EFFEKTIVE MODUM STOPPET SEIERREKKEN TIL HFK.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 3. Okt 2022

Herrer:

Modum                -             HFK (2-2) 4-2

Modum:             4 min 1-0 Sebastian Wold, 10 min 2-0 Markus Olsen, 3-2 60 min Sander Johansen (str) og 92 min 4-2 Haakon Nyhus

HFK:                     35 min 2-1 Tobias Grangård (Simen Renslo) og 38 min Johannes Dokken Kleppo (Mikkel Storeskar e/corn)

Modum:             24 min Markus Olsen, 71 min Helje Medalen og 74 min Simen Bergsrud

HFK:                     68 min Tobias Grangård

Rødt kort:           Ingen

Cornere:             (2-2) 3-3

Sjanser:               (4-4) 7-9

Tilskuere:            75.

Dommer:            Ole Jonny Aasane Ulleberg (Skrim IL), AD 1 Lahbib Elkhali (Eiker/Kvikk) og AD 2 Mikkel Petter Skramstad (Skiold) – Solid kamp. God og myndig kampledelse, eneste var litt usikkerhet rundt om HFK skulle fått straffe. Men HFK spilleren falt også noe lett.

Modum er i ferd med å endelig få et flott anlegg. Så når garderobene blir pusset opp blir det riktig så bra. Vi visste Modum ble en tøff motstander og det ble de. De ville mye og var litt tøffere enn oss i duellespillet. Selv om vi hadde ballen mest og de fleste sjansene så var det best foran begge mål. En god keeper hindret også flere mål til HFK. Vi spilte en grei bortekamp, men det sniker inn en følelse at vi kunne vært enda mer på, enda tøffere. Så for å ta DBK til fredag må vi skru opp et par hakk og det skal vi greie 😊

Lagoppstilling: Johnas Jordet (HB) Johannes Dokken Kleppo (84 min Mikkel Evan Renslo) (MS) Anders Mastrup og Mikkel Storeskar (VB) Ole Cato Stubberud Haugen (78 min Sander Tovsrud Brenno) (Anker) Markus Thorberg (HK) Øyvind Tørrisplass (60 min David Torralba Perez)  (IL)   Sander Tyribakken og Simen Renslo (VK) Ammar Alhamdo (71 min Vebjørn Brusletten (Spiss) Tobias Grangård Reserver: Per Oskar Stave (glemt tøy 😉)

Referat.

Modum var tøffere og mer aggressive i starten enn HFK. HFK var litt naive i tilnærmingen og fikk for mange ugunstige brudd. Modum kom til en god sjanse etter 3 minutter, men Jordet i HFK målet reddet mesterlig. Minuttet etter gikk Modum opp i ledelsen 1-0, et skudd som gikk via en HFK spiller og bak en utspilt Jorde i HFK målet. HFK har ballen mest, men Modum virker farligere. I det 15 minutt fyrer Markus Thorberg av et godt skudd fra 17 meter, den sniker seg dessverre rett utenfor stolpen. Like etter så går Modum opp i 2-0 på en corner og like etter er de ekstremt nærme 3-0. Først i stolpen og så over på returen fra 5 meter på så å si åpent mål. I det 22 minutt er vi veldig nærme etter et kast. Mikkel skyter fra 3 meters hold, men rett i en Modum spiller og over. Etter dette tar HFK mer og mer over og styrer spillet. I det 34 minutt setter Jordet i gang med en flott pasning opp mot Simen Renslo. En flott prestasjon av Renslo, før han kjipper den på bakre til måltjuven Grangård og 1-2. Like etter står det 2-2, et flott slått hjørnespark av Thorberg, Storeskar flikker og Kleppo pirker inn utligningen. Like etter setter Sander Tyribakken opp Grangård, men skuddet fra god posisjon går over. Lagene går til pause på 2-2, noe som er greit nok.

Andre omgang åpner rotete, men jevnere enn slutten på første da HFK hadde styringen. I det 57 minutt får Modum en sjanse etter corner, men Jordet redder. I det 59 minutt lager vi et noe klønete straffespark, den setter Modum sikkert midt i mål og 3-2 til Modum. Etter den scoringen tar HFK veldig over og setter opp mange flotte angrep. Men dessverre er vi ikke gode nok foran mål. Vi skaper etter kast, Renslo har to gode avslutninger fra. Men Modum keeperen Johannessen sto i veien gang på gang. I det 81 minutt drar Thorberg seg fint igjennom Modum forsvaret, men avslutningen er det nok en gang Johannessen som står i veien for. Vi jobber utrettelig videre har et par halvsjanser og sjanser ved David. Også en situasjon i nærheten av straffe. Men vi lykkes ikke. I det 85 minutt drar Simen Renslo seg fint igjennom på vår høyre side og setter opp lillebror på en stor sjanse fra 5 meter. Dessverre stokkes bein og avslutningen går rett inn til keeper. HFK pusher på for utligning og når man ikke lykkes med presset og de store sjansene så kommer det ofte en imot. Det gjorde det også. Etter en kontring setter unggutten til Modum inn et flott skudd og 4-2. Dette var en underholdene, intensiv kamp som kunne vippet begge veier. Vi følte vi burde hatt poeng, men var nok ikke tøffe nok i de avgjørende situasjonene.

Vi ønsker Modum lykke til videre i sesongen, men ikke for mye. For vi har veldig lyst på 5 plassen de innehar for øyeblikket 😉

Dagens Lie Sport Halling ble Markus Thorberg var veldig delaktig i HFK sitt spill. Anders Mastrup og Jordet leverte også solide prestasjoner på et forholdsvis jevnt HFK lag.

Vi gleder oss til å revansjere oss mot DBK på fredag, vel møtt.

Modum Fotballklubb | Facebook Se referatet til Modum.