Stem på HFK som klubben i ditt hjerte!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 13. Nov 2016

Hei!

HFK er nå med i konkurransen "Klubben i mitt hjerte"! Stem på oss!

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for "Klubben i mitt hjerte" kan alle som ønsker å takke vår fotballklubb, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Stem på Hallingdal Fotballklubb! Reglene er enkle. Klarer klubben vår å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er vi med i trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Husk å stemme hver dag frem til kampanjeslutt 25.november! Klubben som har flest stemmer til slutt vinner hele 100 000! Stem i veg - vinnersjansene er store!
http://klubbenimitthjerte.no/#
Grarotandelen - støtt oss!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 23. Aug 2016

Hallingdal Fotballklubb er med i ordningen for Grasrotandelen!


Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.

En forutsetning er at du registrer din Grasrotandel på den klubben eller foreningen du selv vil støtte. Ved dette går 5% av det du spiller for tilbake til den du har registrert som mottaker av din Grasrotandel. For deg er dette ingen ekstrautgift.


Som grasrotgiver gir jeg 5%, hva menes med dette?


Du kan velge hvilket lag eller forening som får 5 prosent av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.


Du kan tilknytte deg på følgende måter:

Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen. Du kan der søke opp ønsket grasrotmottaker.

Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil. Du kan sende SMS Grasrotandelen «org.nr» til 2020 (tjenesten er gratis).

Hallingdal Fotballklubb mottar gjerne din Grasrotandel!

Vårt organisasjonsnr er; 984684452. Vi er veldig takknemlige for all støtte vi kan få!


Vi TRENGER hjelp til kioskvakter i høst!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 18. Aug 2016

Hallingdal Fotballklubb TRENGER foreldre eller andre hjelpsomme sjeler til å ta kioskvakter på hjemmekampene til A-laget i høst. Se bildet under for datoer. Opplæring blir gitt. Ta snarest kontakt med Ingunn Haugstad på tlf 9068 1769.Jansens fotballskole for IFOere

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 8. Jun 2016

Hei!

Påmeldingen foregår i år gjennom MinIdrett. Se link for hvordan du registrerer deg som bruker hvis du ikke har allerede har gjort det

http://www.hallingdalfk.no/p/20484/jansens-(tine)-...

Her står all info dere trenger å vite. Den eneste forskjellen er at dere skal trykke på alternativet "for de som går på Gol IFO".Prisen for de som går på IFO er kr 500 (inkluderer drikke fra TINE, tropicana, utstyr (ball og sekk)) + eventuelle ekstradager for de som ikke har full plass.


Faktura kommer på mail etter hvert.


Ved spørsmål om påmelding, kontakt Ingvild Kvåle Myksvoll.

Ved spørsmål om opplegg og planer, kontakt Gøran Bråthen.

Hallingdal FK inviterer til fotballfest i samarbeid med Sogndal Fotball

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Jun 2016

Velkommen skal dere være! Onsdag 8.juni blir det fotballskole, trenerlunsj og kamp mellom HFK og Sogndal Fotball.


Last ned invitasjonen for mer informasjon:

Invitasjon: Hallingdal FK og Sogndal FotballTo av to for HFK-damene!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 4. Mai 2016

30/4 Langesund IF damer-Hallingdal FK damer 0-3(0-2)


Mål for HFK: Mucho Lixiene 10min, Cheyenne Gonzalez 40 min, Marte Botten 75 min

Startoppstilling HFK: Ida Berg(keeper), Hanne Vedvik(HB), Camilla L Jensen(MS), Ida Marie Pretorius(MS), Katrine Mikkelsen(VB), Marte Botten(DM) Ingvild K Myksvoll(MB), Anja Flæthe(OffMB), Linnea J Thorset(OffMB), Frida Strendo(OffMB), Mucho Lixiene(Spiss)Innbyttere: Cheyenne Gonzalez, Helene Magnetun

Dommer: Pavel Breivik Grenland, Bra dømming, bortsett fra noen situasjoner hvor han med "HFK-briller"burde ha brukt kortet

Corner: HFK 5, LIF 3

Kort: 2 gule til LIF

Et litt skadeskutt og sjukdomsramma HFK-damer reiste til Langesund for sesongens andre seriekamp. Langesund, som er en ny bekjentskap i 3 div VFK/TFK/BFK hadde to strake seirer bak seg og stod uten tap før kampen mot Hallingdamene.

