TAP OG BEINBRUDD I ÅRETS SISTE KAMP.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 28. Okt 2023

Beklager seint referat

Åssiden - HFK (3-0)4-0

Åssiden:                            25 min 1-0 Simon Bjerknes, 27 min 2-0 Nicolai Njie, 39 min 3-0 Oliver Karlsen og 58 min 4-0 Njie

HFK:

Åss:                                   81 min Martin Bøthun

Kon:                                  44 min Ammar Alhamdo

Cornere:                            (2-1) 4-2-2

Sjanser:                                           (5-1) 9-3

Tilskuere:                          75

Dommer:                          Ole Jonny Aasane Ulleberg (Skrim IL), AD 1:  Lahbib Elkhali (Eiker/Kvikk IF) og AD 2: Josof Askari (Kongsberg IF) – Solid gjennomført i en lettdømt kamp.

En skade og sykdomsutsatt HFK, ble etter en god start lett match for Åssiden. Sentrale spillere som blant annet Per Oskar Stave, Abbas Amir og Mikkel Storeskar var ute, før denne betydningsløse kampen. Men dette gav også Noor Jamdar, Torjus Espe, Olav Berg og Wizam Alhamdo sin debut. Vi har i år benyttet oss av hele 13! jr spillere og av de har 8 startet A-lagskamp i tillegg har 3 guttespillere fått sin debut. Er vel svært få klubber som slipper til så mange unge spillere på a-laget.

Vi må takk Johnas Jordet som endelig spilte en tellende kamp igjen etter å ha vært ute hele sesongen med sykdom. Han viste ved flere anledninger prov på gammel klasse, før han etter 60 minutter ble syk og måtte forlate banen.

Til tross for en siste kamp under pari har vi på alle våre lag levert en sesong over all forventning.

Dessverre brakk Sondre Sporan Tollefsen leggen i denne kampen. Han har operert og er ved godt mot. Bør være i trening igjen om 6-7 ukers tid.

Nå ser vi frem mot sesong og satser på å ta ytterligere steg da.

Lagoppstilling: Johans Jorde (Noor Jamdar 60 min) (HB) Anders Mastrup (Sondre Tollefsen 36, Alhamdo inn igjen ) (MS) Gaute Tollefsen  og Mathias Sætre Jensen(VB) Johannes Dokken Kleppo (Olav Berg 79 min)(Anker) Vegard Vedvik (VK) David Torralba (Torjus Bråten-Espe 60 min) (IL) Sander Tyribakken og Simen Andreas Renslo (kap) (HK). Ammar Alhamdo (Wizam 79 min) (Spiss) Øyvind Tørrisplass

Spilte ikke: Eirik Thorberg og August Fosse

Ubenyttet reserver

Referat  Dessverre mangler notatene

Kampen var forholdsvis jevnspilt de første 20 minuttene og det nykomponerte stopperparet Mathias Jensen og Gaute Tollefsen ryddet greit unna. Men vi skapte heller ikke all verden i denne perioden. I det 25 og 27 min scoret de to kjappe mål og 2-0 til Åssiden. Etter dette styrte Åssiden kampen kontrollert ut til pause. I tillegg økte de ledelsen til  3-0 etter 39 minutter. Kampen var i realiteten allerede avgjort til pause.

1 omgang ble jevnere, så litt urettferdig at de økte til 4-0 i det 58 minutt. Etter det jobber HFK seg godt inn i kampen og styrte det meste. HFK har noen gode muligheter til scoring men lyktes ikke. Så sluttresultatet ble 4-0. Åssiden var best, selv om vi tidvis leverte ok spill. Keeperen til Åssiden var solid nok, men litt pussig at han ble kåret til banens beste 😉

Som tidligere nevnt har vi hatt en strålende sesong, selv om avslutningen ikke ble slik vi håpte. Vegard Vedvik ble kåret til Dagens Lie sport Halling, av en gjeng HFK tilskuere. Sander Tyribakken jobbet som vanlig godt på midtbanen. Sondre Tollefsen spilte også en god kamp før det ulykksalige beinbruddet.

Nå blir det en litt roligere periode fremover.