekkebrødene i ønsket form og størrelse med kniv eller pizzarulle. Sett inn igjen på 180 grader, og bak resten av tiden på varmluft. Stek i 50-60 minutter til. Pass på at de ikke blir for brune.

TIPS

Server gjerne knekkebrød med avokado rørt med kesam, salt og pepper toppet med kvernet pepper og koriander.

Omelett med honningglaserte nøtter og sprøstekt persille

Bilde

Dette trenger du:

(4 porsjoner)

8 egg

1/2 dl melk

  1. ts salt
  1. never bladpersille 1 ss olivenolje noen klyper Maldon salt 2 ss honning
2 never hasselnøtter

Sett ovnen på 180 grader. Rør sammen honning og hakkede hasselnøtter. Fordel persillen på et bakepapir og bruk hendene til å fordele olivenoljen over bladpersillen.

Bak persillen i cirka 10 minutter. La den være crispy.

Rør sammen egg, melk og salt i en bolle, hell i en panne og stek på lav varme. Legg et lokk på og la omeletten varmes opp til den begynner å stivne på toppen. Legg så de honning-glaserte nøttene over og legg på lokket igjen. La det stå til overflaten er fast.

Strø noen klyper med Maldon salt og legg på persillen rett før servering.SVAK FØRSTEOMGANG ØDELA FOR HFK BORTE MOT OSLO CITY

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 10. Mai 2015


Oslo C - HFK (3-0) 5-2

Oslo:6 min 1-0 Jorge Rosario Matos, 23 min 2-0 Hareet Singh Sandhu, 36 min 3-0 Matos, 53 min 4-1 Bashir og 60 min Nahom Jonas 5-1

HFK: 47 min 3-1 Kjetil Lien (Jesper Taaje stuss etter kast) 90 min 5-2 Alfred Richard Scriven (Thorberg).

Gule kort:

Oslo C:

HFK: 35 min Pawel Kaczorowski (felling)

Rødt kort:

Cornere: (6-0) 9-1

Sjanser: (8-1) 11-7

Tilskuere: 60

Dommer: Tomasz Napierajczyk Kjelsås IL, Ad 1 Jan Kristiansen Skeid og Ad 2 William Nahas Hauketo IF Greit dømt, rettferdig.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Joakim Skaret, (HB) Jesper Taaje (MS) Sondre Dokken (kap) og Blazej Jankowski (Kjetil Lien 45 min)(VB) Fredrik Garnås (Def MB) Pawel Kaczorowski og Markus Thorberg (Off MB). Jonas Bergane, Pawel Kaczorowski(Abdikafi Ahmed 25 min) og Simen Renslo (Spiss) Stian Bråten(Alfred Scriven 45 min) Reserver: Joakim Havikhagen

HFK har den siste tiden hatt en del utfordringer med skader og sykdom. Men fikk stablet på beina et godt lag borte mot Oslo City, det var sporty av Joakim Skaret å ta på seg keeperjobben etter at Jarle Stanes slo opp skaden på siste trening. Vil også takke Rimehaugen for å stille som lagleder, han blir til god hjelp på våre bortekamper.

HFK åpnet kampen meget svakt og virket ikke ordentlig på, det ble hele 0-3 til pause etter svakt spill og grove individuelle defensive feil. I andre omgangen var vi derimot et helt annet lag og var det førende laget. Dessverre hjalp det ikke så mye annet enn at vi tar med oss en bedre følelse inn i Valdres kampen enn hvis kun førsteomgangen skulle blitt stående.

Vi har håp om at alle spillere er disponible til Valdres kampen og fremover det vil bedre treningshverdagen og ikke minst konkurransedyktigheten vår i de kommende kampene.

KAMPREFERAT

Allerede etter 2 minutter gir vi bort ballen på egen banehalvdel og Oslo City kommer til en stor sjanse, men skuddet vippes opp i henda på Skaret. Etter 6 minutter er det Thorberg som kjemper seg forbi tre City spillere og får spilt Bråten alene igjennom, men et litt dårlig touch før til at keeperen snapper før Bråten får avsluttet ordentlig. Rett etterpå gjør vi en ny grov feil og City får en stor sjanse til uten å lyktes. Men bare et minutt etter står det 0-1 etter en ny tabbe bak. Skaret må gi retur på et skudd og City spissen Matos får en enkel oppgave å føre City opp i ledelsen. City presse på videre og HFK greier ikke å våkne. Vi er tamme i presset og duellene, samt at det blir for store avstander i og mellom leddene. City økte til 2-0 etter 21 min på en corner ved Sandhu. City presser på videre, selv om det er tendenser i spillet til HFK. I det 35 minutt sklir Jankowski som ikke hadde en helt heldig dag og City kommer alene igjennom og 3-0. Like etter er de veldig nære å øke til 4-0, men skjøt i nettveggen fra kort hold. Pause og 3-0, det er et dårlig utgangspunkt. Men all ære til gutta som går ut og gir alt igjennom hele omgangen for å kjempe seg inn i kampen. Det hjalp også å få inn Kjetil Lien som kom litt seint på grunn av skoleavslutning og unggutten Alfred Scriven som kan vise seg å bli en meget spennende spiller for HFK. Han har aldri spilt organisert fotball i særlig grad tidligere og viser allerede etter forholdsvis kort tid i klubben at han blir viktig for oss.