HFK damene startet kampen bra og hadde mye ballinnehav i starten av første omgangen. Det skulle vise seg at Langesund hadde et godt lag med en tøff spillestil og det gikk tidvis litt over grensen uten at det blev delt ut noen kort innledningsvis. Da HFK lar ballen gå fort mellom seg på 1-2 touch så sliter Langesund damene med tempoet og de må stadig vekk ty til ulovlige midler, noe som resulterte i flere frispark og det er nære scoring flere ganger. Det er spesielt vanskelig for Langesund forsvaret og henge med når HFK sin raske spiss Mucho Lixiene setter fart gang på gang. Og i det 10 minutt så kan Lixiene sette 1-0 bak LIF keeperen assistert av Linnea Thorset. HFK fortsett det fine spillet og skaper flere gode sjanser, men Langesund er ikke ufarlige og kontrer med stor iver når HFK damen er litt upresise i pasningsspillet innimellom. HFK keeper Ida Berg får gjøre et par viktige redninger midtveis i omgangen. Ny HFK scoring drøyer helt til de siste 5 minuttene av første omgangen da Innbytter Cheyenne Gonzalez putter 2-0 til gjestene fullt fortjent. Denne gangen er det Anja Flæte som assisterer scoringen.

Andre omgangen starter med et Langesund lag som står høyere opp i banen. Noe som resulterer i at de i større grad klarer å forstyrre HFK damene sine oppspill og kampen er i en periode ganske jamn med sjanser til begge lag. 25 minutter ut i andre omgangen så kommer Lixiene nok en gang alene med keeper og Langesund sin midtstopper ser seg nøgd til å springe henne ned uten mulighet til å nå ballen. Også denne gangen burde dette ha resultert i rødt kort, men HFK før nøye seg med straffe og et gult kort til Langesund stopperen. Den påfølgende straffen plasserer Marte Botten sikkert i mål og HFK sitt 3 mål er et faktum. Siste del av andre omgangen er HFK helt overlegne vertene og kunne ha scora flere mål, men litt unøyaktighet og stolpene redder Langesund fra et større tap. Kampen ender 0-3 og HFK damene har dermed fått en god start på årets serie.

Dette var en kamp med mange gode prestasjonen jevnt over, men ønsker å fremheve forsvarsrekka som var gode i spillets alle faser både offensivt og defensivt. Beste kvinne for dagen var keeper Ida Berg som mottar DBC sin beste mans pris for en solid innsats gjennom hele kampen.

Nå venter Modum BK hjemme på DBC Hallingmo arena den 22/5.
Påmelding åpen for sommerens fotballskoler

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 15. Apr 2016

Da er påmeldingen åpen for sommerens fotballskoler på Gol, Flå og Hemsedal. Se invitasjonen for mer info.


Fotballskoleinnbydelse Flå 2016.doc

Fotballskoleinnbydelse Hemsedal 2016.doc

Jansens fotballskole på Gol sommeren 2016.docx


Påmelding gjennom MinIdrett. For veiledning i tekst og video, se fanen "fotballskoler 2016".


Bilderesultat for fotballskole
Hallingdal Fotballklubb benytter nå mCASH i kiosken

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 14. Apr 2016

Bilderesultat for mcash


Hallingdal Fotballklubb har begynt å bruke mCASH til kiosk og billettsalg under hjemmekampene. De som betaler med mCASH på lørdag får inngangsbilletten til 50%. Har du glemt lommeboka? Fortvil ikke - du kan betale vaffelen med mobilen! Last ned appen nå, så er du klar til superlørdag!

Antidoping Norge til Ål - Temakveld for idrettsungdom

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 8. Apr 2016

Dette er en invitasjon til all idrettsungdom i Hallingdal!

