HFK AKADEMIET FOR GUTTER 3 DESEMBER

Postet av Hallingdal menn senior A den 2. Des 2016

HFK Akademiet gutter i morgen lørdag til vanlig tid kl. 1030 ute på Gol. Selv om værmeldingen ser lovende ut så er det i ferd med å dra på litt i forhold til kulde. Så følg med på denne siden i forhold til eventuelle avlysninger pga kulde. Vi prøver å ta avgjørelsen senest kl. 0915 pga kjøreavstand.


Mvh JansenHFK AKADEMIET LØRDAG GUTTER KL 1030-1230

Postet av Hallingdal menn senior A den 10. Nov 2016

Treningen lørdag blir INNE på samfunnshuset på Gol - så husk innesko - Det er meldt kaldt(selv om den meldingen endrer seg hele tiden) og det er usikkerhet i forhold til brøyting pga trøbbel med traktoren. Så vi kjører altså inne denne lørdagen for å være på den sikre siden .
Vel møtt det blir bra og ikke minst gøy ;)


Jansen


HFK AKADEMIET LØRDAG 12 NOVEMBER GUTTER

Postet av Hallingdal menn senior A den 9. Nov 2016


Det er meldt veldig kaldt til lørdag igjen og det vil eventuelt føre til endringer. Vi jobber med en inneløsning, men det er noe usikkert - Mer info kommer senest fredag -JansenHFK AKADEMIET AVLYST LØRDAG 5 NOVEMBER

Postet av Hallingdal menn senior A den 4. Nov 2016

HFK akademiet blir dessverre avlyst i morgen pga snøvær. Vi satser på bedre forhold neste helgJansenENDELIG UTTELLING – STORSEIER TIL HFK

Postet av Hallingdal menn senior A den 5. Okt 2016

Endelig fikk HFK uttelling for et spillemessig overtak. I flere kamper i år har HFK dominert på banen uten å vinne. Denne gangen løsnet det, selv om det tok en hel omgang. Kampen lignet på flere av våre kamper i år, best i spillet, svakest foran mål. Det så ut til å gå samme veien, spesielt etter at man på en kort periode bommet på 4 store sjanser i første omgangen. Det typiske hadde vært et baklengs på en av Ull/Kisa sine få muligheter. Men det skjedde ikke denne gangen og HFK kjørte på og fikk sine fortjente mål og vant hele 5-1.

Dette gir enda mer selvtillit inn i gruppa og vi er klare til å ta en ny revansje borte mot Jevnaker på lørdag kl. 1600 Nå er neste kamp hjemme mot Ull/Kisa tirsdag 4 oktober kl. 1900.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK – Ull/Kisa 2 (0-0) 5-1

HFK:51 min 1-0 Alfred Scriven 8ahmed Ahmed), 53 min 2-0 Scriven 8Mikkel Storeskar frispark), 65 min 3-0 Ahmed Ahmed (Steffen Haugstad), 68 min 4-0 Storeskar (Jonas Bergane) og 90 min 5-1 Anders Golberg (Simen Renslo)

U/K::84 min 4-1 ???

Gule kort:

HFK:Steffen Haugstad 88 min

U/K 2: 3

Rødt kort:

Cornere: (2-3) 4-6

Sjanser: (5-2) 12-5

Tilskuere: 35

Dommer: Ole Martin Loeshagen (NUIL), AD 1 Ole Jonny Ulleberg (Skrim IL) og AD 2 Espen Samulsen (Vestfossen IF) – Dømte solid og bra i en lettdømt kamp uten de store utfordringene.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes(Jørgen Toppen Moen 10 min) (HB) Mikkel Storeskar (MS) Tobias Grangård og Anders Mastrup(Pawel Kaczorowski 40 min) (VB) Linus Hedlund (DMB) Tomas Nygård og Simen Andreas Renslo (kap) (OFFMB) Ahmed Ahmed, Alfred Scriven(Moahammad Al Kabra 36 min) og Steffen Haugstad(Anders Golberg 5 min) (Spiss) Jonas BerganeAlfred Scriven Reserver ikke brukt: Martin Harldset, Abdikafi Ahmed og Ole Cato Stubberud Haugen.

