To HFK-jenter bytter klubb

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 29. Mar 2019

Det er selvfølgelig aller best å presentere nye spillere, men så er det en gang sånn at ungdommen på et eller annet tidspunkt reiser ut av Hallingdal for å studere, gå på folkehøyskole, få seg jobb m.m. Da er det bare helt topp at de fortsetter å være engasjerte og aktive der de bor! En del av dem kommer hjem igjen etter noen år og blir viktige bidragsytere på lagene sine, mens noen ikke gjør det. Uansett er vi trygge på at de som har vært gjennom HFK-systemet har fått med seg masse god bagasje til å klare seg godt videre i voksenlivet. I HFK får spillerne stort ansvar! I HFK er man en del av et lag og ett klubbfellesskap som er helt unikt. Vi voksne i og rundt klubben er så stolte av fotballungdommen vår!

På grunn av dette er det alltid litt sårt når noen reiser ut. Denne gangen er det Vilde Thorberg og Linnea Johansson Thorset som bytter klubb. To spillere som har bidratt enormt i HFK-miljøet i mange, mange år! 

Linnea studerer i Sogndal og har etter flere år med skademareritt endelig fått på seg fotballskoene igjen. Det er vi ekstremt glade for, og sånn sett er vi bare lykkelige over at ho er i gang igjen. Studentspretten IL har et godt miljø som du trives i. Nå må du holde deg skadefri, Linnea! Vi håper du en gang kommer tilbake i HFK-drakta igjen.


Vilde Thorberg går dette året på fotballinje på Rønningen Folkehøgskole, men spilte med oss i høst og stikker alltid innom trening når ho er hjemme. Få HFK-jenter har vel så godt treningsoppmøte som Vilde. En dedikert, omsorgsfull og fantastisk jente som er og blir svært savnet i miljøet. Vi ønsker deg masse lykke til videre i KFUM-kameratene. Du er alltid velkommen tilbake - når som helst!Seier over Sunndal i Norway Cup 2016 etter en ekstremt spennende straffekonk!

Linnea i duell under Norway Cup 2015.

Fotballfellesskap - å oppnå noe stort sammen!

Hallingstolt!

2.divisjon - her kommer vi! Opprykk høsten 2016. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.