Tosifret for HFK-damene mot Holmestrand

Postet av Hallingdal kvinner senior A den 8. Jun 2015

7/6 HFK damer – Holmestrand 10-1(5-0)

HFK mål Cheyenne Gonzalez 5, Sunneiv Syversrud 2, Ingvild Kvåle Myksvoll, Linnea Johansson Thorset, Anja Flæte

Corner HFK 5, Holmestrand 2

Holmestrand 1

HFK:

Startoppstilling; MV Vilde Granberg(Ingvild G Bekken 45), HB Tonje Intelhus(Tonje Hagen 45), MS Camilla Livgård Jensen, Ida Marie Pertorius, VB Ingrid Stake (Silje Modalen 20), Def MB Tora Amalie Killingberg, Sunneiv Syversrud, Off MB Hanne Vedvik(Ingrid J Thorset,) Linnea J Thorset(Cheynne Gonzalez), Ingvild Kvåle Myksvoll, Spiss Anja Flæte, Reserver Tonje Hagen, Ingrid Johansson Thorset, Cheyenne Gonzalez, Silje Modalen, Ingvild G Bekken

HFK damene tok imot Holmestrand på Nesbyen søndag ettermiddag i til dels hard vind.

Dei unge vertene fra Hallingdal gav det mer rutinerte Holmsetrand laget ingen sjanse på gressbanen på Nesbyen stadion denne dagen. Damene åpnet kampen forrykende med scoring allerede etter 2 minutter. Det var Ingvild Kvåle Myksvoll som starta målfesten med en flott hel volley i mål etter corner fra Linnea Johansson Thorset. 2-0 kom noen minutter senere etter et gjennomspill som Linnea J Thorset snappa på venstre kanten. Ho plasserte ballen i det lengste hjørnet bak Holmestrands keeper. Anja Flæte la på til 3-0 etter pasning av Sunneiv Syversrud i det 20 minutt, og før omgangen var over hadde Syversrud lagt på til både 4-0 (straffe etter at Flæte vart felt innen 16 meteren) og 5-0 etter et flott gjennomspill av Hanne Vedvik. HFK damene hadde flere store sjanser til å øke ledelsen i en omgang som de dominerte helt.
I starten andre omgangen virket det som Hallingdal tok litt for lett på oppgaven og «vinden» og Holmestrand fikk en «billig» scoring etter et skudd som endret retning i et HFK bein og satte HFK keeper litt ut av spill til 5-1. HFK flyttet etterhvert opp flere spillere høgre opp i banen, økte tempoet i pasningene og press og Holmestrand damene slet med tempoet til HFK. Innbytter Cheyenne Gonzalez utnyttet at Holmestrand damene begynte å bli slitne og scoret hele 5 mål i løpet av de siste 30 minuttene! HFK damene vant meget komfortabelt 10-1 mot Holmestrand. Nå venter 2 kamper neste helg mot Urædd 2 og Tønsberg FK på Hallingmo.

Veldig artig med ca 100 tilskuere på Nesbyen gress denne søndagen. Det ønsker vi oss mer av!

Referat: Henrik Thorset