DBC - PRESENTERER REFERATET FRA HFK - SKEDSMO 20 AUGUST

Postet av Hallingdal menn senior A den 21. Aug 2016

DBC PRESENTERER

HFK – Skedsmo (0-1) 0-2

HFK:

Skedsmo:29 min 0-1 Didrik Mostuen og 50 min 0-2

Gule kort:HFK: Ingen

LSK: Ingen

Rødt kort:

Cornere: (1-1) 3-5

Sjanser: (3-5) 5-9

Tilskuere: 65

Dommer: Hans Petter Sandtorv Andersen (Nore Nesset IL) AD 1 Vegard Woll (Nesbyen IL) og AD. 2 Raul Manriquez (Vestfossen IF)– Gjennomførte en ok kamp, selv om det ble noen diskusjoner ;)

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes (HB) Mikkel Storeskar (MS) Sondre Hole Dokken (kap) og Tobias Grangård (VB) Linus Hedlund (Ole Cato S Haugen 75 min) (DMB) August Fosse (Magnus M Bækken 84 min) og Simen Andreas Renslo (OFFMB) Ahmed Ahmed (Alfred Scriven 45 min) Mohamad Al Kabra (Abdikafi Ahmed 65 min) og Steffen Haugstad (Spiss) Jonas Bergane (Kristian Svenkerud 88 min). Reserver ikke brukt: Olav Kvvale Myksvoll og Jørgen Toppen Moen

Vi føler at Skedsmo er det beste laget i serien og de leder også serien pr dags dato. Derfor så vi på denne kampen som en gedigen utfordring for «Nye HFK». Grunnen til at jeg kaller oss for nye HFK er enkel. Vi har gått igjennom en totalforvandling i løpet av kun 1 og ½ år. Fra Opprykkskampene høsten 2014 er det kun Sondre Hole Dokken, Simen Renslo, Jonas Bergane og Linus Hedlund som var involvert. Så her har det skjedd store endringer på kort tid. Så jeg er stolt over jobben vi har gjort, som med så store omveltninger kan stille et lag av egenproduserte spillere som matcher et av de beste 3 div lagene i landet. Det var enklere før i 4 divisjon, siden nivået var en del lavere og det var lettere å tilpasse.

Vi er overbevist om at hvis vi fortsetter de gode øktene og kliner til på samme måte i kommende kamper vil det bli en del poeng utover. Vi ser også på dette som en læringsprosess for neste sesong. Vi vil utvikle oss og ønsker ikke å legge oss bakpå for å begrense tapet eller ta et heldig poeng. Vi skal kjøre på uansett hvem vi møter og om det er hjemme eller borte. Vi har også hatt mye uttur i år, med skader og sykdom, så det må vel snu snart ;)

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK gikk offensivt og aggressivt ut og tok Skedsmo litt på senga. Vi var veldig nærme etter 3 minutt på en godt slått corner av Mikkel Storeskar headet først Linus Hedlund ballen i tverrliggeren, før Simen Andreas Renslo fra kort hold blåste ballen over. Men standarden var satt og vi var med. I vårens kamp mot Skedsmo ble vi kjørt fra første minutt, nå var det vi som tok tak. I det 8 minutt er Skedsmo på ferde et godt slått frispark inn i boksen blir headet utenfor. Men her hadde Jarle Stanes god kontroll. Like etterpå kommer de til en stor sjanse, men skuddet fra skrått hold går i nettveggen. Kampen ute på banen er forholdsvis jevn og spillet bølger. I det 23 minutt får Skedsmo en stor sjanse etter corner, men Stanes redder mesterlig. Skedsmo tar litt over, men HFk er fortsatt med. Vi har gode overgangsmuligheter som nesten gir uttellling. I det 37 minutt er Mohammad på ferde, han kommer til å bli knallgod for HFK når han får litt mer tid på seg og lærer seg språket. Et godt langskudd fra 20 meter setter Skedsmo keeperen på prøve. Han må ut i full strekk for å avverge en scoring. Like etter er Skedsmo på ferde og i løpet av 4 minutter skaper de to store sjanser som Stanes viser klasse på. Vi går til pause på 0-1, for så vidt fortjent at Skedsmo leder, MEN HFK var absolutt med.

