Vi har signert utstyrsavtale med Macron!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 5. Nov 2020

Samarbeid med Macron

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har inngått en avtale over 5 år med utstyrsleverandøren Macron. 

Det har vært en grundig prosess i styret der vi har hentet inn og vurdert flere forskjellige tilbud. Etter en totalvurdering med blant annet priser, levering og service som prioriterte faktorer for oss, ble valget Macron med Skandinaviske Sportsimport AS som distributør av dette merket i Norge.

Vi har sett gjennom en del kolleksjoner og er på god veg til å lande klespakken våre medlemmer blir tilbudt kommende sesong. Det ser veldig bra ut, og vi gleder oss til å kunne invitere til klubbkveld for prøving av tøyet om ikke altfor lenge. Vi er sikre på at alle kommer til å bli veldig fornøyde!

Takk til Macron og nasjonal salgsleder, Orvar Methlie, for god dialog og oppfølging. Vi gleder oss til samarbeidet!Signering av avtalen. Nasjonal salgsleder, Orvar Methlie, og vår styreleder, Tove Eggen Lien.Orvar Metlie i Macron og vår styreleder, Tove Eggen Lien, signerer avtalen. 


Om Macron fra deres hjemmeside:

"Skandinaviske Sportsimport AS er via våre lokale forhandlere og samarbeidspartnere, eksklusiv distributør av Macron i Norge. Siden 2009 har vi revolusjonert klubbmarkedet i Norge. Ved å levere direkte til idrettslag, på rett tid med høy servicegrad har vi hatt en spennende utvikling i Norge.

Vi er klubbleverandøren uten fordyrende mellomledd og med korte beslutningsveier. Macron har spesialisert seg på levering av klubbutstyr til alle typer idrettslag, forbund, foreninger og bedrifter i hele landet. "
HFK-akademiet før jul 2020

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 5. Nov 2020

Smittesituasjonen har utsatt oppstarten til sesongens HFK-akademi, og med lokale utbrudd og nye nasjonale innstramminger går vi en usikker tid i møte. I tillegg til smittesituasjonen, er det faktorer som hallkapasitet/tilgang pga. Covid-19 samt føre og vær som kan stikke kjepper i hjulene på øktene fram mot jul. En ekstra utfordring for oss er at deltakerne kommer fra alle kommunene i Hallingdal og da må vi være ekstra nøye. Hvor mange økter vi får gjennomført som normalt er derfor svært vanskelig å si noe om pr. i dag.

Vi har derfor besluttet å avlyse det annonserte opplegget for akademiet frem til jul, MEN vi vil invitere til enkeltøkter så fort det vil være gjennomførbart. Vi har videre bestemt at dersom vi får arrangert én økt eller mer vil vi belaste de som deltar kun for minstekrav til medlemskontingent, altså maks kr 50,-i perioden frem til jul. Skulle det ikke bli noen økter eller noen av dere av ulike årsaker ikke får/vil delta, blir dere selvfølgelig heller ikke belastet. Vi håper flere melder seg på og presiserer at påmeldingen er helt uforpliktende.

Vi oppfordrer derfor alle til å melde seg inn i Spond som de ville gjort ellers og følge med der. Der blir dere varslet direkte dersom vi arrangerer økter og/eller de bli avlyst, og i tillegg får vi i HFK en oversikt over hvor mange som er aktuelle for hver trening. Blir det økter må vi registrere opplysninger på deltakerne, og hvis de ligger inne i Spond har vi automatisk oversikt. 
Last ned appen Spond, lag bruker, meld barna på her og velg gruppen "HFK-akademiet".

Dere får tilgang inn i gruppen så fort vi har godkjent medlemsskapet.


Dette er en svært krevende situasjon og vi håper på forståelse på endringen i opplegget som blir gjort. 


Trenger du veiledning i å bruke Spond? Trykk på linken under. Har du spørsmål om påmelding/Spond tar du kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com/90848386 og har du spørsmål om sport/opplegg tar du kontakt med Jan-Eirik Thorberg på jthorberg@hotmail.com/90053225.
Årets fotballfest er utsatt!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Nov 2020

Etter nøye vurderinger i styret, rådføring med smitteverngruppen i Gol og dagens smittesituasjon både lokalt og nasjonalt har vi besluttet å utsette årets fotballfest til etter nyttår. Vi ville hatt deltakere fra hele Hallingdal og i forskjellige alderssegment, så ansvaret er stort og konsekvensene potensielt store ved et eventuelt smitteutbrudd.  
Vi krysser fingrene for at situasjonen ser bedre ut på nyåret og vil legge opp til et tilsvarende arrangement som et kick-off før sesongen 2021. Så fort situasjonen er helt under kontroll lokalt vil vi sette dato for en lagvis avslutning nå før jul med pizza m.m., slik at vi får en god avslutning på sesongen selv om det ikke blir så offisielt som fotballfesten pleier å være. 
Vi tar ikke lett på avlysningen, men vi må alle bidra i denne dugnaden. 

Gol IFO i høstferien 2020

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 21. Sep 2020

Velkommen til IFO i uke 40.

Vedlagt infoskriv om høstferien på IFO.

Høstferie 2020.pdf