HFK-akademiet før jul 2020

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 5. Nov 2020

Smittesituasjonen har utsatt oppstarten til sesongens HFK-akademi, og med lokale utbrudd og nye nasjonale innstramminger går vi en usikker tid i møte. I tillegg til smittesituasjonen, er det faktorer som hallkapasitet/tilgang pga. Covid-19 samt føre og vær som kan stikke kjepper i hjulene på øktene fram mot jul. En ekstra utfordring for oss er at deltakerne kommer fra alle kommunene i Hallingdal og da må vi være ekstra nøye. Hvor mange økter vi får gjennomført som normalt er derfor svært vanskelig å si noe om pr. i dag.

Vi har derfor besluttet å avlyse det annonserte opplegget for akademiet frem til jul, MEN vi vil invitere til enkeltøkter så fort det vil være gjennomførbart. Vi har videre bestemt at dersom vi får arrangert én økt eller mer vil vi belaste de som deltar kun for minstekrav til medlemskontingent, altså maks kr 50,-i perioden frem til jul. Skulle det ikke bli noen økter eller noen av dere av ulike årsaker ikke får/vil delta, blir dere selvfølgelig heller ikke belastet. Vi håper flere melder seg på og presiserer at påmeldingen er helt uforpliktende.

Vi oppfordrer derfor alle til å melde seg inn i Spond som de ville gjort ellers og følge med der. Der blir dere varslet direkte dersom vi arrangerer økter og/eller de bli avlyst, og i tillegg får vi i HFK en oversikt over hvor mange som er aktuelle for hver trening. Blir det økter må vi registrere opplysninger på deltakerne, og hvis de ligger inne i Spond har vi automatisk oversikt. 
Last ned appen Spond, lag bruker, meld barna på her og velg gruppen "HFK-akademiet".

Dere får tilgang inn i gruppen så fort vi har godkjent medlemsskapet.


Dette er en svært krevende situasjon og vi håper på forståelse på endringen i opplegget som blir gjort. 


Trenger du veiledning i å bruke Spond? Trykk på linken under. Har du spørsmål om påmelding/Spond tar du kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com/90848386 og har du spørsmål om sport/opplegg tar du kontakt med Jan-Eirik Thorberg på jthorberg@hotmail.com/90053225.
Da starter vi opp igjen med HFK-akademiet!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 27. Sep 2018

Hei!


Da er det tid for å starte opp igjen med HFK-akademiet! 

Last ned infoskrivet her.

Minifotballskole mandag og tirsdag i påskeferien

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 6. Mar 2018

Hei!

Hallingdal Fotballklubb kjører minifotballskole også i påska, mandag og tirsdag 26.-27.mars. Se pdf for mer info.

Vel møtt!


Aktivitetsplan for HFK-akademiet - Mars og april

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 1. Mar 2018

Hei!

Ny plan for HFK-akademiet i mars og april.

Vel møtt!


HFK-akademiet i vinterferien mandag og tirsdag

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 19. Feb 2018

Hei!

Vi minner om at det IKKE er HFK-akademiet på lørdag, men at vi kjører en mini fotballskole mandag og tirsdag 26.-27. februar kl. 0930-1500 med lett lunsj. Deler av øktene blir filmet og analysert sammen med spillerne, ellers vanlig opplegg som på akademiet.

Vi er i utgangspunktet ute, men har Gol idrettsarena i backup, så det blir uansett vær og føreforhold. 

Dette er da et gratis tilbud for de som allerede er meldt på akademiet. De som ikke er med kan også bli med, men da er egenandelen på 500 kr.  

De som ønsker å være med (gjelder alle) sender en mail til Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com, slik at vi får en oversikt over antall deltakere. Si ifra om dere blir med en av dagene eller begge. Vi må planlegge antall ledere og mat. 

PÅMELDINGSFRIST FREDAG 23.2 KL. 1200!

OBS: Vi tar forbehold om minimum 15 deltagere for gjennomføring.

Vi ber dere spre dette videre til andre interesserte! Hjertelig velkommen!