KONTROLLERT OG REVANSJE MOT ET VANSKELIG EIKER/KVIKK LAG.    

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 2. Aug 2023

Herrer: 

HFK                      -             Eiker/Kvikk (2-0) 2-0 

HFK:                                    32 min 1-0 Jakob Rønsen (Mathias Jensen) og 34 min 2-0 Øyvind Tørrisplass (Anders Mastrup)  

E/K:                                    

Gule kort: 

HFK                                      

E/K                                     72 min Martin Kaasa Larsen og 93 min Eren Sunbul  

Rødt kort:            

Cornere:                             (1-2) 5-6

Sjanser:                                             (5-2) 10-5

Tilskuere:                          147 – Det er så gøy med så mange tilskuere og spesielt midt i fellesferien. Denne gangen var også Hope Stars laget til stede og skapte en uforglemmelig stemning.      

Dommer:                           Hans Egil Drolsum (Vikersund IF) AD 1: Enes Erkøk (Solberg SK) AD 2: Vegard Woll (Nesbyen IL) – En god trio i en tett, men lettdømt kamp. MEN de gikk glipp av en meget klar straffe til HFK. Heldigvis ble det ikke matchavgjørende. 

 

Eiker/Kvikk er et svært vanskelig lag å møte med sin direkte spillestil, så står de litt dårlig til oss. Men gutta var veldig revansjesugne etter det forsmedelige tapet i første seriekampen. Selv om Eiker/Kvikk absolutt hadde sine farlige øyeblikk, så ble det tilslutt en veldig fortjent HFK seier. HFK femte strake seier og syvende på siste 8. HFK er i støttet og sikter oppover på tabellen. 

HFK ser sterke ut for høsten. Vi har også fått tilbake Per Nyhus, som vi tror skal tilføre laget mer bredde i høst. Dette var dessuten debuten til unggutten (16 år) Mathias Jensen fra start og han kvitterte med assist og bestemannsprisen. 

Denne uken har vi mest fokus på Norway Cup, før vi tar turen nedover for å møte Sande førstkommende mandag. Neste fredag kommer topplaget Vestfossen på besøk.  

 

 

Les mer for kampstats og referat.  

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Anders Mastrup (Per Nyhus 84 min) (MS) Gaute Tollefsen og Mikkel Storeskar (VB) Ammar Alhamdo (Sander Tovsrud Brenno 84 min) (Anker) Mathias Jensen (Jakub Prychek 92 min)(VK) Abbas Amir (Jardar Børtnes 92 min) (IL) Sander Tyribakken og Simen Renslo (kap) (HK). Jakob Rønsen (Erik Lien 82 min) (Spiss) Øyvind Tørrisplass (Henrik Granhaug 92 min) Ubenyttet reserver:  

 

Referat  

 

Jevn atart. Eiker Kvikk kommer til en stor sjanse etter 10 min, men litt for svak avslutning. I det 20 min får HFK corner. Jensen slår til Mastrup som header i stanga fra kort hold. Like etter slår Mathias Jensen en fantastisk stikker til «naboen» Jakob Rønsen, som alene med keeperen gjør ingen feil og 1-0. I det 28 minutt kommer Rønsen alene igjennom, men blir feid i bakken av E/K forsvareren. Klart straffespark som dessverre ikke blir dømt. I det 30 min ruller HFK et flott angrepTørrisplass sender tilslutt Tyribakken alene igjennom, men avslutningen sniker seg like utenfor. I det 34 min finner Mastrup Tørrisplass på fremre og han styrer den i mål med hodet fra kort hold. Greit nok. HFK er det beste laget, men E/K er skumle på overganger. I 41 min har de en stor sjanse, men Stave i HFK målet avverger. Dermed står det 2-0 til pause. 

 

I andre omgang åpner HFK best. I det 51 min er det en meget god E/K som holder dem inne i kampen. Mastrup, Rønsen kombinerer fint, før sistnevnte setter opp Rønsen, men keeperen gjør en kjemperedning. I det 53 min er Mastrup nærme igjen, men ny god keeperredning. E/K er småskumle, men greier ikke å materialisere mulighetene sine. I det 72 min, dribler Tørrisplass halve E/K forsvaret fører han fyrer av med den «dårlige» foten, ballen suser i tverrliggeren. Tørrisplass viser gang p gang hvilken formidabel utvikling han har hatt det siste året. I det 78 min har Abbas en god mulighet. I det 80 minutt varter Stave i HFK målet opp med en kjemperedning. 

 

Det er noen småsjanser til, men kampen ender 2-0 til HFK. Fullt fortjent seier mot et godt og vanskelig lag. 

 

Dette var en solid lagseier. God løpskraft og mange fine kombinasjoner, selv om spillet ikke var opp mot det beste. Dagens LIE sport spillere ble Øyvind Tørrisplass og Mathias Jensen. 

Ellers levert Stave en god kamp, tar det som måtte komme. Opptrer på en trygg og god måte. Anders Mastrup spilte i tillegg til Jakob Rønsen en god kamp. 

 

Neste kamp borte mot Sande Mandag 7 aug kl. 2000 før vi tar imot topplaget Vestfossen fredag 11august kl. 1930

Se Hallingdølen referat  16-år gamle barndomsvenner avgjorde for HFK: – Me har spelt saman i 10 år, og no gjer me det på dette nivået! (hallingdolen.no)



Jansen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.