Kampreferat Sandefjord - Hallingdal, 2.div kvinner

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 20. Mai 2019

Sandefjord - HFK (2-0) 4-1

Lagoppstilling:  Lillian Holden (HB) Thea Fosshagen ( Thea Pretorius 15 min) (MS) Pia M. Majormoen og Svanhild Stave (VB) Mia Mikkelsplass Green (Def MB) Vårin Stave og Marthe Botten (Off MB). Ida Livgård Jensen (Angrep)Maria Paulsen ( Gro Torsteinsrud 25 min ) Kristine Bekkestad, Frida Strendo 

KAMPREFERAT

Sandefjord lagde en fantastisk ramme rundt vår bortekamp på Komplett Arena lørdag 11/5.

Fullt så hyggelige var de ikke da kampen startet, de presset oss lave og satte et voldsomt trykk på oss fra start av.

Etter et kvarters spill  puttet de etter hjørnespark. Mange dueller i feltet ble fulgt opp av en dårlig avklaring fra oss og de går opp i 1-0. I den situasjonen burde vår gode keeper Lillian hatt et frispark da hun ble sperret av men dommeren lot det gå.

Etter en halvtime fikk vi vår første sjanse da Ida drar seg rundt på kant og slår 45 gr ut igjen men avslutningen gikk dessverre over. 

Rett før pause får Sandefjord frispark fra siden. Et godt slått frispark men forferdelig markering gjør at Sandefjordspilleren helt upresset header inn 2-0.

Etter pause starter HFK veldig friskt og reduserer til 2-1 etter tre min. Denne gangen er det Kristine som drar seg rundt og spiller 45 gr ut til Maria som vinner duellen og styrer ballen i mål. Vi er gode denne perioden og Frida treffer innsiden av stolpen etter en god avslutning. Vi er også nære på etter en heading fra Ida fra hjørnespark.

Men som ofte før så får vi ikke uttelling og de gjør 3-1 i det 56. min etter en god prestasjon av spissen deres.

Vi fortsetter å skape sjanser og Kristine har to gode muligheter i det 63. og 64. min.

Kampen blir punktert i det 80. minutt da de slår et frispark fra hjørnet av 16 m rett i mål.


En ok gjennomført kamp av HFK mot et bra Sandefjord lag som nok vil kjempe blant topp tre denne sesongen.

HFK sin beste spiller ble Svanhild Marie Stave som gjorde en god kamp i midtforsvaret.
Magasinet Breddefotball

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 6. Mai 2019

Her kan du lese magasinet Breddefotball nr. 1 i 2019.

18. og 19. mai inviterer Toppfotball Kvinner til Superhelg på Intility Arena.

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 25. Apr 2019

Det betyr at det er mulig å få med seg samtlige lag og spillere i Toppserien på en helg!

Dette er andre året vi arrangerer Superhelgen. Vi vil lage en festhelg hvor vi setter kvinnefotballen på agendaen, og vår ambisjon er at dette skal bli en skikkelig hyllest til jentefotballen.  Vi ønsker at unge jenter skal kunne ha kvinnelige rollemodeller i fotballen. Det er det denne helgen handler om. Det blir et stort uteområde utenfor arenaen med en egen fanzone hvor det vil bli mulig å møte spillerne, ta selfies, få autografer etc. Det blir i tillegg masse aktiviteter for store og små. Lørdag kl. 18.00 viser vi Champions League finalen for kvinner på storskjerm. Her blir det topp stemning, med minst en norsk spiller i finalen!

NRK viser både kampene og det som skjer på uteområdet på direktesendt TV. Det betyr 15 timer kvinnefotball sammenhengende på Statskanalen vår. NRK-Super vil også være tilstede. Men vi håper at alle våre fotballvenner nå hjelper oss med å fylle tribunene på Intility Arena. Spillerne våre drømmer om å spille med liv og røre på tribunen. La oss alle bidra til at drømmene blir oppfylt!

Ta med deg familien din, kjæresten, fotballaget eller klubben! La oss vise at jentefotballen virkelig har fått sin plass idrettsfamilien. OBOS, Norsk Tipping og Coop har sørget for at vi kan skilte med gratis inngang.  Registrer at du kommer, og følg med på informasjon om arrangementet her:
https://www.facebook.com/events/268536464053500/

Eventet har et eget område på hjemmesiden vår hvor det fortløpende blir lagt ut informasjon etterhvert som arrangementet tar form. https://superhelgen.no/  Alt er ikke helt klart ennå, men vi skal kontinuerlig spe på med nyheter frem mot den store helgen.

