HFK KLAR FOR JUNIOR NM FOR 10’ENDE GANG PÅ RAD

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 25. Mar 2022

HFK tok seg greit videre som puljevinnere i NM kvalifiseringen, med en kamp igjen. Vi forventet å ta oss videre, men det er alltid gøy med en bekreftelse på at vi holder godt nivå. Årets lag har gått glipp av 2020 og 2021 sesongen og med det mye god erfaring. Derfor er det gledelig at spesielt 2003 gjengen får en mulighet til å oppleve litt NM suksess 😉 Vi håper på en spennende, men overkommelig motstander i første runde. Sogndal hadde vært kult, vi har noe å revansjere mot dem.

HFK-Jevnaker (8-0) 9-0

Flå stadion - Ekstra takk til Flå fotball og ikke minst Nina Lien få iherdig innsats for å få banen klar til match ;)

Johnas Ulshagen Jordet, Vetle Arnegård Kjøl, Johannes Luksengard Stave, Gaute Sporan Tollefsen, Kjartan Wall Andersen- Sindre Ågård Kaspersen, Vegard Vedvik, Sander Stensrud Tyribakken, Erik Lien- Øyvind Tørrisplass- Ammar Alhamdo

Innbyttere

Marius Helling, Sander Tovsrud Brenno, Jakub Prychyk og Mikkel Evan Hagberg Renslo

Dommer team

HD: Hans Egil Drolsum(Vikersund IF) AD 1:  Ismael Dakhouch Fakihi (Vikersund IF) og AD 2 Joachim Bakkalia Buchmann (Uvdal IL) – Gode i en lettdømt kamp. Men ser for meg at Jevnaker vert avblåst på ein sjanse som kunne vert mål ca 18 minutt. Det vart ein duell og kunne sjå ut som ein hode skade, men her er Jevnaker på veg gjennom

REFERAT

Det åpnet med et forrykende HFK press og intensitet fra starten av, alle var med og pressa.  Før vi hadde spilt 2 minutter hadde vi hatt 3 store tilløp/sjanser. Aller størst hadde ØT

5 min vegg spill uten for 16 m Tørrisplass og ammar, sist nevnte skyt frå venstre side mot høgre stolpe rett utenfor stanga.

7 min Vedvik får godt treff og skyt rett over frå ca 20 m

10 min har vi spilt litt i bakre rekke og løfter ball i bakrom, der Ammar tar med seg ball og skyt mål. Offsiden er og rett.

11 mitt frispark ca 20 m og Vedvik skyt flat ball lignende som Modum, Kjøl snut seg inn i banen for å bruke høgre og får ikkje tid nok. Her skal vi score

12 min Ammar skyt keeper redde og vi får corner, Jevnaker prøver gang på gang å spille seg ut og vi bryt med høgt press. Vedvik bryt og spiller fri Tørrisplass, som scorer 1-0

14 min er et frispark frå venstresiden der innlegg kjem Ammar hedder med skulder/arm og returen lander hjå Tørrisplass, som skyt mål. 2-0 da

18 min det er ein duell litt inn på HFK sin banehalvdel til venstre, Jevnaker spiller ligger nede etter duellen, i denne situasjonen får ein Jevnaker spiller ballen og er på veg gjennom og blåses av. Der er HFK heldig tenker vi.

I perioden frå 18-25 min presser vi og presser med høgt press, for meg er et at alle skal fremover og gi eller gå med ball, score sjølve osv i denne perioden

25. mitt frispark ca 18 m rett uten for mål. Vedvik skytt i høgre hjørna rett i mål.3-0

29. min Tyribakken, gjør alt sjølve fikk litt hjelp av Jevnaker spiller tråkler seg gjennom frå vestre og inn 4-0

32 min Tyribakken ein kjempe pasning til Tørrisplass 5-0 og hat trick.

33 min etter corner keeper redder og slår ball ut mot 14 meter, der Ammar kjem tar med seg ball litt høg for? Kanskje og tar med ball, scorer imellom føtter på keeper. 6-0

Etter 36 min tar vi bytter Tørrisplass, Tørrisplass og Erik Lien  ut inn Marius Helling og Mikkel Evan Hagberg Renslo.

38 min Sindre Kaspersen gjennom og vert takla reint, men godt spill.

41 frispark uten for 16 m til høgre Vedvik, Johannes Stave scorer 7-0

43 min Corner Vedvik, går rett igjennom og inn på høgre stolpe 8-0

Oppsummering av 1. omg spiller kvar andre gode ofte og trøkker til, Vedvik styrer presshøgde og får alle med i kollektiv jobb. Ein stor omgang, Jevnaker var rett og slett spilt trill rundt.

2 omg. Tyribakken og Kjartan Wall Andersen ut, inn Jakub og Sander Tovsrud Brenno

Omrokeringer i laget Vedvik ned som stopper, Brenno inn i vestre back, Jakub og Tollefsen styrer midtbanen, fremst Renslo og Ammar, sidene Helling  og Kaspersen.

Andre omgang ble ikke så god og innholdsrik, men i det 60 min så spiller Brenno  frem Renslo på gjennom løp, 9-0 flott

Det er klart vi har flere sjanser, men det er ikkje timing på det vi gjør.

Vi spiller ikkje ball fort nok, presser ikkje kollektiv, vi går alt for mykje med ball osv. alle ting vi snakket om skjer. Midtbane folka mista formasjon i store deler av kampen. Fremover på banen er løpa rette og flere ganger alle reiste enn at nokon ville ha ball i fot i oppspill.

Vi bytter Vedvik mot Tyribakken, som stopper rundt 66. min.

Tørrisplass spilte berre 35 min, men var kjempegod, litt forsiktig etter sjukdom og at vi skal få benytta han videre i helga. Wall Andersen spilte 45 min, forsiktig på grunn av ankel, litt uvant venstre back , kom godt i frå det.