UNDERHOLDENE OG HØYDRAMATISK KAMP BORTE MOT ET GODT KONNERUDLAG, ENDTE MED SEIER

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 24. Jun 2023

Herrer:

Konnerud      -           HFK                 (2-2) 4-5

Konnerud:                 32 min 1-2 Ole Kristian Larsen, 36 min 2-2 Simen Ruud, 53 min 3-2 Larsen og 56 min Tobias Stensrud

HFK:                            15 min Abbas Amir Ahmed(Sander Tyribakken stuss på kast) 18 min 1-0 Øyvind Tørrisplass(Tyribakken), 60 min 4-3 Tyribakken (e/corner Tørrisplass), 71 min 4-4 Simen Renslo (Anders Mastrup e/kast) 81 min 4-5 David Torralba (Erik Lien), 75 min 4-0 Tørrisplass (Sander Tyribakken) 93 min 5-0 Sander Tyribakken (Renslo)

Kon:

Kon                            61 min Simen Ruud og 66 min Stensrud

HFK                            87 min Vegard Vedvik

Cornere:                     (4-1) 5-2

Sjanser:                       (5-5) 9-13

Tilskuere:                   42 – I strålende sommervær. Mange av de Halling og Numedøler og en spanjol 😉

Dommer:                    Hans Egil Drolsum (Vikersund IF) AD 1: Adrian Forsberg(DBK) AD 2: Nils Gunnar Bjerke (Modum FK) -Drolsum er av de beste HD i divisjonen. Han har en god tone med spillere og ledere. Han er en man kan snakke litt med, men som er allikevel en tydelig sjef. Feil gjøres selvfølgelig, men det er veldig lett å akseptere på grunn av hans opptreden. Dømte bra i denne litt vanskelige kampen, med to solide AD. Vi mener det skulle vært et straffespark og rødt kort, ved en holding av Tørrisplass alene igjennom, samt at HFK spillerne mente en ball var inne på 4-3. Som sagt en vanskelig kamp hvor mye skjedde hele tiden, som trioen alt i alt løste bra.

HFK vant en fortjent seier, men Konnerud er et godt lag og gav oss en veldig tøff kamp for

poengene. Denne svært underholdene og innholdsrike kampen kunne vippet begge veier.

Det var veldig varmt på Konnerud sin flotte nye bane. Men spillet var tidvis veldig bra.

Lagene står «dårlig» til hverandre 😉 Vi er begge gode på hverandres svakheter.

HFK er i veldig god driv om dagen og vi satser på at det fortsetter ut i neste uke når vi møter

Svelvik på Gol tirsdag kl. 2000 og fredag kommer topplaget Åssiden på besøk, kampstart

klokken 1930. Vi skal gi alt og har god tru på at vi kan ta begge lagene i løpet av uka.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Ammar Alhamdo(Anders Mastrup 57 min (MS) Gaute Tollefsen og Mikkel Storeskar (VB) Sander Tovsrud Brenno (Johannes Kleppo Dokken 57 min) (Anker) Vegard Vedvik (VK)Abbas Amir (Erik Lien 67 min) (IL) David Torralba og Simen Renslo (kap) (HK). Sander Tyribakken (Spiss) Øyvind Tørrisplass Ubenyttet reserver: Henrik Granhaug, Sondre Tollefsen, Tarjei Bakke og Noor.

Referat

Det er flere grunner til at HFK er gode om dagen. Det sosiale samspillet er ekstremt viktig og er for tiden veldig bra. Mange gjør flere ting sammen på fritiden. Vi er godt trent, god kapasitet, vi har et veldig godt og variert angrepsspill og sist, men ikke minst sterk bredde i troppen. I denne kampen kom alle tre innbyttere inn med stor energi mot et da etter hvert slitent Konnerud lag.