I andre omgang åpner HFK bra og på en corner etter 48 minutter redder Skedsmo headingen til Tobias Grangård på streken. Ballen gikk faktisk mellom beina på keeperen. Så her var vi nærme. Dessverre er Stanes uheldig like etter og Skedsmo spilleren fikk satt ballen enkelt i det tomme målet og 0-2. Men selv om Stanes var uheldig her, må han være en av de beste keeperne i serien med så mange flotte redninger han har hver kamp!! En sånn scoring kan slå lufta ut av de fleste, men HFK gir seg ikke. Vi styrer kampen en god periode nå men dessverre uten å skape de helt store sjansene. Alfred Scriven er nærme et par ganger, men ikke mål. Skedsmo blir et det 60 min snytt for straffe, men greier nesten ikke å skape noe i etablert. Det er kontringer de er farlige på. På slutten satser vi fremover og er nærme redusering, men da er også Skedsmo veldig farlig på kontringer. Kun en helhjertet kaptein Dokken avverger to mål ved vanvittig gode taklinger.

Dette var en kamp de fleste var gode i, men prestasjonene er også noe ujevne. Så hvis vi stabiliserer oss på det beste nivået blir vi en vanskelig nøtt å knekke for alle lag i høst. De to første kampene måtte vi prioritere vekk på grunn av Norway Cup og NM mot Lillestrøm, så nå begynner høstsesongen vår og det ble en god start. Vi hadde 7 spillere ute som alle ville aspirert til startplass, så dette ser lovende ut. Selv om det er umulig å holde plassen etter divisjonsomleggingen, så ønsker vi å komme oss på en plass som ville gitt fornyet kontrakt hvis det gamle systemet hadde vært gjeldene. Så vi har det som et mål io høst, det andre er å utvikle oss til å bli knallgode neste sesong.

DBC prisen gikk fortjent nok til Tobias Grangård som nøytraliserte en av divisjonens beste spisser i gjennom hele kampen. Men det var flere som var knallgode. Stanes og Dokken er nevnt. Men også Storeskar, Haugstad og Fosse må nevnes.

Det må også nevnes at Skedsmo treneren, den gamle VIF helten Knut Aaga Jr, berømmet vårt gode spill og oppfordrende innsats. Han var overrasket over vår tabellposisjon og mente vi var av de topp 5-6 i avdelingen. Og det er kanskje der vi hadde vært hvis ting hadde gått mer på skinner i år. Men snakk hjelper ikke, nå skal vi vise det på banen fremover.

Neste kamp er borte mot Kongsvinger 2 mandag 29/8 kl. 2000, der går vi for tre poeng!!

Jansen
OPPSUMMERING NORWAY CUP 2016 JUNIOR GUTTER

Postet av Hallingdal menn senior A den 8. Aug 2016

NORWAY CUP 2016 BLE MEGET VELLYKKET


Det ble et fantastisk mesterskap både på og utenfor banen. Vi i trener og ledergruppen er særdeles godt fornøyd, med oppførselen på og utenfor banen. Vi er ekstremt stolt av gutta vi har i klubben!! Et sånt opplegg bygger klubben på og utenfor banen.

Det begynte med en god oppkjøring i uka i forkant og resultatet i A kampen mot Valdres (6-2) var vel et lite varsel om hva som skulle komme. Det var også et tydelig tegn på at gutta hadde jobbet knallhardt i sommer og var veldig bra rustet til en hard og tøff turnering.

Vi reiste nedover lørdag 30 juli til hotellet "vårt" Thon Hotell Ullevaal - Vi har vært der de tre siste turneringene og er meget godt fornøyd for måten det blir tilrettelagt der med hyggelig ansatte. Frokosten danner nok grunnlaget for mange gode prestasjoner - Vi var i utgangangspunktet 37 spillere fordelt på to lag, men etter at Paul Brevig ble "sluppet" fra millitæret ble vi 38, 19 på hvert lag. Følgende spillere deltok; Anders Mastrup, Jonas Bergane, Jørgen Hesla Berget, Vebjørn Brusletten, Tobias Grangård, Alfred Richard Scriven, Ahmed Ahmed, August Fosse, Mikkel Storeskar, Jesper Taaje, Birk Stian Bjerkreim, Linus Hedlund, Torbjørn Skjellseth Brusletten, Sondre Tollefsen Rodegård, Kristian Svenkerud, Per Oskar Stave, Markus Thorberg, Mohammad Ibrahim Al Kabra, Chris Magnetun, Ola Alex Tvedt, Tor Olav Eriksen, Magnus Magnetun, Idar Fysken Øyo, Bendik Øen, Sander Kirkebøen, Tøllev Kirkebøen, Henrik Søgård, Willhelm Thorset, Olav Myksvoll, Steffen Haugstad, Gjermund Kvarteig, Jørgen Toppen Moen, Nicolai Ro, Gaute Trøim, Eirik Halsteinsgård, Paul Olav Brevig, Bjørn Fjellheim Bakkan, Frits Gerhardsen - Egentlig skulle Adrian Aaserud ha blitt med, men han var særdeles uheldig på oppkjøringen og røk korsbåndet.

