AFS Norge trenger vertsfamilier!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 28. Mai 2018

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole. 
I august kommer 129 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge for å bo et år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss. 

Som vertsfamilie i AFS tar man imot et ekstra familiemedlem for 2-10 måneder. AFSeren skal bli en del av familien - og dele både hverdager og høytider, gleder og sorger. Alle familietyper kan bli 

vertsfamilier!

Her er en presentasjon av noen av elevene som kommer i august, og her kan du se mer informasjon om alle som kommer.

Stem på HFK som klubben i ditt hjerte!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 13. Nov 2016

Hei!

HFK er nå med i konkurransen "Klubben i mitt hjerte"! Stem på oss!

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for "Klubben i mitt hjerte" kan alle som ønsker å takke vår fotballklubb, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Stem på Hallingdal Fotballklubb! Reglene er enkle. Klarer klubben vår å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er vi med i trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Husk å stemme hver dag frem til kampanjeslutt 25.november! Klubben som har flest stemmer til slutt vinner hele 100 000! Stem i veg - vinnersjansene er store!
http://klubbenimitthjerte.no/#