Andre omgang åpner HFK meget bra, mer trøkk og tempo. 1-3 reduseringen kommer allerede i det 47 minutt ved Lien etter Taaje stusset fint et kast på bakre. Det gav enda mer trøkk i laget og HFK kjørte på. Men dessverre fikk City på en snarvisit et unødvendig frispark fra 20 meter og det dundret «stjernen» fra «Vi er Vålerenga» Yassir Bashir rett i mål og 4-1. Men HFK fightet videre og Renslo var nærme å redusere til 2-4 etter 57 minutter. Taaje slo en flott crosser til Renslo som kom alene på bakre, dessverre gikk headingen like over en utspilt keeper. HFK presser på og kommer til en del halvsjanser uten å lykkes. Men det gjør City på sin andre av få besøk i andre omgang 1-5 og kampen er kjørt. Men HFK viser allikevel god moral og kjører på til tross for et meget dårlig utgangspunkt. Så innsats og vilje på slutten kan bli utslagsgivende ved senere anledninger. I det 85 minutt får Resnlo en ny god mulighet, men kliner over fra 10 meters hold. I det 90 minutt drar Thorberg seg fint forbi 3 mann på kanten av midtstreken før han forserer med stor fart inn i boksen til City, der drar han av en til før han serverer uselvisk til Scriven som scorer greit fra kort hold og 2-5. Det var ungguttens første mål i HFK trøya. I det 92 minutt er det Bergane som fint spiller fri Thorberg som fra 7 meter blåser skuddet over. Like etter er det Garnås som tester skuddfoten og fra 30 meter skyter han knallhardt like over en sjanseløs keeper i City målet. Vi spilte godt over 50 minutter i andre omgang og de siste 15 var det kun HFK på banen. Hadde vi hatt to omganger som andre så hadde vi kunne gitt City knallhard kamp om poengene. City på sin side har etter en tung start fått på plass sine gode spillere og vil nok gi mange lag hard kamp om poengene. Eks godset og VIF spillere El Gharbri og Sharif vil bli en utfordring for flere lag enn oss.

Men nå legger vi denne kampen bak oss og ser frem til å få topplaget Valdres på besøk lørdag 16 mai kl. 1600 på Gol. Det blir meget spennende og vi skal gi dem knallhard kamp om poengene.

Best på HFK var Fredrik Garnås og Markus Thorberg. Det ble også mer fart over HFK etter at reservene Kjetil Lien, Alfred Scriven og Abdikafi Ahmed kom inn på banen.JansenUKE 20 MED HFK-VALDRES 16 MAI

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 10. Mai 2015

UKE 20 MED HFK-VALDRES 16 MAI

Veldig viktig å få trent bra i perioden som kommer hvis vi skal greie å henge med på de respektive arenaene. Roligere kamp uke med kun B kamp torsdag hjemme på Geilo mot Austad kl. 1500. Lørdag blir det et spennende lokaloppgjør mellom Hallingdal og Valdres. Valdres har vært storebror i over 30 år, det har vi lyst å gjøre noe med. Vi trenger en del til å stille på dugnad, sånne kamper er viktige for å få hjulene til å gå rundt økonomisk, så da må alle bidra. Det er også viktig at alle markedsfører godt foran denne kampen.

Viktig at alle møter opp på trening til uka for å gjøre seg aktuell til uttak torsdag og lørdag.

Les nøye, det er en del endringer i forhold til normaluke!!

NORWAY CUP

Husk å meld dere opp på Facebook, frist i dag. Det er fortsatt en del som mangler og alle må melde seg opp. De som ikke skal, sender en personlig melding til meg om hvorfor de ikke skal være med.

JUNIOR NM

Motstanderen ble Gjøvik og kampen går 31 mai kl. 1500 på Gjøvik. Vi tror Gjøvik er en overkommelig motstander og ser frem til den kampen.

TRENINGSAVGIFTER

Det noen som er trege til å betale, vi er avhengige av at alle betaler sine avgifter i tide. Vi har ansatte i klubben som må få lønninger til rett tid. Hvis det er utfordringer med å få betalt i rett tid av ulike årsaker tar dere direkte kontakt med Arve Rustbegard på tlf 91517083 eller mail post@golil.no

FORFALL ++

Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.

Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?t...

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Termin...

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...201105

A + B kl. 1945Pawel,

Jonas og Jansen1205

Alle

Kl. 1545Pawel,

Stian, Kafi og Jørund

1305

Topp

som vanlig

1-2. og 7-8t

Alle kl. 1945Alle trenere.

1405

Geilo/HFK 2

– Austad

Geilo

Kl. 1500

Oppmøte

kl. 1345Jonas og Jørund1505

Fridag1605

HFK-Valdres

Kl. 16 Gol

Oppmøte

kl. 1445Alle1705

Gå i tog

HFK SINE FOTBALLSKOLER SOMMEREN 2015

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 8. Mai 2015

Se under for mer info om våre fotballskoler på Flå, Gol og Hemsedal.

JANSENS FOTBALLSKOLER 2015 PÅ GOL

Uke 26 22-26 juni

Uke 33 10-14 august i samarbeid med IFO eller Birmingham. Mer info følger senere.