Førstelaget ble ledet av Stian Bråten og Jansen. Mens andrelaget tok Pawel Kaczorowski og tidligere HFK spiller Espen Garnås seg av. Lagleder og alt mulig mann var August Fosse. Fotograf Morten Mastrup gjorde også en strålende jobb.


FAGLIG PÅFYLL

Vi hadde også et spennende og godt foredrag med tidligere HFK spiller Marius Løken, Løken er en kar dere kommer til å høre mer fra utover høsten. Han skal gi ut bok og reise på foredragturne. Det var nok også litt ubehagelig og fikk rørt ved en del følelser til våre spillere. Det som kanskje var mest nyttig for oss var det han fortalte rundt trening og det å forberede seg mentalt. Takk til Marius som tok seg tid til å stille opp for oss. Vi synes det er viktig med andre påfyll enn kun det sportslige. Vi har tatt på oss et stort ansvar i HFK ved å være med på å utvikle våre ungdom til å bli et godt menneske. Det er et ambisiøst mål, men noe vi prøver å jobbe for å nå hver eneste dag. Det er forøvrig kanskje ikke så vanskelig med så fantastisk ungdom ;)

http://mariusloken.no/

Vi fikk også besøk fra College scholarships USA som fortalte om muligheten som finnes for å kombinere studier med fotball på stipend i USA. Det virker som flere av spillerne syntes det kunne være spennende.

HFK PÅ TV

HFK markerte seg på tv, damelaget fikk tv kamp mot Odda i det innledene spillet, mens gutta ble slaget om Buskerud HFK - Modum sendt og selvfølgelig finalen mot Rio.

Dette i tillegg til mye øvrig presse, gav HFK en voldsom dekning på årets Norway Cup - Ser blant annet at biledserien fra finalen har nådd ut til hele 13000 personer.

Se link for kampene http://sumo.tv2.no/sport/fotball/norway-cup/norway...

Målet til Magnus Magnetun Bekken http://www.tv2.no/v/1060624/


HFK "SITT" G 16 LAG

HFK har også vært sterkt inn på trenersiden for G 16 laget til Nesbyen i år, som består av spillere fra Nesbyen, Flå, Gol og Hemsedal. De hadde også en flott turnering, hvor de i innledningen slo sterke lag som Vaaler (4-0), Røa(2-1) og Sogndal(3-1) Røa er et sterkt lag. I sluttspill kampen ble nok det unge laget noe veike mot sterke og gode Fløy (0-4). Det var forøvrig også en Tv kamp og våre gutter beit godt i fra seg. Dette laget i tillegg til Ål/Geilo G 16 som også gjorde en god turnering, gjør at HFK kan se lyst på fremtiden.


SPORTSLIG MÅL FOR TURNERINGEN

Helt siden ifjor har vi lengtet etter Norway Cup og vi har gått for gull. Det er nok et hardt og tøft press på våre gutter. Men det å sette seg noen harde mål og jobbe etter det er veldig lærerikt. Vi hadde også som mål at 2. laget skulle gå til A sluttspillet. Vi var veldig nærme å nå begge mål, kun straffer for førstelaget og målforskjellen for andrelaget hindret oss i å nå målet.


BANENS BESTE I FINALEN

Det var nok en mager trøst. Men unge Thorberg skal være særdeles fornøyd med sin finale og ikke minst med spillet i resten av turneringen han scoret 5 og hadde også 5 målgivende og var med det den med klart mest målpoeng. Vi får ta et nytt bilde når smilet er på plass igjen, kanskje ut i neste uke ;)TAKK TIL TIDLIGERE HFK TRENERE

Rune Haavelmoen er alltid veldig ivrig og støttende. han kommer med mange gode input og er absolutt en bidragsyter. Det var også veldig gøy at han fikk gullet selv som en i trenerteamet for LSK G 16 -

Øystein Garborg er en annen som hjelper til og bidro blant annet med treningstider på Nadderud på våre fridager.


