HFK-akademiet Vinter/Vår 2023

For Invitasjon i pdf format se link Akademiet vår 2023.pdf


Bestilling av klær
For de som ønsker det er det mulig å bestille klær på vår klubbshop på Macron. Dere kan enten plukke tøy fritt ut fra hva dere ønsker, ellers er det laget en egen akademi-pakke med genser, t-skjorte, shorts og strømper. I pakka er det egen akademi-logo på genseren og t-skjorta. Kjøper du de andre pakkene eller plagg enkeltvis er det HFK sin offisielle logo som er på. Du kan også kjøpe hva som helst på Macron utenfor klubbkolleksjonen til HFK, men skal du ha våre logoer på må dette da spesifiseres i tekstfeltet i handlekurven. Vi har laget en liten veileder på plaggene i kolleksjonen vår som kan være hjelpsom hvis du er litt i tvil på hva du skal kjøpe eller ønsker litt tips på de ulike plaggene. 
Her finner du den.
Det er viktig at du registrerer deg før du gjør kjøp. Da vil du få 30% medlemsrabatt på alt. Her har du en veiledning til hvordan du registrerer deg som kunde. Under fraktmåte i kassen må dere velge "Hjem på dør".


Husk: Det er valgfritt å bestille tøy, og du kan gjøre det når du ønsker. 
Vi presiserer at det ikke er krav til kjøp av tøy for å være med på trening. Å stille opp i klubbtøyet fra din moderklubb er helt supert :)


Har du spørsmål? Send det til hallingdalfotballklubb@gmail.com så skal vi svare og hjelpe så godt vi kan :-)


Her kan du lese invitasjonen som bilde. For at lenkene skal fungere må du åpne dokumentet i pdf.