På det gode kunstgresset på Gol, blir det arrangert to fotballskoler den første i uke 26 og den andre i samarbeid med IFO eller Birmingham i uke 33.

Nytt av året er at vi kjører med lunsj inkludert og det uten å øke prisen fra i fjor.
Dette er et lavterskeltilbud som passer for alle som er glad i fotball. Vi følger TINE fotballskoles mal og opplegg, så dette er en god fotballskole for deg og alle andre gutter og jenter som liker å spille fotball. Vi skal drive mye med teknikktrening, triks, avslutninger og spill. I tillegg avrunder vi med en liten fotballturnering.

Alt vil foregå ute på Gols forholdsvis praktbane Hallingmo mandag til fredag kl. 0930-1500Fotballskolen passer best for 1. – 7.klasse, men vi åpner også for yngre og eldre deltagere.Deltagerne må selv ha med mat og vann (til trening). Øvrig drikke ordner TINE. Fredag tar vi en liten avslutning hvor vi stiller med hamburger, pølser og drikke, så da kan matpakken reduseres kraftig.Torsdag tar vi turen på Tropicana.

Målet for fotballskolen er å bli bedre fotballspillere, men også ha det gøy sammen med andre under trygge rammer.
Pris1250 kr pr. person

Søskenmoderasjon 1100 kr for den andre osv.

De som melder på og betaler innen 20. mai får fotballskolen for1150 kr og

1000 kr ved søskenmoderasjon.

Påmeldingsfrist eller betalingsfrist er 16 juni

HFK innbetalingskonto nr er 23241648133

Alle deltagere vil få ball og TINE effekter. Samt en dag på Tropicana!!

NB!! Vi trekker ut en deltager, som får en HFK-drakt med autografer. Hovedledere vil være

Jan-Eirik ”Jansen” Thorberg og Pawel Kazorowski. Øvrige hovedledere vil være fra Hallingdal FKPÅMELDING

KUN PÅ MAIL TIL: hallingdalfotballklubb@gmail.com

Påmelding Jansen Fotballskole.

Uke 26

Navn:

Fødselsdag og __år:

Kontakttlf under fotballskolen:

Epost:

Søskenmoderasjon: ja__nei__


FLÅVÆRINGEN IL FOTBALLSKOLE
2015

Tirsdag 23- Torsdag 25. juniDet er alltid en stor glede å kunne invitere til fotballskole på Flå. Vi gjentar den tidligere suksessen fra de tre foregående årene og arrangere fotballskole på Flå stadion, fra og med tirsdag 23.juni til og med torsdag 25. juni.

Dette er en fotballskole for deg og alle andre gutter og jenter som liker å spille fotball. Vi skal drive mye med teknikktrening, triks, avslutninger og spill. I tillegg avrunder vi med en liten fotballturnering.

Alt vil foregå ute på Flå stadion alle dager kl. 0930-1500.(tirsdag til torsdag)

Fotballskolen passer best for 1. – 7.klasse, men vi åpner også for yngre og eldre deltagere.

Deltagerne må selv ha med mat og vann(til trening). Øvrig drikke ordner TINE. Torsdag tar vi en liten avslutning hvor vi stiller med pølser og drikke, så da kan matpakken reduseres kraftig.
Pris750 kr pr. person

Søskenmoderasjon 650 kr pr. for den andre osv.

De som melder på og betaler innen 20.mai får fotballskolen for:600 kr pr. person

500 kr ved søskenmoderasjon

HFK innbetalingskonto nr er 23241648133

Målet for fotballskolen er å bli bedre fotballspillere, men også ha det gøy sammen med andre under trygge forhold.

Alle deltagere vil få ball og TINE effekter.

NB!! Vi trekker ut en deltager, som får en HFK-drakt med autografer.

Hovedledere vil være Jan-Eirik ”Jansen” Thorberg, Pawel Kazorowski og Marius Garnås. Øvrige hovedledere vil være fra Hallingdal FK


Påmeldingsfrist: 16.juni. PÅMELDING

KUN PÅ MAIL TIL: hallingdalfotballklubb@gmail.com

Minimumsantall for gjennomføring er 20 stk.
Påmelding FLÅ Fotballskole.

Navn:

Fødselsdag og __år:

Kontakt tlf under fotballskolen:

Epost:

Søskenmoderasjon: ja__nei__


Når påmeldingen er registrert får dere mer info om opplegget og betalingsinformasjon. Kontakttelefon under fotballskolen. Jansen 90 05 32 25.


Hemsedal IL fotballskole 2015

Mandag 22- onsdag 24. juni

Det er alltid en stor glede å kunne invitere til fotballskole i Hemsedal. I år blir det fra og med mandag 22.juni til og med onsdag 24. juni.

Dette er en fotballskole for deg og alle andre gutter og jenter som liker å spille fotball. Vi skal drive mye med teknikktrening, triks, avslutninger og spill. I tillegg avrunder vi med en liten fotballturnering.

Alt vil foregå ute på Hemsedal stadion alle dager kl. 0930-1500.(mandag til onsdag)
Fotballskolen passer best for 1. – 7.klasse, men vi åpner også for yngre og eldre deltagere.