TAKK TIL SUPPORTERE

Vi har hatt vannvittig støtte under hele uka og ikke minst i finalen. Helt fantastisk det engasjementet og trøkket de hadde. De var en 12 mann i flere kamper og spesielt mot Osterøy i 1/8 dels finalen, da vi sleit litt med uttellingen- Brølet ved målet etter Golden goal hørtes vist meget godt ned til banen som jentene spilte på 300 meter lengre vekk. Det er også veldig gøy å se mange av de yngre hallingspillerne som kommer for å heie på HFK på sletta. Dette samholdet mellom spillere, ledere og innbyggere i en så spred region som Hallingdal føler vi er unikt i Norge. Vi er stolte av Hallingdal!!


TAKK TIL VÅRE SPONSORER

Se lenger ned, men uten dem så hadde det ikke vært mulig. Er det flere som ønsker å være med på laget ta kontakt med Jansen på tlf 90053225. Jeg tviler på at sponsorer på vårt nivå i andre deler i landet er i nærheten av å få sånn publisitet i løpet av en sesong. Det er også bare en side av det. Man må i tillegg se verdien av det tilbudet vi kan gi våre barn og unge i hele Hallingdal, dette er med på holde dem i dalen til de er ferdig på vgs. Men også øke sannsynligheten for at de flytter tilbake etter endt studier.

Vi er stolte Hallinger som setter Hallingdal til de grader på kartet, er det det noe/noen i Hallingdal som markerer dalen på en bedre og tydligere måte?


CELEBERT BESØK


Trenerteamet lot Modum være Modum da SPURS legenden Ledley King kom på besøk, sammen med den nye lederen for Norway Cup Tony Isaksen -

Stian og King


OPPSUMMERING JUNIOR 2


Det gikk ikke så bra som vi hadde håpet og trodd for andrelaget i NC - Men det var flere som presterte meget bra, samt at laget tidvis var bra. Det som manglet var nok litt ekstra trøkk og at man er mer på gjennom hele kampen. Det skal også nevnes at det skilte svært lite fra å komme seg til A sluttspillet - Kun målforskjell fra å nå årets mål. Tror mange av dette laget tar steget til førstelaget til neste år som skal kjempe om nye pokaler.


STATS


Toppscorer: Sondre T Rodegård 4, Birk Stian Bjerkreim 2 og Eirik Halteinsgård et mål


Assist: Har dessverre ikke stats her


DBC BESTEMANNSPRIS

BSK 3-1 seier : Torbjørn Brusletten 3, Sondre Rodegård 2 og Olav Myksvoll 1

Os 2 1-1 uavgjort: Myksvoll 3, Birk Bjerkreim 2 og Henrik Søgård 2

Jambers 0-3 tap: Rodegård 3, Myksvoll 2 og T Brusletten 1.


16 dels b-sluttspill

Sandviken 3-0 seier: Gaute Trøim 3, Rodegård 2 og Ole Alex Tvedt 1


8 dels b - sluttspill

Averøykameratene 0-2 tap: T Brusletten 3, Myksvoll 2 og Bjerkreim 1


Totalt DBC prisen


Olav Kvaale Myksvoll 8 poeng

Sondre Tollefsen Rodegård 7 poeng

Torbjørn Skjelleseth Brusletten 7 poeng

Gaute Trøim 3 poeng

Birk Stian Bjerkreim 3 poeng

Henrik Søgård 1 poeng

Ole Alex Tvedt 1 poengOPPSUMMERING JUNIOR 1

JR 1 hadde en tøff pulje men leverte til de grader. Vi fikk rullert troppen bra og spillet ble bedre og bedre.

Første kamp var mot Lizzy fra Ghana - Et tøftspillende lag. Vi fikk en god åpning og scoret allerede etter 2 minutter ved Ahmed Ahmed etter et flott raid av Chris Magnetun motsatt. I samme situasjon ble dessverre Jonas Bergane skadet, men vi håper han blir klar igjen på torsdag. Etter scoringen pøste vi på med sjanser, men det ble ikke mål før Linus Hedlund ble lagt ned i boksen og Markus Thorberg scoret på straffen 2-0 etter 16 minutter. 3-0 etter 25 minutter Ahmed igjen etter et nytt legg av Magnetun. 4-0 Dagens angrep, som Thorberg klinte i mål etter pasning av Hedlund. Men det var et angrep som begynte helt bak. Det ble også pauseresultatet.

Andre omgangen ble mer rotete og Lizzy var noe mer ufine i stilen, som flere av våre spillere fikk merke. Det ble med Jesper Taaje sin scoring etter kast fra Ahmed Ahmed.