Bli med og lag fotballfest for jentene våre!
Gave fra Sparebankstiftelsen Hallingdal

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Apr 2019

Vi søkte tidligere i år om gave til støtte av drift fra Sparebankstiftelsen Hallingdal, og fikk en gledelig beskjed om at vi får tildelt kr 12 000,- i støtte til vårt arbeid. Det er vi veldig takknemlige og glade for! Tusen takk!


Etablering / bakgrunn av stiftelsen

SpareBankstiftelsen Hallingdal ble etablert 23. november 2012 som følge av sammenslutning mellom SpareBank 1 Hallingdal og Øystre Slidre sparebank til SpareBank1 Hallingdal Valdres. Det er også etablert en tilsvarende sparebankstiftelse i Øystre Slidre.

Sparebankstiftelsene skal fremme sparebankvirksomhet i sine respektive kommuner gjennom å eie egenkapitalbevis i SpareBank1 Hallingdal Valdres og disponere deler av overskuddet til allmennyttige formål.

Opprettelsen av Sparebankstiftelsen Hallingdal skal sikre at den kapital som var oppsamlet i Ål sparebank (senere Hallingbanken) og Hemsedal sparebank og vidareført i SpareBank 1 Hallingdal gjennom mer enn 143 år, forblir i distriktet og forvaltes til allmennhetens beste i all fremtid.

Kapitalen til SpareBankstiftelsen Hallingdal var ved etableringen på ca 770 mill. kroner og bestod hovedsakelig av egenkapitalbevis i SpareBank1 Hallingdal Valdres.

Les om Sparebankstiftelsen Hallingdal her.

Vellykket årsmøte i Hallingdal Fotballklubb

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 29. Mar 2019

Årsmøte 2019

På onsdag (27/3) ble det gjennomført et godt årsmøte i Hallingdal Fotballklubb. Ingen innmeldte saker, men tre nye styremedlemmer kom på plass og det ser veldig lovende ut.

Ingunn Haugstad og Øyvind Ugulen takker for seg etter god innsats i HFK i flere år. Tusen takk for deres bidrag.

Nye styremedlemmer er: Vera Magnussen fra Nesbyen, Mette Maseng fra Hemsedal og Kyrre Lerøy Sataøen fra Geilo. Tove Eggen Lien tok gjenvalg som leder for ett år, og Magne Østdahl ble gjenvalgt som nestleder. Marthe Sollien Botten har ett år igjen, og er da sammen med Østdahl og Lien på valg i 2020.

Vi er utrolig glad for et fullt styre på seks personer for året 2019. Dette blir bra!

Se ellers oppdatert kontaktinfo på styret, administrasjon og trenere her.


Vår fantastiske styreleder, Tove Eggen Lien, som tok gjenvalg nok et år!

Foto: Vegard Breie.
To HFK-jenter bytter klubb

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 29. Mar 2019

Det er selvfølgelig aller best å presentere nye spillere, men så er det en gang sånn at ungdommen på et eller annet tidspunkt reiser ut av Hallingdal for å studere, gå på folkehøyskole, få seg jobb m.m. Da er det bare helt topp at de fortsetter å være engasjerte og aktive der de bor! En del av dem kommer hjem igjen etter noen år og blir viktige bidragsytere på lagene sine, mens noen ikke gjør det. Uansett er vi trygge på at de som har vært gjennom HFK-systemet har fått med seg masse god bagasje til å klare seg godt videre i voksenlivet. I HFK får spillerne stort ansvar! I HFK er man en del av et lag og ett klubbfellesskap som er helt unikt. Vi voksne i og rundt klubben er så stolte av fotballungdommen vår!

På grunn av dette er det alltid litt sårt når noen reiser ut. Denne gangen er det Vilde Thorberg og Linnea Johansson Thorset som bytter klubb. To spillere som har bidratt enormt i HFK-miljøet i mange, mange år! 

Linnea studerer i Sogndal og har etter flere år med skademareritt endelig fått på seg fotballskoene igjen. Det er vi ekstremt glade for, og sånn sett er vi bare lykkelige over at ho er i gang igjen. Studentspretten IL har et godt miljø som du trives i. Nå må du holde deg skadefri, Linnea! Vi håper du en gang kommer tilbake i HFK-drakta igjen.


Vilde Thorberg går dette året på fotballinje på Rønningen Folkehøgskole, men spilte med oss i høst og stikker alltid innom trening når ho er hjemme. Få HFK-jenter har vel så godt treningsoppmøte som Vilde. En dedikert, omsorgsfull og fantastisk jente som er og blir svært savnet i miljøet. Vi ønsker deg masse lykke til videre i KFUM-kameratene. Du er alltid velkommen tilbake - når som helst!Seier over Sunndal i Norway Cup 2016 etter en ekstremt spennende straffekonk!

