NY NM JUNIOR KAMP. SØNDAG BORTE MOT STOPPEN KL. 1400

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Jan 2016

Søndag er kamp 2 i NM borte mot Stoppen. Regner med noe hardere motstand enn i helga som var. Men bør være overkommelig og vi går selvfølgelig for seier. Vi må jobbe med tempoet i presset og samhandlingen, spillet på siste tredel og defensiv struktur. Ser også på dette som en fin "treningsmulighet" for Norway cup laget.

Avreise fra Gol SENEST kl. 1000. Mastrup kjører fra Geilo kl. 0900. Vi reiser fra Nesbyen kl. 1030.

MEN vi trenger et par biler til, hvis ingen foreldre melder seg må noen av spillerne kjøre. Are og Stian er bortreist. Mer info om kjøring kommer.

Alfred Scriven er fortsatt ute med skade. Vi tar ut 15 mann, men har noen med småskader. Så de som hjemmeværende reserver har gode muligheter for å bli kalt opp. Forbered dere som at dere skal spille ;)

Følgende spillere møter

Bendik Øen, Paul Brevig, Anders Mastrup, Jesper Taaje(ta med keepertøy) (kap), Mikkel Storeskar, Tobias Grangård, Abdirizak Isak, Jonas Bergane, Ahmed Ahmed, August Fosse, Kristian Svenkerud, Jørgen Hesla Berget, Lasse Moen, Magnus Bækken og Birk Bjerkreim. Troppen er supplert med Markus Thorberg

Alle får minimum 30 minutter spilltid.

Olav Myksvoll, Adrian Aaserud, Torbjørn Brusletten, Simen Brenna og Jørgen Toppen Moen. Kan være aktuelle ved forfall og eventuelt supplering av troppen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.