Sjanser (7-0) 10-2 Corner (2-0) 5-0

Her fikk Markus Thorberg 3 poeng, Chris Magnetun 2 og Ahmed Ahmed 1. Rune Haavelmoen var jury

Andre kamp var mot Senja i sterk varme på Ekeberg - HFK fikk en drømmeåpning med scoring etter 30 sekunder av Jørgen Hesla Berget (ass Ahmed Ahmed), men i det 13 minutt etter at HFK hadde styrt kampen utlignet Senja til 1-1. Etter den scoringen våknet HFK og skapte sjanser på løpende bånd uten å få ballen i mål. Det sto seg 1-1 til pause.

Andre omgangen var HFK også best, men det ble med det ene målet til Anders Mastrup som kom etter et kast. Jesper Taaje stusset til Mastrup som scoret. Det ble seiersmålet.

Sjanser (6-2) 11-2 Corner (4-0) 5-0

DBC prisen: 3 poeng til Ahmed Ahmed, 2 til Alfred Scriven og et til Jesper Taaje. Rune Haavelmoen var jury

Tredje kampen var mot satsingslaget Kolbotn. HFK var klart best i hele kampen.

Men det drøyde med første scoring. Den kom først i det 27 minutt ved Markus Thorberg etter forarbeid ved Alfred Scriven. I andr eomgangen skjedde det ikke mye og scoringen til Taaje etter et langt kast fra Ahmed Ahmed ble det eneste mål. Sluttresultatet ble 2-0 og det var klare tendenser i spillet. MEN effektiviteten må opp.

Sjanser (7-2) 10-2 Corner (1-2) 2-2

16 dels finale mot Øvervoll/Hosle

Mot Øvrevoll tok HFK ledelsen 1-0 etter 48 sekunder ved Jørgen Hesla Berget (Chris Magnetun), 2-0 22 min Berget igjen (Steffen Haugstad), 3-0 Steffen Haugstad (August Fosse) og Mikkel Storeskar(Ahmed Ahmed felt) 4-0. Denne kampen styrte vi godt fra start til mål og fikk brukt troppen godt.

Corner (3-0) 4-0 Sjanser (5-0) 10-2


8 dels finale mot Osterøy

Det ble en tøff kamp mot Osterøy, men seiren var veldig fortjent.

De tok ledelsen noe ufortjent etter rot av Storeskar og Grangård i eget forsvar etter 7 minutter. Etter scoringen presset vi på men fikk ikke hull på byllen. Det var utrolig stor glede ved scoringen i det 50 minutt ved Tobias Grangård etter et frispark av Mikkel Storeskar. Det var ekstra gledelig at de fikk sjansen til å rette opp målet fra tidligere. Det ebbet deretter ut til golden goal- I Golden Goal scoret Markus Thorberg(Tobias Grangård) seiersmålet

Corner: (2-0) 3-0 Sjanser: (4-1) 6-1

Gult kort: August Fosse


Kvartfinalen mot Modum

SLAGET OM BUSKERUD

HFK spilte en meget god tv kamp og vant hele 4-0 mot Modum om slaget om Buskerud. HFK var best gjennom hele kampen. Dette var en av våre beste kamper på Norway Cup, vi var på fra start til slutt. Modum hadde kampens første sjanse men Per Oscar Stave som hadde en solid turnering tok seg av det ganske greit. Like etter tok HFk ledelsen etter en corner fra Thorberg, Ahmed Ahmed sleivet ballen i mål og 1-0. HFK hadde flere sjanser, men scoret ikke før det 20 minutt, denne gang spiller Ahmed og Thorberg fint sammen på vår høyre side før Thorberg drar av en mann og legger flott inn til Bergane som header ballen i mål 2-0. Ekstra gøy for Bergane som hadde gått skadet siden første kamp. I andre omgang mangler jeg litt notater, siden Ledley King og leder i Norway Cup Tony Isaksen kom på ett overraskende besøk. Takk til Lucy Thoresen ;) Men Jesper Taaje scoret 3-0 etter frispark av Thorberg. 4-0 målet var en perle, linken liker et annet sted i denne oppsummeringen. Men HFK ruller opp et flott angrep på vår venstre side og Hesla Berget legger inn til Magnus Magnetun Bekken som header ballen, den blir reddet på streken, returen brasser han i tverrliggeren. Den fanger Mohammad opp og får ballen til Bekken som curler den flott i krysset med "feil" fot og 4-0. I tillegg hadde vi tre annuleringer og 4 i stolpene. Dette var kanskje vår best gjennomførte kamp. Nå var vi klar for semifinalen.