Linnea i duell under Norway Cup 2015.

Fotballfellesskap - å oppnå noe stort sammen!

Hallingstolt!

2.divisjon - her kommer vi! Opprykk høsten 2016. 
Invitasjon til arrangement med fokus på «Jentefotballen»

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 26. Mar 2019

I forbindelse med EM-kvalik landskamp for Jenter 19 på AKA Arena i Hønefoss har NFF Buskerud gleden av å invitere alle klubber og trenere i Buskerud til samling med fokus på jentefotballen.

Formålet er å skape en mulighet for utvikling av jentefotballen i klubben.


Se mer info her, https://www.fotball.no/kretser/buskerud/2019/invitasjon-til-arrangement-med-fokus-pa-jentefotballen/ 

Årsmøte i Hallingdal Fotballklubb

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 25. Feb 2019

Hei!

Det blir årsmøte onsdag 27/3 kl. 1900 på Gol IL sitt klubbhus.

Vanlige årsmøtesaker. Saker som skal på agendaen, må være skriftlig meddelt senest 2 uker før årsmøtedato.

Hjertelig velkommen!

Temakveld om seksuell trakassering og overgrep i idretten på Gol 23.01

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 15. Jan 2019

Hei!

Buskerud idrettskrets ønsker velkommen til temakveld om seksuell trakassering og overgrep. 

Sted: Gol idrettsarena

Tid: onsdag 23. januar kl. 18.00-20.00

Vi ønsker alle at idretten skal være et trygt sted for barn og unge selv om vi er en arena for tette relasjoner og fysisk kontakt. Som resten av samfunnet opplever også vi utfordringer knyttet til mobiltelefonbruk og bildedeling. Vi vil bruke denne kvelden til å se på hvordan vi i idretten kan håndtere og forebygge seksuell trakassering.

Hva er seksuell trakassering og overgrep?

Hva gjør jeg som trener, utøver, styremedlem eller forelder hvis dette skjer i klubben min?

Hva kan jeg gjøre for å forebygge?


Sissel Irene Thon fra Vish-veiledning i seksuell helse, og Mathias Brøndbo Hollås fra politiet skal sammen med oss i Buskerud idrettskrets hjelpe deg å finne svarene. Temakvelden passer for ALLE som på en eller annen måte er involvert i idretten; styremedlemmer, oppmenn, trenere, foreldre, utøvere osv. Aldersgrense 15 år.


Ta kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll hvis du trenger hjelp til påmelding. Frist innen fredag 18:01.
Lyst til å spille fotball? Vi har åpne treninger i januar. Bli med da vel!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 8. Jan 2019

Hei!

Bor du i Hallingdal og har lyst til å spille fotball på junior eller seniornivå? Da har vi et tilbud til deg, enten du ønsker noen få økter i uken eller mange. Uansett får du være en del av et sosialt og aktivt fotballfellesskap. For mer informasjon meld deg inn i gruppen "Hallingdal FK for herrespillere og trenere 2019" eller "Hallingdal FK damer" på facebook. Du kan også ta kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll (jenter) eller Jan-Eirik "Jansen" Thorberg (gutter). 

Vi har åpne treninger i januar! Kom på trening helt uforpliktende og se om dette er noe for deg! Håper vi ser deg :) Bildet er fra treningleir i Spania 2018. Alle i klubben uansett nivå kan melde seg på :-)
Fotballseminar 12/1 med besøk av Per Ravn Omdal

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Jan 2019

Hei!

Neste lørdag, 12/1, inviterer HFK til fotballseminar på Gol klubbhus fra kl. 10.00. Første del er lagspåmelding i fellesskap med gruppelederne i alle klubbene i Hallingdal. Dette arbeidet skal sikre gode serier i ungdomsfotballen i 2019 samt opprettholde god kommunikasjon mellom alle klubbene i dalen. Etter lunsj får vi besøk av selveste Per Ravn Omdal, tidligere president i Norges Fotballforbund. Han har startet mange spennende prosjekter, blant annet arbeidet med å bygge fotballbaner til glede for krigsherjede barn i byen Kobane i Syria. Dette foredraget er åpent for alle interesserte ⚽ 

Send en mail til hallingdalfotballklubb@gmail.com eller kommenter under hvis du har lyst til å komme! 

Vel møtt!