Geilo/HFK2 – Austad 2-2 (1-1)

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 19. Mai 2015(Bildet: Venter på kapteinen Marius)


En ok gjennomført kamp hjemme mot Austad. Austad er et godt fotballag med stort ordforråd. Kampen bar preg av at Austad kunne sine saker, knalltøffe i dueller, og fikk lenge lov til det av dagens dommer. Geilo/HFK2 stod opp og markerte seg og det ble også noe gule på oss.

Mål:

Geilo/HFK2: 28 min 1-1 Jonas Rodegård, straffe (Golberg blir tatt i feltet) 2-2 65 min Teodor, frispark fra Jonas, 62Austad: 0-1 straffe, Jonas tar ball fra Austad da spiller er på veg ut fra 16.Gule kort:

Austad 3

Geilo/HFK2: 3 ; August felling (må stå over neste kamp), Lasse takling, Teodor duell


Rødt kort: Austad 1 etter 80 min, ( 2 gule)

Corner:

Geilo 4

Austad 4Sjanser:

Geilo 10

Austad 8

Tilskuere: 40

Lagoppstilling:

Marius – Paul, Anders M, Ole Cato, Ahmed – Jonas, August - Abdikaafi, Kalle, Teodor – Anders G

Reserver: Arild for Anders G etter 55 min, Golberg inn igjen for Arild 80 min, Lasse for Kalle(skade) 25 min, Adrian for Teodor 75 min, Kjell for Paul(skade) 60 min, Abdirizak inn for Ahmed 70 min,Det ble en forholdsvis tøff batalje hjemme mot Austad 14.mai.

Vi var klar over at Austad var et godt lag, med mye erfaring og noen veldig gode enkeltspillere.

Vi hadde håpet et mer spillende lag, men ble mye langpasninger også for denne motstanderen. Vi var ikke fullt så på plass slik vi var mot Åmot/Modum2, men mer på det jevne. Austad var tøffe i duellene og i perioder hang vi ikke helt med, spesielt midt i 1.omg og midt i 2.omg. Ellers var vi helt på høyde og i perioder fikk vi til spillet vårt. Noen stygge episoder som kunne resultert i flere røde: Kalle blir ved to anledninger tatt, en gang i straffefeltet, og en gang på midtbanen – tofotstakling der vi kunne telle knottene til Austadspilleren. Lasse var også heldig ved en anledning, der han i stor fart takler inn i keeper. Kunne fått rødt på den.Austad tar ledelsen etter kort tid, Jonas vinner ball mot Austad spiller på vei ut av 16 meter, og dommer peker på straffemerket.

1-1 kom etter at Teodor kommer seg fri på høgre kant, slår inn til Golberg, som på første touch vender om og blir tatt av to Austadspillere. Jonas setter det der det var ledig, i krysset.

1-2 etter dårlig avklaring av oss og en av de med størst ordforråd limer den nesten i krysset fra 20 meter.

2-2 etter hardt frispark fra Jonas, ca 40 meter. Teodor i duell med Austads kaptein, og ballen via hver sin hårtust og i mål.Etter dette har vi to store målsjanser en ved Adrian etter innlegg fra August, og en fra Mastrup på hode. I tillegg hadde vi et korrekt avblåst offside mål.

Austad hadde også store muligheter på alle tre poengene – blant annet et kanonskudd som slår hardt inn i stanga. Austad var såpass farlige at selv 11 mot 10 turte ikke undertegnede å legge om for å jakte 3 poeng.

Austad var en god referanse for våre spillere, vi må tørre å trøkke til i dueller, vi må få ball til å gå raskere, og vi kan ikke bruke lang tid med ball i beina. Det vi skal ha med oss: Austad er nok av det bedre vi har møtt, både regnet med årets og fjorårets serie. Vi står opp, selv om vi kommer under to ganger. Vi holder stilen – og jobber jevnt og trutt. Dette kjennetegner laget i år, hvis vi ser bort fra tapet mot Vikersund i seriepremieren; gjør mindre feil, tøffere i dueller, og er langt gjerrigere bakover. Nå må vi jobbe på for å sette sjansene våre. Vi ser fram til å møte Hønefoss SK, vi er klare!

Best på et, for et ordninært Geilo/HFK2: Ahmed Ahmed og Ole Cato Haugen. Teodor gjør sin beste kamp for året, og Marius holder oss inne i kampen med 2 gode redninger!Åmot/Modum2 – Geilo/HFK2 (0-1) 2-5

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 10. Mai 2015
En solid gjennomført bortekamp, der vi har god kontroll og dominerer i 90 minutter, på en litt humpete naturgressbane.