Denne kampen kan man fortsatt se i sin helhet på tv2 Sumo, det er verdt det ;)


Sjanser: (6-1) Mangler litt Corner:( 2-0) Mangler litt


SEMIFINALE MOT KFUM

I semifinalen ventet fjorårets bronsjevinner KFUM. På en våt og tung gressbane ventet vi en knallhard kamp. KFUM var nok det beste laget vi hadde møtt så langt, men vi føler vi var et hakk bedre i alle spillets faser.

I det 4 minutt var vi nærme, men Jonas Bergane sin avslutning etter et langt kast gikk på utsiden av stanga . KFUM hadde et par skudd, men ikke noe veldig farlig. I det 18 minutt fyrte Thorberg av et godt skudd, som keeper gav til corner. Den slår samme mann via en KFUM spiller og i mål, 1-0. Etter den har vi noen sjanser til, nærmest er en heading av Bergane som blir reddet på streken. I andre omgang er vi på og Taaje er nærme etter et kast, men avgjørelsen kommer ikke før i det 51 minutt da Jørgen Hesla Berget header inn ballen etter en ny Thorberg corner og 2-0.

Dette var også en meget solid kamp og på kunstgress tror jeg vi hadde tatt dem enda mer!! Det er synd at ikke denne eldste klassen får litt bedre baner å spille på.

Sjanser: (5-0) 10-1 Corner: (3-3) 7-4

Gult kort: Alfred Scriven


FINALEN

HFK - RIO (1-0) (1-1) 1-1 6-7 e/str

Den kan dere se i sin helhet på Tv 2 Zebra eller Tv 2 Sumo.

Men det var en meget god kamp av HFK vi scoret først ved Jesper Taaje etter et flott legg av Ahmed Ahmed. Etter den syntes jeg vi styrte bra. Selv om de hadde ballen mest var vi farlige frempå ved flere anledninger og de hadde kun en stor sjanse før det fikk straffespark 5 minutter før slutt og 1-1. Veldig surt. De hadde en ny megasjanse på overtid som Per Oskar reddet på mesterlig vis. Straffekonken er bingo og vi tapte dessverre. Men en enorm prestasjon er dette.

Bronse i 2013, sølv 2015 og sølv 2016 er en imponerende rekke.


Selv om tapet var meget bittert, så når prestasjonen har sunket litt inn blir dette et minne for livet. Det blir jo enda snakket om finalen til Gol jentene for 30 år siden


DBC BESTEMANNSPRIS

Totalt fikk Jesper Taaje 15 poeng, Markus Thorberg 12, Alfred Scriven 7, Ahmed Ahmed 5, August Fosse 3, Per Oskar Stave 3, Jonas Bergane 2, Jørgen Hesla Berget 2 og Chris Magnetun 2.

TOPPSCORER

Toppscorer ble Markus Thorberg 5, Jesper Taaje, og Jørgen Hesla Berget begge med fire, Ahmed Ahmed 3, Anders Mastrup, Steffen Haugstad, Mikkel Storeskar, Jonas Bergane, Magnus Magnetun Bekken og Tobias Grangård et hver.

ASSISTKONGEN

Markus Thorberg 5, Ahmed Ahmed 5, Chris Magnetun 3, Linus Hedlund 2, Jesper Taaje, Alfred Scriven, Steffen Haugstad, August Fosse, Mikkel Storeskar, Mohammad Al Kabra og Tobias Grangård.

RÅTASSEN

Vi drar ikke på oss så mange kort og genrelt lite frispark. Det er nok en av suksesskriteriene.

Alfred Scriven 2 og August Fosse et kort.


Håper smilet kommer etterhvert, for prestasjonen er egentlig helt rå!! 22-2 7 seiere og et tap etter straffer er imponerende!!


TIL ÆRE OG MINNE OM FREDRIK IHLEN

Det er ingen tvil om at i de rolige stundene på Ekeberg gikk tankene til Fredrik Ihlen, dette hadde du vært stolt av.