Kampen var jevn i starten i sterk varme. Konnerud kom til en stor sjanse allerede etter 3 minutter på en corner, ballen kom veldig brått på Konnerud spilleren som bare touchet den inn til Stave i HFK målet fra kort hold. Konnerud er farlig på dødballer og har et par småskumle forsøk tidlig. I det 14 min har Konnerud en ny god mulighet, men skuddet blir for løst og enkelt for Stave. I det 15 minutt, har vi kast oppe på kanten. Den kaster Brenno inn, Tyribakken stusser og Abbas banker den i mål. Abbas hr hatt stor fremgang de senere årene og er fortsatt i god utvikling. Dedikert og positiv spiller for HFK. Greit nok med HFK ledelse, men 2-0 målet som like etter var litt urettferdig i forhold til styrkeforholdet i kampen så langt. Her finner Ammar, Tyribakken som slår en flott ball igjennom til HFK sin store spiller i vår Øyvind Tørrisplass. Han leker seg rundt med Konnerud spilleren og kommer seg fri og gjør ingen feil mot keeperen og 2-0 Like etter har Abbas en god mulighet, men denne gangen lyktes han ikke. I det 32 minutt får Konnerud ett frispark på midtstreken, den tar de kjapt og vi er i ubalanse, det fører til redusering. Bra av Konnerud, svakt av oss. Det gir Konnerud blod på tann. Og ikke mange minutter etterpå utligner de etter et flott frispark som Simen Ruud header like hardt som et skudd i mål 2-2. Like etter kan Konnerud ta ledelsen, men Stave gjør en kjemperedning og returen går himmelhøyt over. De siste minuttene tar HFK kraftig over og vi merker at vi har en del mer kapasitet enn motstanderen. I det 41 minutt ruller HFK opp et uvirkelig angrep, som de har gjort flere ganger i år. 8-9 hurtig pasninger på siste tredel til Konnerud, ball i hatt med Konnerud. Ballen ender opp hos Torralba på straffemerket, men skuddet hans blir reddet av et Konnerud bein på vei mot mål. Ett par minutter senere skjer mye av det samme, Torralba blir spilt igjennom, han slår 45 grader, men Tørrisplass og Abbas lykkes ikke. Det gjorde at lagene gikk til pause på 2-2. Noe som var greit nok, men HFK viste meget positive tegn på slutten. I andre omgang går HFK hardt ut, i det 47 min har HFK en trippelsjanse som blir blokkert på vei inn i målet alle tre gangene. Vi styrer mer av spillet. Men i det 54 min glipper det litt etter et kast og Konnerud spilleren banker den inn i bakrommet og finner en medspiller som gjør ingen feil og 3-2 til Konnerud. Like etter har de en ny stor sjanse, men Gaute Tollefsen redder helt inne på streken. I det 59 får de corner og den vinner de og får ballen litt heldig i mål og 4-2 til Konnerud. Men det å aldri gi opp ligger i HFK sjela. Vi tok gradvis mer og mer over. I tillegg kom Kleppo og Mastrup inn, som gav laget ekstra trøkk og energi. Dette samtidig som Konnerud spillerne begynte å bli slitne. En etter en nede med krampe. I det 61 min har HFK corner, noe som også er et varemerket til HFK. Den blir slått litt langt, men Tørrisplass header den inn til Tyribakken som header ballen i mål fra kort hold og 4-3. Nå dominerer HFK veldig, men Konnerud er alltid skumle på overgangene. HFK har mye mer trøkk og energi. I det 67 minutt har HFK en megasjanse som HFK spillerne mener er inne. Renslo som skyter fra kort hold. Men helt sikkert vanskelig å vurdere for Ad og HD. I det 69 minutt setter vi opp på nytt et kjempeangrep, men hverken Tørrisplass eller Renslo lyktes. I det 71 min kom den fortjente utligningen et langt kast av Kleppo vinner Mastrup videre til Renslo og han banker den i mål fra kort hold og 4-4. I det 73 minutt varter Konnerud keeperen opp med en rekke feberredninger på avslutninger til Renslo og Tyribakken. I det 80 minutt er Tørrisplass på vei alene igjennom, men blir holdt kraftig her skulle HFK hatt straffe og rødt kort på Konnerud spilleren. Dessverre oppfatter ikke dommeren det på samme måte og lar den gå. MEN i det 84 minutt drar den tredje innbytteren seg innover i banen og fyrer av et godt skudd, men den blir blokkert og ballen triller videre til Torralba, som alene med keeper gjør ingen feil og 4-5. Etter det målet blir det rotete og det skjer ikke mye. Annet enn et Konnerud-langskudd som var skummel nok, landet på oversiden av tverrliggeren. HFK tar dermed en fortjent seier på en vanskelig bortebane mot et godt Konnerud lag.

HFK leverte alt i alt en god kamp i stekende varme, ujevnt men med meget høyt toppnivå.

Mange gode spillere i dagens kamp, Sander Tyribakken mål og to assist, første kamp fra start på en stund etter skade. Øyvid Tørrisplass konstant uromoment og med juniorkampene har han vært vårens store HFK spiller. Torralba svært sentral på slutten og avgjør kampen. Alle tre innbyttere gjør en endring. Vegard Vedvik styrer mye av kampen med ro og kløkt. Men banens beste og dagens Lie sport spiller ble kapteinen Simen Andreas Hagberg Renslo, som nok en gang viser klasse som ikke mange på dette nivået har. Det i tillegg til måten han leder laget på.

Vi ønsker Konnerud lykke til videre i sesongen.

Kommende uke har vi hjemmekamp mot Svelvik tirsdag kl. 1930 og Åssiden fredag kl. 2000.  Dette blir tøffe kamper, så kom og støtt oss. 😊

Se Hallingdølen referat  Vanvitig snuoperasjon på bortebane: – Me tok dei på fysikken i dag (hallingdolen.no) Bildet moen Hallingdølen.