Deltagerne må selv ha med mat og vann (til trening). Øvrig drikke ordner TINE. Onsdag tar vi en liten avslutning hvor vi stiller med grillmat og drikke, så da kan matpakken reduseres kraftig.

Pris750 kr pr. person

Søskenmoderasjon650 kr for den andre osv.

De som melder på og betaler innen 20.mai får fotballskolen for 600 kr pr. person

500 kr ved søskenmoderasjon

HFK innbetalingskonto nr. er 23241648133

Målet for fotballskolen er å bli bedre fotballspillere, men også ha det gøy sammen med andre under trygge forhold.

Alle deltagere vil få ball og TINE effekter.

NB!! Vi trekker ut en deltager, som får en HFK-drakt med autografer.

Hovedledere vil være Jan-Eirik ”Jansen” Thorberg og Pawel Kazorowski

Øvrige hovedledere vil være fra Hallingdal FK

Påmeldingsfrist: 16.juni. PÅMELDING

KUN PÅ MAIL TIL: hallingdalfotballklubb@gmail.com
Når påmeldingen er registrert får dere mer info om opplegget og betalingsinformasjon.Kontakttelefon under fotballskolen. Jansen 90 05 32 25.
UTTAK TIL A KAMP BORTE MOT OSLO CITY LØRDAG

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Mai 2015

Nok engang går turen til Oslo og denne gang er Oslo City motstanderen vår på Rommensletta.
Vi er godt fornøyd med seriestarten så langt, men ønsker mer. Vi reiser ned til Oslo med ambisjoner om poeng. Det blir en ny og spennende bekjentskap for oss. Oslo City har 3 poeng på sine 4 første kamper. De har vært involvert i tette og målfattige oppgjør. Oslo City var for øvrig oppe i andre divisjon for få år siden og har flere spillere med god erfaring fra høyere nivå. Vi forventer et jevnt og tett oppgjør, men skal ha med poeng hjem til Hallingdal.

Avreise er kl. 1200 fra Nesbyen. Vi har minibuss. De som kommer direkte møter senest kl. 1500

Vi har tar ut en liten tropp, som kan bli supplert. Hvis vi henter inn nye spillere som kommer de primært fra B lagstroppen. Kjetil Lien kommer litt seint på grunn av avslutningsfest på skolen.
Vi har noen spillere ute, men heldigvis flere gode erstattere.

Følgende spillere møter til kamp;
Joakim Skaret, Linus Hedlund, Blazej Jankowski, Sondre Dokken (kap), Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien (kommer litt seint), Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Abdikafi Ahmed og Joachim Havikhagen (supersub)


Lad godt opp, vi skal ha med oss poeng!!


Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Mai 2015Juniorlaget gjorde som A og B-laget, tapte serieåpningen

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 4. Mai 2015

Geilo/HFK -Konnerud (1-1) 1-2
GEILO/HFK gikk på et surt 1-2 tap hjemme mot Konnerud i første serierunde. Kampen åpnet med et litt passivt Hfk som ikke kom ordentlig i gang, noe som resulterte i at Konnerud tok initiativet i kampen og produserte noen brukbare sjanser. Vi kommer etter hvert bedre med i kampen og Konnerud sliter med hurtigheten vår på topp. Etter 37 minutter kommer dagens prestasjon. Vi trøkker godt etter på Konneruds banehalvdel, Adrian chipper ballen gjennom til Birk som bryster ballen med seg mellom to forsvarere før han setter ballen sikkert alene med keeper. Dessverre får Konnerud en dødball rett før pause som de utnytter veldig godt. Ballen slås inn mot bakre stolpe og Thi er uheldig som ikke får hindret mål imot. Surt rett før pause. Andre omgang starter uheldigvis som i første, og vi henger ikke med når Konnerud slår langt inn i bakrommet vårt. Dårlig kommunikasjon mellom forsvar og keeper ender med at Konnerud tar ledelsen 1-2 etter kun 2min av andre omgang. Scoringen kunne minne litt om Kjetil Lien sin mot Hønefoss i cupen. Etter scoringen legger Konnerud seg litt lavere i banen og vi styrer kampen herfra og ut. Dessverre klarer vi ikke utnytte det store ballinnehavet og sjansene som kommer. Både Jan Åge, Sondre og Tobias får muligheter, men ballen vil ikke i mål.
Dette var en kamp vi hadde fortjent poeng i, men bar preg av mangel på presisjon og tempo i pasningsspillet.
Jan Åge løste høyrebacken veldig bra og var viktig for oss offensivt, Kjell positiv etter skadeavbrekk, Birk med en del fine involveringer offensivt og Sondre med et friskt innhopp.

Ny kamp igjen i morgen, denne gangen jr2 borte mot Vikersund.


UAVGJORT I ÅRSBESTE I SERIEN FOR HFK

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Mai 2015

HFK-Ready (2-0) 2-2

HFK: 11 min 1-0 Fredrik Garnås (corner fra Pawel) og 29 min 2-0 Markus Thorberg str(selv felt)

Ready:60 min 2-1 Selvmål Jesper Taaje og 76 min 2-2

Gule kort:

HFK: 73 min Markus Thorberg (felling) og 79 min Fredrik Garnås (felling)

Ready: 57 min Thomas Starheim (felte Thorberg)

Rødt kort:

Cornere: (2-3) 6-6

Sjanser: (3-1) 4-5

Tilskuere: 135. 68 betalende voksne. God stemning.

