TINE fotballskoler - påmeldingen er åpen

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 4. Mai 2021

TINE FOTBALLSKOLER - PÅMELDINGEN ER ÅPEN ⚽️🌞
Vi satser på en tilnærmet normal gjennomføring av sommerens TINE fotballskoler og håper mange er klare for en aktiv fotballuke den 21.-25.juni! Vi arrangerer fotballskole på Gol, Flå, Geilo og i Hemsedal denne uka. Påmeldingen er nå åpnet og det er 100 kr i rabatt ved påmelding før 15.mai.
Vi følger nøye med på gjeldende retningslinjer og følger med på hvilke regler og anbefalinger som til enhver tid gjelder. Vi refunderer påmeldingsavgiften ved en eventuell avlysning, men vi krysser fingrene og har stor tro på bedre tider når vi er kommet så langt som i slutten av juni.
Se mer info om hver enkelt fotballskole og meld barna dine på her, https://www.superinvite.no#/invitation/c3cbd51329ff1a0169174e9a78126ee1

Sommerferie med HFK og IFO Informasjonsmøte

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 22. Apr 2021

HFK/IFO-Sommer!!!

Vi på Hallingdal Fotballklubb og IFO satser på enda en aktiv sommer på Gol, og i den forbindelse ønsker vi å ha et informasjonsmøte ute på tribunen ved kunstgressbanen.

Møtet blir tirsdag 27.04. kl 1700-1800,

barn som er med vil bli aktivisert av våre ansatte.

Påmelding sender dere på sms 97060820 eller mail golifo@outlook.com senest mandag. Påmelding må inneholde antall barn og alder som er med.

Det vi kommer til å informere om er hva vi skal, når vi skal og hvorfor vi skal. I tillegg vil dere selvfølgelig få prisene for sommeren og hvordan melde seg på. Noen punkter som er helt sikre er fotballskole/aktivitetsleir i uke 26 og kombinert håndball- fotball- og aktivitetsleir i uke 33.

Ordinære IFOdeltakere har et annet prissystem og får informasjonen direkte på mail fra oss.

Spørsmål rettes til: golifo@outlook.com

Påmelding ordinær IFO på mail til golifo@outlook.com

Påmelding til aktivitetsleir pluss fotballskole på følgende link: http://www.hallingdalfk.no/ innen 10.06.:

Med beste hilsener fra oss på IFO

og i Hallingdal Fotballklubb

Macron vårkampanje i klubbshop!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 20. Apr 2021

Vårkampanje!

Macron gjennomfører nå en nasjonal vårkampanje, med ekstra gode tilbud til klubbmedlemmene på nett!

Kampanjeperioden vil være fra 16. april til 15. mai, og tilbudene vil være:

• 35 % rabatt på alle varer i klubbshop (ikke supporterartikler),

(Medlemmene får høyere rabatt på klubbpakkene)

• Attraktive kampanjeprodukter med 55-60% rabatt

Trykk deg inn på klubbshopen vår og bestill varene du trenger og blir klar til sesongstart!

Husk! Du må registrere deg i klubbshopen (opprette bruker) for at tilbudsprisene skal bli synlige.

Trykk her for å lese kampanjeskrivet fra Macron.

¨¨

Årsmøte i Hallingdal Fotballklubb blir den 31/5

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 13. Apr 2021

Til medlemmene i Hallingdal Fotballklubb

Hallingdal, 13.04.2021.

Styret innkaller herved til årsmøte i Hallingdal Fotballklubb.

Årsmøtet avholdes mandag 31/05/2021 kl. 18.00 på Gol klubbhus.

Vanlige årsmøtesaker.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 17/5 til hallingdalfotballklubb@gmail.com.

Velkommen til årsmøte!

styret .

Utsatt årsmøte i Hallingdal FK

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 16. Mar 2021

Styret har valgt å utsette årsmøte i Hallingdal Fotballklubb som skulle vært avholdt 22/3. Ny innkalling vil bli kunngjort når vi har fått sett an situasjonen litt.