UTTAK TIL A KAMP HJEMME MOT SKÅRER LØRDAG KL. 1600 PÅ GOL

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 21. Mai 2015

Lørdag kommer et nytt bekjentskap i form av Skårer på besøk og det blir gøy og spennende. Skårer har 6 poeng så langt i sesongen og ligger like bak oss på tabellen. De gikk på et 2-5 tap hjemme mot Nordstrand på onsdag. Skårer er et lag vi skal slå på hjemmebane og er et at de lagene vi må legge bak oss på tabellen i år. Vi håper å få på plass alle spillere og at de er mer friskmeldt enn de har vært i det siste til lørdagens kamp. I tillegg forsterkes troppen med Torleif Rullestad som nå er spilleklar for HFK igjen.
Selv om det ikke har gått vår vei den siste tiden håper vi publikum støtter opp om oss i denne meget viktige kampen. Vi er veldig tent på å revansjere oss og ta med oss de positive tingene fra andre omgangen mot Jevnaker onsdag.

Kyrre og Dokken har regien på første fase av forberedelsene, så alle møter i Garderoben kl. 1430.

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Jonas Rodegård, Torleif Rullestad, August Fosse og Ahmed Ahmed.

Lad godt opp!!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.