Mål:

Åmot/Modum2: 46 min 1-1, 67 min 2-4

Geilo/HFK2: 28 min 0-1 Jonas Rodegård, straffe (Golberg blir dratt ned i feltet) 48 min 1-2 Jonas Rodegård, frispark fra midtbanen!, 62 Lasse Fjellstad ( gjennombrudd fra Kalle), 65 min 1-4 Lasse (August), 90 min Arild Slåtto (Teodor).

Gule kort:

mistet telling på Åmot sine, tror 5,

Geilo/HFK2 2; August felling og Lasse pratingRødt kort: Ingen

Cornere: (1-5) 3-10

Sjanser: (0-5) 4- 15

Tilskuere: 30

Lagoppstilling:

Marius – Paul, Anders M, Ole Cato, Mikkel – Jonas, August - Lasse, Kalle, Ahmed – Anders G

Reserver: Arild for Anders G etter 60 min, Kristian for Kalle 70 min, Teodor for Lasse 70 min, Adrian for August 73 min, Abdirizak inn for Ahmed 75 min, Kjell inn for Paul etter 80 min.

Humpete naturgress-bane er ikke dagligkost for oss, men vi entret banen med godt humør og en god dose tålmodighet – vi visste at vi måtte jobbe jevnt og trutt – og spille vårt spill uansett motstander og bane. Kampen igjennom hadde vi god kontroll, skapte mye og gjennomførte en solid kamp på mange måter.

Vi holdt roen til tross for avgjørelser vi ikke alltid var enige i, noe motstanderen ikke klarte. De kom fra en god kamp med uavgjort mot Vikersund – men holdt ikke helt mot oss. De brukte mye krefter på dommer og andre ting – men vi lot oss ikke forstyrre.

Etter litt over halvspilt 1.omgang ble Golberg dratt ned i feltet og dommer dømmer korrekt straffe. Jonas, vår dødballspesialist, satte den i stang og inn. Tror vi må la være å bruke stengene når vi tar straffe – blir litt nerver av sånt…

1.omgang ender 0-1 etter at vi hadde dominert og burde kanskje ha ledet mer komfortabelt.

Like etter 2.omgang startet var hjemmelaget på et sjeldent besøk, Paul bommer på en enkel ball og tidligere Ål-spiller Niat Medhanie blir alene med keeper og 1-1. Vi lot oss ikke stresse, og like etter skårer Jonas et fantastisk frisparkmål fra midtsirkelen, kanonhard og tverra og inn!

Så var det tid for litt Lasse-show. Lasse hadde ikke fått det til i 1.omg, og vi vurderte å bytte han ut i pausen – men valgte å avvente litt. Det betalte seg og to fantastiske framspill først fra Kalle så August resulterte i 1-3 og 1-4.

Åmot/Modum 2 reduserte til 2-4 etter klabb og babb inne i 16-meteren vår, og fra ingenting via et bein fra Hallingdal går ballen i en bue over Marius som akkurat der stod og drømte om ett eller annet…

Siste målet vårt kom etter flott heading fra Kristian til Teodor som slår inn til comeback-Arild som fastsetter sluttresultatet og en deilig seier!

Best på et, for dagen veldig godt, Geilo/HFK2: Ahmed Ahmed, August Fosse og Ole Cato Haugen.Geilo/HFK2 – Haugsbygd 2-2 (2-1)

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 4. Mai 2015

Mål Geilo/HFK2: Jonas Rodegård på frispark 10.min og 32.min

Mål Haugsbygd: E. Sigstad 18.min og 53.minSjanser: Geilo/HFK2: 13 (7)

Haugsbygd: 9 (5)Gule kort: Geilo 0

Haugsbygd 3: Sætrang, Nordahl og BorgersenGeilo/HFK2 møtte noe redusert pga av NM-kamp kvelden før: Anders M, Kristian, Ahmed og Adrian, Mikkel var ikke med i start 11'eren. Samt at flere av våre, Pål, Viljar, Teodor, Lasse og Abdirizak hadde fått spilletid i seieren mot Valdres torsdag. Vi hadde fått inn forsterkninger: Fredrik R (90 min), Stian(45 min) og Alfred(20 min).Haugsbygd kom fra en overbevisende seier mot Vikersund – og viste seg å være et sterkt fysisk lag – som hadde en lynrask og god spiss som ved noen anledninger herjet med forsvaret vårt.Geilo/HFK2 var best i 1.omgang og burde avgjort kampen der etter relativt gode sjanser. Våre mål kom fra rundt 35 meter og på frispark ved Jonas R! Når vi kommer i gang med å omsette sjansene til mål blir dette bra. Vi hadde ball, og Haugsbygd var gode i siste tredel, og slo langt med en gang de fikk ballen. I andre omgang slipper vi Haugsbygd mer inn i kampen, og de hadde også muligheter til å få med seg alle tre poengene. Geilo/HFK2 ble muligens snytt for straffe på slutten – da vi puttet innpå Mastrup siste minuttene og la om til tre bak.