Ål IL fotball har bedt Antidoping Norge på besøk for å holde foredrag for ungdommen. Foresatte er også velkomne.

Sted: Ål kulturhus

Tid: onsdag 20. april kl.18.00-20.00.

Hva er doping?

Bruk av kosttilskudd, proteinpulver osv. – er det fornuftig?

Her er litt om en av gutta som kommer på besøk: Morten Heierdal

Det vil bli en kveld med sterke historier - og gode muligheter for å stille spørsmål.

Invitasjon med påmelding er vedlagt. Du finner den også her: http://fotball.aalil.no/blog/post/81679/foredrag-med-antidoping-norge-pa-al?ispage=true

Meld i fra om du vil delta til Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com innen onsdag 13.april. Så sender vi inn samlet påmelding til Ål fra HFK.
Kampsponsor for Hallingdal Fotballklubb sesongen 2016

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 31. Mar 2016

Kjære sponsorer!


Ønsker dere å være kampsponsor i løpet av sesongen 2016?
Vi åpner for dette fra i år. Mer informasjon finner dere vedlagt.


KAMPSPONSOR-2016.docx

Reiseregninger 2016 - Frist for refusjon av kjøring til Valdres 7.mars

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 26. Feb 2016

RUTINER RUNDT KJØREGODTGJØRELSE

Til orientering så er økonomien anstrengt og vi må være kritiske til pengebruken.

TIL TRENING i HALLINGDAL

Til trening er det forventet at trenere og spillere kommer seg dit på egen hånd. Unntaket er Valdres, se neste punkt.

Hvis det er noen som «alltid» kjører må de eventuelt få litt kjørepenger hos de som sitter på. Men det ordnes internt. Oppfordringen fra HFK er at kjøring til trening går på rundgang blant foreldre og spillere.

Det utbetales ikke kjøregodtgjørelse for kjøring til trening.

TIL TRENING I VALDRES

Dette ble et ekstraordinært tilbud i 2016. Så følgende retningslinjer gjelder for 2016. Det kan bli lagd nye regler for 2017. De som kjører til trening får 2 kr per km fra hjemsted og tilbake. OBS: Dette gjelder ikke de turene der sjåførene har fått betaling fra medpassasjerer. Kjøringen dekkes altså bare der sjåføren har dekket reiseutgiftene helt på egen hånd.

Krav om refusjon for kjøring til Valdres fylles ut på HFK sine standard lister. De ligger nederst på siden. Må sendes på mail til hallingdalfotballklubb@gmail.com innen 7.mars for å få refundert beløpet. Vi skal bli ferdige med dette før vi reiser til Spania.

TIL KAMPER

I utgangspunktet satser vi på minibuss og foreldrekjøring til kamper, MEN hvis trenere eller spillere må kjøre utbetales det i utgangspunktet 2 kr pr km. For fast ansatte kan andre regler gjelde. Unntak kan også gjøres der de samme foreldrene stiller opp svært mye, eller der trenere stort sett blir kjørende pga manglende mulighet for buss/bussjåfør.

ØVRIGE TILTAK

Hvis trenere eller ledere i klubber har kjøring til oppdrag for HFK, sendes det inn skjema på 3,80 kr km.

TRENERGODTGJØRELSE

De fleste ledere og trenere i HFK får utbetalt trenergodtgjørelsen som kjøregodtgjørelse. De nevnte punktene kommer da i tillegg til dette.

Får å få utbetalt avtalt kjøregodtgjørelse må reiseregning leveres innen 1.juli og 1.desember (sum delt på to).

Grunnen til at vi bruker satsen 3,80 eller lavere er fordi dette er skattefritt. Statens sats på 4,10 må skattes av.

Alle reiseregninger sendes til hallingdalfotballklubb@gmail.com.


Reiseregning Valdres 2 kr per km

Reiseregning kamper 2 kr per km

Reiseregning øvrige tiltak/unntak/trenergodtgjørelse 3,80 kr per km

Akademiet jenter vinter 2016

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 17. Feb 2016

Se link for invitasjon.


Vel møtt!

Februar 2016

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 2. Feb 2016

Her er planen for IFO Februar