Dommer: Vegard Woll, Nesbyen IL, Ad 1 Nils Oddvar Midtun Tyristubben IF og Ad 2 Stian Bakken, Flåværingen. God kommunikasjon og samhandling i trioen, bra dømt!!

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) Sondre Dokken (kap) og Jesper Taaje (VB) Fredrik Garnås (Def MB) Pawel Kaczorowski og Markus Thorberg (Off MB). Chris Magnetun, Jonas Bergane og Simen Renslo (Spiss) Stian Bråten(Alfred Scriven 65 min) Reserver: Abdikafi Ahmed, Mikkel Storeskar, Ahmed Ahmed og Fredrik Røkkum.

HFK med en del sentrale spillere ute var veldig klare til å gi lederlaget Ready knallhard kamp om poengene på Hallingmo lørdag ettermiddag. Med fem juniorer fra start gjorde vi en meget god kamp, selv om det dessverre ikke holdt helt inn. Uavgjort var uansett et greit resultat ut i fra spill og sjanser.

KAMPREFERAT

HFK var veldig gode fra start og kjørte Ready over på defensiven med knallhard jobbing. I det fjerde minutt er HFK nærmer ledelsen men keeperen greier så vidt å vinne duellen mot Jonas Bergane etter at en av banens beste Simen Renslo hadde vippet ballen flott inn i boksen. I det 11 minutt får HFk corner og den slår Pawel perfekt til Fredrik Garnås på bakre som header ballen utagbart i mål fra fem meters hold og en fortjent ledelse til HFK 1-0. HFK fortsetter å trøkke på og Ready greier ikke å få satt spillet sitt. Men i det 18 minutt holder det på å gå galt bakover. Dokken mister litt i mottaket og Readys gode kantspiller Finn Jor kommer alene igjennom men skyter utenfor. Kampen er nå jevn, Ready har ballen mest, men virker ikke farlige. HFK kommer seg stadig vekk til halvsjanser og gode overgangsmuligheter. I det 29 minutt drar Markus Thorberg seg forbi to Ready forsvarere og i det han skal skyte blir han hektet og straffe til HFK. Den setter Thorberg trygt i mål og 2-0. I det 41 minutt slår Garnås en fantastisk langpasning igjennom Stian Bråten, men alene igjennom redder keeperen. HFK går til pause med en fortjent 2-0 ledelse, men Ready er et godt lag og styrte etter hvert mye av spillet.

Andre omgang åpner ganske likt som første. I det 56 minutt er HFK nærme å punktere kampen. Simen Renslo dribler seg forbi 3-4 mann og finner Bergane som på sin side vipper Bråten alene igjennom. Bråten skyter et bra skudd med Readys keeper redder igjen. Like etter er HFK uheldige etter kommunikasjonssvikt i eget forsvar er Taaje uheldig å beiner ballen i eget mål og 1-2. Det gav Ready gutta ekstra inspirasjon og nå trøkket de bra på uten å skape de helt store sjansene. Men i det 76 minutt er det veldig på og først skyter de i stanga og returen i mål 2-2. Etter den scoringen kommer HFK seg høyere i banen og spillet bølger veldig. Kampen vipper veldig det siste kvarteret og det er uvisst hvem som skal ta poengene helt frem til siste minutt.HFK har en del halvsjanser på gode dødballer. Men i det 91 minutt tror alle at Readys toppscorer Øystein Næsheim med 7 mål på de tre forgående kampene skal avgjøre kampen i det han blir spilt alene igjennom mot Stanes. Men Stanes varter opp med en vannvittig redning og fortsatt 2-2. 4 minutter på overtid kommer Ready til en ny sjanse men Stanes er nok engang på pletten og avverger mesterlig.

Dermed endte kampen 2-2, selv om Ready var veldig nærme seieren er det greit med uavgjort.

HFK gjennomførte årsbeste i seriespill og er i ferd med å finne trøkket og rytmen i laget, nå blir det en god treningsuke før vi reiser til Oslo for å møte Oslo City.

Best på HFK var Simen Renslo og Jarle Stanes. Selv om Stanes ikke hadde så mye å gjøre totalt sett så var de to siste redningene helt avgjørende for at vi satt igjen med et poeng. Stian Bråten leverte også årsbeste.

Jansen

UKESYKLUS 19

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Mai 2015

UKESYKLUS 19

Det har vært en travel uke med seier i seriestarten for junior 2, to kamper og 4 poeng for A-laget, cup avansement for Junior til andre runde i NM og et poeng for B-laget.

Det blir en litt roligere uke på kampfronten nå, så vi håper å få til en skikkelig treningsuke. Det blir kamper på alle denne uken, det eneste som er dumt er at A og B kampen krasjer på lørdag.

Les nøye!!

JUNIOR 2

Fikk en strålende åpning med 2-0 seier hjemme mot Hønefoss Sk 2 og skal ut i ny kamp på tirsdag mot Vikersund borte. Det blir en fin utfordring for våre gutter. Uttak og avreisetider kommer i kveld. Abdikafi blir med på kamp, men trenger en assistent er det noen foreldre som kan være med å bidra.