HFK kjørte ut fra start og tok kjapt kommando på kampen uten de helt store sjansene. Men HFK vant dueller, spilte hurtige og gode kombinasjoner ispedd kjappe bakromspasninger. Akkurat slik vi ønsker å fremstå, varierende og uforutsigbare. I det 17 min kommer kampens første corner, men den blir litt for lang av solide Storeskar til å skape de helt store problemene. Men dette var starten på en meget god periode. U/K greidde ikke å komme seg ut, hurtig og aggressivt forsvarsspill av våre frontspillere gav U/K store problemer og de måtte gang på gang ty til langpasninger som vi greit tok oss av. I det 18 minutter det Bergane som hadde en ny solid kamp på topp som spilte fri Alfred Scriven som skjøt like utenfor. Det gikk bare 4 nye minutter før HFK fikk en gigantisk dobbelsjanse. Linus Hedlund rullet oppover vår venstre side som en bulldoser, han smadret hele U/K forsvaret til keepere sto igjen. Avslutningen var god med keeperen reddet. Returen tok Steffen Haugstad og flikket videre med et flott hælspark til Scriven som alene med keeper fra 7 meter skjøt et ok skudd. Men keepren gjør nok en mesterlig redning. Men revansjen skulle komme senere for Scriven som var massiv i denne kampen. Han viser nå den formen som gjør han til en av divisjonens beste spillere. Det har tatt tid og komme tilbake etter den stygge skaden, men nå er han virkelig på gang. Minuttet etterpå er det Scriven som setter opp Bergane, selv om sjansen er stor lykkes vi ikke. Dette har vært en utfordring i hele år og da pleier det å komme en bak. Det kunne det også gjort. U/K hadde to store sjanser etter noen cornere. Den ene ble avverget inne på strek. Det hadde vært typisk, men veldig urettferdig om U/K hadde tatt ledelsen. Rett før pause, ser alle ballen i mål. Men den store sjansen til Bergane slår borti en U/K spiller og i stolpen.

U/K spillerne får en tordentale i pausen og de kommer ut med mer trøkk i andre omgangen. Men da er vi plutselig hypereffektive – På 5 store sjanser før pause 0 mål – 4 sjanser etter pause 4 mål ;)

I det 51 minutt er det Ahmed som setter opp Scriven med en fin stikker og alene med keeper gjør Scriven ingen feil og endelig 1-0. Det gikk bare to minutter til, Storeskar slår frispark fra midten og Scriven går opp og vinner duellen med keeperen og 2-0. Nå skjer det mye på kort tid, HFK er overalt og U/K er rystet. De hadde vel regnet med tre enkle poeng. HFK vinner ballen høyt i banen for n’nte gang. Denne gang er det Haugstad som stormer fremover og spiller fri Ahmed som fra litt skrått hold scorer flott 3-0. Denne utrolig sterke og effektive 18 minutters perioden blir avsluttet med en kanokade mot U/K målet – Det var Storeskar som startet angrepet og satte opp sine medspillere – Det var litt uoversiktlig hvem som hadde sjansene til HFK, men til syvende og sist var det Storeskar selv som dundret ballen i må og 4-0. Etter den scoringen slipper vi litt opp på gassen og endelig ble Stanes satt på prøve. Han hadde vel nesten frosset fast i kunstgresset i det kjølige høstværet på Hallingmo denne tirsdagen. Så imponeredene av Stanes og reddet de to sjansene U/K fikk. Men i det 81 minutt kommer det en redusering til 1-4 på debutanten Jørgen Toppen Moen, som på ingen måte kan lastes for målet. Det gav HFK et lite kick igjen og slutten styrte HFK sånn som de hadde gjort nesten hele kampen. 5-1 kom på overtid og det var selvfølgelig måltjuven Anders Golberg som pirket inn den etter å ha vært på banen i 30 sekunder – Flott lirket frem av Renslo. Det ble også sluttresultatet. En meget fortjent og kjærkommen seier for HFK – Dette lover bra foran lørdagens «lokaloppgjør» mot Jevnaker – Den skal vi ha!!

DBC bestemannspris gikk til Alfred Scriven som er i ferd med å finne storformen. Men hele laget fortjener honnør. Men nå må vi fortsette for å skape flest mulig gode øyeblikk vi kan ta med inn i oppkjøringen til 2017 sesongen. Vi skal bli vanskelig å hanskes med, hvis vi fortsetter denne utviklingen vi har vist i høst.

Jansen