Dette har du stor ære av, takk for alt Hr. Ihlen
NOK ENGANG, TAKK TIL VÅRE SPONSORER


GeneralsponsorHovedsponsorer

DBC


Sponsorer
Delsponsorer


Spillersponsorer

DBC BESTEMANSPRIS JUNIOR 2

Postet av Hallingdal menn senior A den 5. Aug 2016

DBC bestemannspris for junior 2


Vinneren ble Olav Kvaale Myksvoll med 8 poeng, Sondre T Rodegård 7, Torbjørn S Brusletten 7, Birk Stian Bjerkreim 3, Gaute Trøim 3, Ole Alex Tvedt og Henrik Søgård 1 poeng -


Litt senere i kveld blir det lagt ut et intervju med Olav ;)
OPPSUMMERING NORWAY CUP 2016 SÅLANGT

Postet av Hallingdal menn senior A den 3. Aug 2016

Vi er godt fornøyd med innsatsen og resultatene frem til nå. Selv om vi skulle ønsket å hatt junior 2 videre til A sluttspillet. De røk på minst mulig margin, men er nå revansjesugne og skal bite godt fra seg i b sluttspillet. Kanskje de kan gå hele veien?


Jr damene har gjort en god innledning, hvor kun et sterkt Lillestrøm lag ble for harde. De vant første kamp 3-2 mot Tynset, et lag de tapte for i Tv kamp for et par år siden. Det var en veldig fortjent seier som skulle vært noe større. Cheyenne Conzales scoret alle HFK sine mål. Kamp to var Tv kamp og HFK vant 1-0 mot Otta/Sel. En fortjent seier, men spillet lugget litt. Frida Strendo sørget for scoringen med et fantastisk frispark. I den tredje kampen ble LSK som sagt for sterke, men HFK gav god kamp, selv om det ble 0-4 tilslutt.

Neste kamp er mot Sunndal på Ekeberg 33 kl. 1715 torsdag. Med seier der venter en noe sterkere motstander i form av Kolbotn i neste runde på fredag.

DBC sin bestemannspris - som blir gitt til den spilleren med flest poeng etter Norway Cup. Det blir fordelt 3 poeng til den beste, så 2 og 1 i hver kamp - Her leder - Mangler oversikten akkurat nå.


Jr 2 har vært litt ujevne i prestasjonene. Men har tidvis levert bra spill. I den første kampen mot Bækkelaget gav en sterk sluttspurt tre poeng og 3-1 seier. Her scoret Sondre Rodegård 2 og Eirik Halsteinsgård. I kampen mot Os, som man burde vunnet ble det 1-1 her ble Birk Stian Bjerkreim målscorer. I kampen mot Jambers som kom til finalen i Dana cup ble det tap 0-3, men her spilte de veldig bra i første omgang og med mer effektivitet burde ha ledet.

Neste kamp er i dag i B sluttspillet kl. 1900 på Rustad 1 mot Sandviken 2. Her må gutta gå for seier og kline til!! Ved en eventuell seier her er neste kamp i morgen kl. 1445, også den på Rustad 1.


DBC BESTEMANNSPRIS JUNIOR 2.
I Junior 2 kampen i går mot Jambers fikk følgende spillere poeng. Sondre Rodegård 3 poeng, Olav Myksvoll 2 poeng og Torbjørn Brusletten 1 poeng. Totalt har Har Olav 6 poeng, Sondre 5, Torbjørn 4, Birk 2 og Henrik 1 poeng.


JR 1 har levert en solid innledning i en tøff pulje, men man sitter med følelsen av at vi har mye å gå på. Spillerne har blitt rullert på og virker godt rustet for neste kamp.


Første kamp var mot Lizzy fra Ghana - Et tøftspillende lag. Vi fikk en god åpning og scoret allerede etter 2 minutter ved Ahmed Ahmed etter et flott raid av Chris Magnetun motsatt. I samme situasjon ble dessverre Jonas Bergane skadet, men vi håper han blir klar igjen på torsdag. Etter scoringen pøste vi på med sjanser, men det ble ikke mål før Linus Hedlund ble lagt ned i boksen og Markus Thorberg scoret på straffen 2-0 etter 16 minutter. 3-0 etter 25 minutter Ahmed igjen etter et nytt legg av Magnetun. 4-0 Dagens angrep, som Thorberg klinte i mål etter pasning av Hedlund. Men det var et angrep som begynte helt bak. Det ble også pauseresultatet.

Andre omgangen ble mer rotete og Lizzy var noe mer ufine i stilen, som flere av våre spillere fikk merke. Det ble med Jesper Taaje sin scoring etter kast fra Ahmed Ahmed.