JUNIOR 1

Junior har i skrivende stund ikke spilt sin første kamp. Men neste kamp er søndag borte mot IBK, det er et lag man bør ha en fair sjanse mot. Uttak og avreisetider kommer torsdag

B-LAGET

B-laget har åpnet med en seier, en uavgjort og et tap. Litt i underkant av hva man håpet på, MEN serien er jevn og tøff. Det blir en ny jevn og tøff kamp borte mot Åmot/Modum 2 på lørdag. Uttak og avreisetider kommer torsdag.

A-Laget

A –laget har fått en god åpning på sesongen. Med 7 poeng på 4 kamper og tre spennende og meget gode cupkamper må vi si oss meget godt fornøyd. Det har vært hektisk periode, men gøy. Nå er det Oslo City som venter i Oslo på lørdag. Det hadde vært knall med tre poeng der, men det må vi jobbe knallhardt for. Det ville også gjort utgangspunktet for 16 mai kampen mot Valdres helt fantastisk. '

Uttak kommer torsdag, men avreisetiden blir kl. 1200 fra Nesbyen.FORFALL ++

Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.

Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=143537

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=11766Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=162872

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Terminliste/?tournamentId=144314

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=177503

190405

ALLE grupper

kl. 1545

Blir mye ferdighets-trening

Pawel og Jansen0505

Vikersund – HFK jr 2

Kl. 1930

Uttak og avreise tidspunkt kommer i kveld.A og B

kl. 2000

Alle trenere

Litt seint på grunn av kamp i forkant.

Ha med joggesko.0605

Topp som vanlig

1-2. og 7-8t

0705

Jr. kl. 1545

Kafi og Stian.A og B kl. 1930

Litt liten plass i starten så ta med joggesko.

0805

NB!!

Det blir avspasering i Topp.


0905

Oslo City - HFK-Ready

Kl. 1600


Oppmøte
kl. 1200
Åmot/Modum 2 – Geilo/HFK 2

Kl. 1500


Avreise info kommer men rundt kl. 1030 fra Geilo.1005

IBK – HFK jr 1

Kl. 1500

Avreise info kommer, men rundt kl. 1100 fra Geilo.

DAMER

HFK – Urædd 2

Kl. 1500HFK KNUSTE VALDRES I FØRSTE RUNDE I JUNIOR NM

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 1. Mai 2015

HFK – Valdres (3-0) 8-0

HFK:1 min. 1-0 Anders Mastrup (Markus Thorberg), 20 min 2-0 Linus Hedlund (Jonas Bergane), 34 min 3-0 Chris Magnetun (Kristian Svenkerud), 47 min 4-0 Jonas Bergane (Alfred Scriven) 53 min 5-0 Magnetun (Adrian Aaserud), 66 min 6-0 Alfred Scriven (Ahmed Ahmed), 69 min 7-0 Adrian Aaserud (Ahmed) og 89 min 8-0 August Fosse (Rizak Isak).

Val:

Gule kort: Linus Hedlund og August Fosse

Rødt kort:

Cornere: (1-2) 4-3

Sjanser: (6-0) 13-1

Tilskuere: 153

Dommer: Per Wilfred Noste, HBK, AD 1 Emil Huso Opsahl Lillehammer og AD 2 Ole Jonny Ulleberg Skrim IL. Bra gjennomført i en lettdømt kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Kjetil Levorsen, (HB) Mikkel Storeskar(Teodor Brekke 65 min) (MS) Anders Mastrupog Jesper Taaje(August Fosse 30 min) (kap) (VB). Ahmed Ahmed(Def MB) Markus Thorberg(Adrian Aaserud etter 7 min) og Linus Hedlund (Viljar Dahl 55 min) (Off MB). Kristian Svenkerud, Jonas Bergane (Abdirizak Isak 70 min) og Chris Magnetun (Paul Brevig 54 min) (Spiss) Lasse Fjeldstad (Alfred Scriven 45 min). Reserver:

Vi var meget spente på første runde kampen i NM. Det var tid for å bryne oss på Valdres. Siden begge lag var uten noen av sine beste spillere forventet vi et tøft og åpent oppgjør på Hallingmo torsdag kveld foran et stemningsfullt publikum. Den store spenningen uteble, men mye godt HFK varmet godt denne kalde kvelden. Det ble hele 8-0 tilslutt og nå ser vi frem til andre runde. Vi regner med at oppsettet blir klart i midten av neste uke.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK var best fra start tilslutt og tok ledelsen allerede etter 1 minutt da Markus Thorberg slo et perfekt frispark på en bestemt Anders Mastrup som headet ballen flott i mål fra ca. 10 meters hold og 1-0. Dessverre måtte Thorberg forlate banen like etter på grunn av en føling med lyskestrekk. Men det var ingen fare, det var klasseforskjell på lagene og anført av en meget god Linus Hedlund på ankeret ble HFK flere nummer for store for Valdres. I det 18 minutt blir Magnetun spilt fri på vår høyre side, men avslutningen alene med keeper ble for løs. Like etter er det Hedlund som dundrer inn 2-0 etter herlig spill, hvor Bergane er meget involvert. 3-0 ble det i det 34 minutt ved Magnetun, her blir Valdres helt utspilt og Kristian Svenkerud finner Magnetun alene på bakre og scorer trygt fra kort hold. Vi har noen sjanser til og går til pause med 3-0.