Målene kom etter litt svakt forsvarspill fra oss, men også at vi glemmer oss litt på offensive markeringer – her kan dagens anker, som forøvrig var veldige gode begge to – ta mer ansvar.


Dagens beste på Geilo/HFK2: August i anker sterk på å vinne dueller og god pasningsfot, Kaafi veldig god i 10'er, Marius holdt oss inne med to klasseredninger, Paul blomstrer på back og selvfølgelig to-målsscorer Jonas!


Neste nå er Åmot/Modum2 borte på lørdag. Vanskelig å vite hva de møter oss med, førstelaget har kamp mandagen etter – fullt mulig at vi møter et sterkt hjemmelag. Mens vi har A-lagskamp samme dag, og troppen vår blir nok litt preget av dette. Selv med litt færre poeng i starten enn ventet – ser vi et B-lag som har blitt eldre, sterkere og mer rutinerte. Vi slipper ikke inn mål i starten av kamper – og vi har blitt bedre på å håndtere ting som går oss i mot. Vi ser optimistisk på forsettelsen.


Siste spilleminutt... Anders inn for å avgjøre, Haugsbygdspiller trodde kamp var over og ville bytte drakt...


Årets første seriekamp hjemme på flotte Geilo stadion

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 27. Apr 2015

Geilo/HFK2 – Heradsbygda 5.div avd. 01

Kampfakta:
2. seriekamp, Geilo stadion 26. april 2015:
Ca. 50tilskuere
GEILO/HFK2 – Heradsbygda 6-0 (2-0)

Dommer: Vegard Woll. God!Kampfakta:
44SpillemålAdrian Aaserud
45AdvarselSteffen Hassel
46StraffemålAbdikafi Ahmed
53StraffemålAbdikafi Ahmed
55Selvmål
57AdvarselHåvard Brynjulfsen
76UtvisningHåvard Brynjulfsen
84SpillemålAnders Golberg
89SpillemålTeodor Brekke
Geilo-folket våknet til 10 cm snø, og banen måtte brøytes før kamp, men ved kampstart var banen og været vakkert tilstede.


Geilo/HFK2 startet med en nykomponert 11'er, etter skader og sykdom siste tid.

Marius – Ahmed, Anders M, Ole Cato, Paul- Jonas R, Andres – Kaafi, Kristian,Lasse – Teodor.

Innbytte: Viljar (7 min), Kalle (60 min), Abdirizak (35 min), Goldberg (35 min), Adrian (60 min).


Vi var klare til å reise kjerringa etter et forsmedelig tap i første runde, og vi visste at Heradsbygda var et lag vi skal slå på hjemmebanen, men sleit lenge med å skape noe som helst, og etter 25 minutter i 1.omgang så slipper vi Heradsbygda inn i kampen, og de skaper en dobbelt sjanse – samt en halvsjanse der vi er sløve og gir bort ballen på midten da vi skal prøve oss på noe lekkert.. og Andres Hammersbøen må ta ryddejobben for andre og blir skadet i en duell. Dessverre for han og oss så blir han borte noen uker fra banen – men stiller opp som ass.coach de neste ukene.


I tillegg må Jonas R ut med skade og vi må rokkere på laget, Adrian tar Andres sin plass – og etter noen falmende minutter mot slutten av 1.omgang sitter tingene. En flott opprulling fra venstre, fra dagens gode back Paul, går innlegget i en bue til Adrian som på hel-volley fra 20 meter dunker ballen i nettet. Like etter igjen et flott angrep der Teodor stikker til Ahmed som igjennom blir klippet ned. Straffen setter storebror Kaafi inn via stanga.

2-0 til pause var fortjent, men vi var ikke fornøyd – for mye føring med ball, skal helst dra av 3-4 mann, dårlig pasningskvalitet og lavt tempo, og for mange balltap i de to bakre ledd.


Tidlig i 2.omgang er vi igjen farlig frampå, igjen med Paul som denne gang slår 45 grader mot Teodor, ball blir stanset av motspiller med hånda, og Kaafi er igjen sikker fra straffemerket. Like etter ny opprulling av Geilo/HFK2 og Heradsbygda-spiller er uheldig og setter ballen i eget mål.


