Aktivitetscamp på Hallingmo uke 33

Postet av Hallingdal FK - Fotball den 3. Aug 2015


Velkommen til aktivitetscamp på Hallingmo!


Gol idrettsfritidsordning (IFO) arrangerer aktivitetscamp i uke 33 på Hallingmo.


Opplegg:

Denne uka må man velge mellom to aktivitetsgrupper.

1.Man velger fotball, der hovedleder vil være Pawel Kazorowski. Alt vil foregå ute på Gols praktbane Hallingmo mandag til fredag kl.0930- 1500.

2.Man velger turn/dans, der hovedledere vil være Pernille Landrø og Åsne Børtnes. Aktivitet vil foregå i gymsal på samfunnshuset, klubbhuset og ute hvis været tillater det. (OBS: maks 16 stk).

Lunsj er inkludert alle dager.
Torsdag tar vi turen på Tropicana.

Hvordan melder jeg på?

1.Merk mail med IFO aktivitetscamp uke 33

2.Fyll ut følgende info:

Navn:
Fødselsdag og år:
Kontakttlf under fotballskolen:
Epost:

3.Send infoen til Gøran Bråthen = golifo@outlook.com

(De som har meldt seg på til hallingdalfotballklubb@gmail.com før 03.08 er registrert. Men fra 03.08 går alt til Gøran Bråthen)

Pris

1000,- for hel uke. Ellers 250,- per dag.

Ingen søskenmoderasjon.

ALL betaling skjer etter mottatt faktura. Denne vil dere få på e-mail etter at påmeldingen er
registrert.


Vi gleder oss til en aktiv uke sammen med dere! Hilsen oss på IFO. Bilderesultat for solIFO på overnattingstur

Postet av Hallingdal FK - Fotball den 13. Jun 2015Tirsdag (9/6) til onsdag (10/6) var det klart for IFOs første overnattingstur. Turen gikk til Skaraåsen og en stor gapahuk som Arne Myksvoll og hans elever på Hallingdal Folkehøgskole bygde på 90-tallet. Både store og små var spente! Kom vi til å få sove?

Kvelden begynte kl 1900. Vi grilla pølser og marshmallows, bygde drømmefanger, lekte "gi et lite vink" og leste eventyr. Torjus (med pappa) og Pouya tok kveldsmaten på bålet, mens Emil, Eskil, Liv Jette, Mats, Hans, Ingvild og Gøran overnattet, og overlevde, den natten. Det var med tungt hjerte Mats måtte reise på skolen dagen etter. Han kunne tenkt seg å være der mye lenger.

Morgenen startet tidlig. Det var nok også flere som våknet en del gjennom natten. Men ingen bar preg av det dagen etter, og heller ingen hadde vært veldig kalde.
Gøran kjørte ned Mats til skolen, og litt etter kom Pawel med Kewin og Oliver på en formiddagsvisitt. Vi hadde natursti og spiste sjokobanan før vi reiste ned til IFO ca kl 1200.

Vi håper og tror at dette var en fin opplevelse for alle:-) IFO skal være et allsidig aktivitetstilbud der barna skal oppleve glede og mestring gjennom fysisk aktivitet, friluftsliv og naturopplevelser.