Vi er ikke helt fornøyd med spillet og mener vi har mye å gå på før andre omgangen. I andre omgang har debutanten Alfred Scriven kommet innpå. Han har trent med oss i store deler av vinteren, men ble ikke spilleklar før mandag. Han har aldri spilt organisert fotball før, men viser at det bor mye fotball i ham. Allerede i det 46 minutt er han på ferde, men Valdres får så vidt avklart til corner. Etter 48 minutter vinner han en hodeduell mot keeperen og Jonas Bergane får en enkel jobb å øke ledelsen til 4-0. I det 53 minutt scorer Chris Magnetun sitt andre mål og HFK sitt femte for dagen. I det 66 min scoret Scriven sitt første mål for HFK og 6-0. I det 69 minutt ble det 7-0 ved Aaserud. Etter den scoringen begynte vi å tulle for mye, så flere scoringer uteble før i det 89 minutt da August Fosse fastsatte sluttresultatet til 8-0 med en fin avdribling og skudd i mål fra 14 meters hold.

Det ble en ok gjennomkjøring og målet med å komme til andre runde er nådd. Vi ser med spenning frem til oppsettet og håper vi får et lag så vi kan komme oss enda en runde videre. Det hadde vært gøy.

Best på HFK var Linus Hedlund, ellers synes vi Ahmed Ahmed, Jonas Bergane og Mikkel storeskar var solide.

JansenUTTAK TIL A KAMP MOT READY LØRDAG KL 1600

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 30. Apr 2015

Lørdag kommer en av seriefavorittene på besøk i form av Ready. Ready har åpnet med tre strake seiere og vi forventer en tøff match på lørdag. Men selvtilliten er god i spillergruppen om dagen og på hjemmebane er vi ekstremt vanskelig å slå. Vi går selvfølgelig for tre poeng.
Vi har noen skader og tar ut en forholdsvis stor tropp, men blir først supplert etter morgendagens B kamp. Kyrre Sataøen(legg) og Kjetil Lien(skole/skade) er ute. Mens Markus Thorberg og Blazej Jankowski er usikre.

Møter på klasserommet kl. 1445

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Blazej Jankowski, Sondre Dokken (kap), Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Abdikafi Ahmed, Ahmed Ahmed, Jonas Rodegård og Mikkel Storeskar.
Fredrik Røkkum supplerer også stallen til denne kampen

Lad godt opp, viktig å ta med seg poeng!!


HFK VANT 8-0 I JR-NM MOT VALDRES

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 30. Apr 2015

HFK var klart best i dagens lokaloppgjør mot Valdres og tok seg fortjent til andre runde.

Banens gigant var Linus Hedlund i en god kamp av HFK. Mer utfyllende referat kommer i morgen.UTTAK NM KAMP HFK JUNIOR MOT VALDRES JUNIOR PÅ GOL TORSDAG KL.1930

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 28. Apr 2015

Torsdag skal vi spille første runde i NM for junior på Gol. Motstander er Valdres. Vi vet ikke mye om Valdres, men forventer en tøff kamp. Valdres har 3-5 juniorer som spiller mer eller mindre fast på A-laget deres som topper tredje divisjon.

Vi har veldig lyst til å gå videre, dette er en prioritert turnering for HFK og vi stiller med våre best "menn"

Endelig uttak, vi har oppmøte på klasserommet kl. 1815. De aller fleste i denne troppen blir tatt ut i tillegg i enten B kamp fredag, A kamp lørdag eller Jr. 1 kamp søndag.

Kjetil Levorsen, Jesper Taaje (kap), Anders Mastrup, Mikkel Storeskar, Linus Hedlund, Markus Thorberg, Kristian Svankerud, Ahmed Ahmed, Abdirizak Izak, Teodor Brekke, Lasse Fjeldstad, Adrian Aaserud, Paul Brevig, Jonas Bergane, Chris Magnetun, Alfred Scriven, Viljar Dahl, August Fosse. Reserve ved forfall er Håvard Gåsterud.

Det er også viktig at Torjus Urke møter i god form som assisterende manager ;)

Pawel, Jørund og Jansen

HFK JUNIOR 2 VANT 2-0 I SERIEÅPNINGEN

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 27. Apr 2015

I dagens serieåpning på Gol tok junior 2 laget en meget fortjent seier mot Hønefoss SK 2. Det ble 2-0 etter scoringer av Nils Olav Tuv og Mathias Fleten.

Vår nye hjemmeside

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 8. Apr 2015

Velkommen til vår nye hjemmeside!

Håper den blir lett å følge for våre spillere, foresatte, IFO'ere og alle de tusen fansene vi har!
Er det noe du savner? Gi en lyd da vel.
HFK-magasinet snart i trykk

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Apr 2015

Årets HFK-magasin kommer snart i vår kjære lokalavis, Hallingdølen. Jarle Stanes, A-lagets keeper og ansatt i Hallingdølen, har gjort en iherdig innsats i få dette fint og ferdig. Vi er stolte over hele klubben og gleder oss til en spennende sesong! Vi håper flest mulig vil lese hvilken jobb som legges ned i Hallingdal FK, og heier oss frem ved enhver kamp!