Mot slutten av kampen får Heradsbygda-spiller sitt andre gule, dermed rødt. Vi legger om i formasjon, og skaper noe mot slutten av kampen. Ett mål av godt gammelt Golbergslag. Vinner ball inne i 16, dunker kontakt i nettet. Like etter, flott forarbeid av Ahmed, som tar ball med seg langs sidelinjen, slår perfekt til Teodor som har en lett jobb med å fastsette sluttresultatet til 6-0.


Man bør kunne si seg fornøyd med en så klar seier, men det er en del ting vi kan bli bedre på. Nå er det en hektisk uke, flere fra B-laget har kamp allerede torsdag i junior-NM, samt at vi har seriekamp igjen mot Haugsbygda 1.mai hjemme.


Årets første seriekamp hjemme på flotte Geilo stadion

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 27. Apr 2015

Geilo/HFK2 – Heradsbygda 5.div avd. 01

Kampfakta:
2. seriekamp, Geilo stadion 26. april 2015:
Ca. 50tilskuere
GEILO/HFK2 – Heradsbygda 6-0 (2-0)

Dommer: Vegard Woll. God!Kampfakta:
44SpillemålAdrian Aaserud
45AdvarselSteffen Hassel
46StraffemålAbdikafi Ahmed
53StraffemålAbdikafi Ahmed
55Selvmål
57AdvarselHåvard Brynjulfsen
76UtvisningHåvard Brynjulfsen
84SpillemålAnders Golberg
89SpillemålTeodor Brekke
Geilo-folket våknet til 10 cm snø, og banen måtte brøytes før kamp, men ved kampstart var banen og været vakkert tilstede.


Geilo/HFK2 startet med en nykomponert 11'er, etter skader og sykdom siste tid.

Marius – Ahmed, Anders M, Ole Cato, Paul- Jonas R, Andres – Kaafi, Kristian,Lasse – Teodor.

Innbytte: Viljar (7 min), Kalle (60 min), Abdirizak (35 min), Goldberg (35 min), Adrian (60 min).


Vi var klare til å reise kjerringa etter et forsmedelig tap i første runde, og vi visste at Heradsbygda var et lag vi skal slå på hjemmebanen, men sleit lenge med å skape noe som helst, og etter 25 minutter i 1.omgang så slipper vi Heradsbygda inn i kampen, og de skaper en dobbelt sjanse – samt en halvsjanse der vi er sløve og gir bort ballen på midten da vi skal prøve oss på noe lekkert.. og Andres Hammersbøen må ta ryddejobben for andre og blir skadet i en duell. Dessverre for han og oss så blir han borte noen uker fra banen – men stiller opp som ass.coach de neste ukene.


I tillegg må Jonas R ut med skade og vi må rokkere på laget, Adrian tar Andres sin plass – og etter noen falmende minutter mot slutten av 1.omgang sitter tingene. En flott opprulling fra venstre, fra dagens gode back Paul, går innlegget i en bue til Adrian som på hel-volley fra 20 meter dunker ballen i nettet. Like etter igjen et flott angrep der Teodor stikker til Ahmed som igjennom blir klippet ned. Straffen setter storebror Kaafi inn via stanga.

2-0 til pause var fortjent, men vi var ikke fornøyd – for mye føring med ball, skal helst dra av 3-4 mann, dårlig pasningskvalitet og lavt tempo, og for mange balltap i de to bakre ledd.


Tidlig i 2.omgang er vi igjen farlig frampå, igjen med Paul som denne gang slår 45 grader mot Teodor, ball blir stanset av motspiller med hånda, og Kaafi er igjen sikker fra straffemerket. Like etter ny opprulling av Geilo/HFK2 og Heradsbygda-spiller er uheldig og setter ballen i eget mål.


Mot slutten av kampen får Heradsbygda-spiller sitt andre gule, dermed rødt. Vi legger om i formasjon, og skaper noe mot slutten av kampen. Ett mål av godt gammelt Golbergslag. Vinner ball inne i 16, dunker kontakt i nettet. Like etter, flott forarbeid av Ahmed, som tar ball med seg langs sidelinjen, slår perfekt til Teodor som har en lett jobb med å fastsette sluttresultatet til 6-0.


Man bør kunne si seg fornøyd med en så klar seier, men det er en del ting vi kan bli bedre på. Nå er det en hektisk uke, flere fra B-laget har kamp allerede torsdag i junior-NM, samt at vi har seriekamp igjen mot Haugsbygda 1.mai hjemme.