Digipost resultat første periode

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Apr 2015

Digipost (digidal dugnad) er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Posten. Mye av posten vi får, spesielt de aller viktigste papirene, blir i fremtiden sendt elektronisk, og i den forbindelse har Posten opprettet en postkasse på nettet. For å verve flest mulig til registrering, har de gått til NIF i håp om at idrettslagene rundt i Norge kan hjelpe til. Premien er 25,- til klubben i sitt hjerte for hver person som verver seg.

Første kampanje pågikk i februar og mars. Vi annonserte kampanjen med jevne mellomrom på facebook og hjemmesiden, uten et alt for godt resultat. Til sammen samlet vi inn 625,- som tilsvarer at 25 personer har registrert seg. I forhold til det vanvittige økonomiske potensialet denne kampanjen har hatt, har innsatsen fra fansen vært noe skuffende. Vi vet at det er tusenvis av fans rundt omkring som egentlig ønsker å hjelpe.

Men, vi fortviler ikke. Ny kampanje og nye muligheter i mai/juni.


Ingvild.
Uttak NM-kamp borte mot Modum 8.april

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Apr 2015

Onsdag skal vi ut i en ny spennende NM kamp borte mot Modum. Kampen går på Vikersund stadion kl. 1915.

Vi må etter å ha tapt 4-0 på Gol tidligere i vinter være såpass ærlige og si at Modum er store favoritter. Men vi skal gi alt, for vi har ekstremt lyst til å komme oss til første runde i NM. Vi har vært igjennom en god treningsperiode med blant annet treningsleir i Tyrkia, hvor vi forhåpentligvis har lagt grunnlaget så vi kan by Modum på kamp om førsterunde billetten

Alle spillere er meldt friske og klare til denne viktige kampen, følgende møter kl. 1600 på Nesbyen.

Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Blazej Jankowski, Sondre Dokken (kap), Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Kyrre L Sataøen, Andres Hammersbøen, Erlend Hole Dokken, Markus Thorberg, Chris Magnetun, Kjetil Lien, Stian Bråten, Jonas Bergane og Simen Andreas Renslo. Hjemmeværende reserve blir Mikkel Storeskar.

Denne troppen danner også grunnlaget for uttaket til lørdagens seriekamp borte mot Grei.

JansenÅrsmøte Hallingdal FK 8/4-15

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Apr 2015


Den 8. april blir det årsmøte for Hallingdal Fotballklubb. Vel møtt på Gol IL klubbhus kl. 19:00.


IFO lager bondegård i og av skogen

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 29. Mar 2015

Tirsdag 24/3 fikk barna et oppdrag i postkassen. På papirrullen sto det at alle skulle gå sammen til jungelløypa og finne del to. Den var gjemt hengende i et tre, og det var stor begeistring når de endelig fikk tak i den. Oppgaven var å bygge en bondegård av ting de fant i skogen. De samlet sammen busker, greiner, steiner, kvist og kongler og ellers alt de kunne finne av merkelige ting. Resultatet ble kjempebra!! Vi har alle veldig godt av å få, og ta, kreative utfordringer. Her er noen bilder.


Pernille
Dyr laget av kongler og pinnerGutta krutt fornøyd med låven de lagde av en gammel tønne de fant.


Stolt gutt foran trær, bål og hytte lagd av bark.Kontaktskjema

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 27. Mar 2015

Adresse: Tronderudvegen 1, 3550 GOL

Mail: post@golil.no eller hallingdalfotballklubb@gmail.com


Verv Navn Telefonnummer Mail
Styret Leder Tove Eggen Lien 90721912 tove-eggen.lien@hemsedal.kommune.no
Nestleder Gudrun Hesla 41579500 gudrun@oset.no
Kasserer Ingunn Haugstad 90681769 ingunn@kirkeboen.no
Styremedlem Knut Erik Hallingstad 95980041 lienveien@gmail.com
Styremedlem Nils Røkkum 98224316 nils.rokkum@gmail.com
Administrasjon Arve Rusberggard 94877037 post@golil.no
Ingvild Kvåle Myksvoll 90848386 hallingdalfotballklubb.no
Fiks - og overgangsansvarlig Jan-Eirik "Jansen" Thorberg 90053225 jthorberg@hotmail.com
Ingvild Kvåle Myksvoll 90848386 hallingdalfotballklubb@gmail.com
Idrettsfritidsordning (IFO) Leder Gøran Bråthen 97060820 godfotball@gmail.com
Sportslig ansvarlig og dommerkontakt Jan-Eirik "Jansen" Thorberg 90053225 jthorberg@hotmail.com
Trenere A-lag herrer "Jansen" 90053225 jthorberg@hotmail.com
Pawel Kazorowski 40573924 pakaczor@gmail.com
B-lag herrer Jørund Brekke 90861586 jbr@hol.kommune.no
Jonas Rodegård 41472215 j_rodegaard@hotmail.com
Juniorlag gutter Stian Bråten 90572582 stian_braaten@hotmail.com
HFK damer Henrik Johansson Thorset 97498919 henrik.thorset@hemsedal.kommune.no
Ingvild Kvåle Myksvoll 90848386 hallingdalfotballklubb@gmail.com
Geilo/HFK 2 damer Tore Dahl 40325879 tore.dahl@hotmail.com
Tom Audun Modalen 99204164 tomaudun@hotmail.com