Sjanser (7-0) 10-2 Corner (2-0) 5-0

Her fikk Markus Thorberg 3 poeng, Chris Magnetun 2 og Ahmed Ahmed 1. Rune Haavelmoen var jury


Andre kamp var mot Senja i sterk varme på Ekeberg - HFK fikk en drømmeåpning med scoring etter 30 sekunder av Jørgen Hesla Berget (ass Ahmed Ahmed), men i det 13 minutt etter at HFK hadde styrt kampen utlignet Senja til 1-1. Etter den scoringen våknet HFK og skapte sjanser på løpende bånd uten å få ballen i mål. Det sto seg 1-1 til pause.

Andre omgangen var HFK også best, men det ble med det ene målet til Anders Mastrup som kom etter et kast. Jesper Taaje stusset til Mastrup som scoret. Det ble seiersmålet.


Sjanser (6-2) 11-2 Corner (4-0) 5-0


DBC prisen: 3 poeng til Ahmed Ahmed, 2 til Alfred Scriven og et til Jesper Taaje. Rune Haavelmoen var jury


Tredje kampen var mot satsingslaget Kolbotn. HFK var klart best i hele kampen.

Men det drøyde med første scoring. Den kom først i det 27 minutt ved Markus Thorberg etter forarbeid ved Alfred Scriven. I andr eomgangen skjedde det ikke mye og scoringen til Taaje etter et langt kast fra Ahmed Ahmed ble det eneste mål. Sluttresultatet ble 2-0 og det var klare tendenser i spillet. MEN effektiviteten må opp.


Sjanser (7-2) 10-2 Corner (1-2) 2-2


DBC BESTEMANNSPRIS

Totalt har Markus Thorberg 6 poeng, Ahmed Ahmed 4, Jesper Taaje 3, Alfred Scriven 3 og Chris Magnetun 2.

Toppscorer er Markus Thorberg 3 mål, Jesper Taaje 2, Ahmed Ahmed 2, Jørgen Hesla Berget og Anders Mastrup et mål hver.

Assistkongen er Ahmed Ahmed 3, Chris Magnetun 2, Linus Hedlund 2, Taaje og Alfred Scriven et hver.


NESTE KAMP

Mot Øvervoll/Hosle torsdag kl. 1115 på Bjølsen, med seier der spiller vi Ekeberg 29 kl. 1715

Så vi håper på en hektisk dag ;)


NM protesten tatt til følge, HFK videre i NM. Dog med et lite forbehold

Postet av Hallingdal menn senior A den 11. Jul 2016

Under følger vurderingen og beslutningen, MEN den kan ankes til NFFs ankeutvalg, innen tre dager.


Utvalgets vurdering

Utvalget legger til grunn at protesten anses å være formelt i orden, idet vilkårene i reaksjonsreglementet §§ 5-5 og 5-6 er oppfylt.

Protestgrunnlaget for Hallingdal FK anføres å være at Mjøndalen IF i angjeldende kamp benyttet en spiller, som ikke var spilleberettiget. Det anføres i protesten at den aktuelle spilleren, fra Mjøndalen, hadde fått to gule kort i de første NM-rundene, henholdsvis mot Grei og Odd, og at vedkommende derfor ikke var spilleberettiget i kampen mot Hallingdal.

Vurderingstemaet for Utvalget blir således om det ved denne handlingen foreligger tilstrekkelig protestgrunnlag ved at ”et lag har benyttet en spiller som ikke var spilleberettiget”, jf. reaksjonsreglementet § 5-3 (1) bokstav a).

Det følger av reaksjonsreglementet § 4-10 (1) at dersom en spiller har fått ”to advarsler i de ordinære NM-runder i samme mesterskap”, har spilleren karantene og må stå over neste NM-kamp.

Av foreliggende dokumentasjon og forklaringer går det klart frem at Mjøndalen-spilleren spilte kampen mot Hallingdal til tross for at han hadde fått gult kort i to tidligere NM-kamper i samme mesterskap. Spilleren var således ikke spilleberettiget i kampen mot Hallingdal.

Mjøndalen IF har også erkjent at spilleren ble tildelt gult kort i de to foregående kampene.

Utvalget legger på denne bakgrunn til grunn at det foreligger et tilstrekkelig protestgrunnlag ved at vilkåret i reaksjonsreglementet § 5-3 (1) bokstav a), ”et lag har benyttet en spiller som ikke var spilleberettiget”, er oppfylt.

Det følger av reaksjonsreglementet § 5-10 at dersom et lag benytter en spiller som ikke var spilleberettiget, skal kampen ”regnes som tapt for den klubb som benyttet vedkommende”, med mindre ”særlige forhold” tilsier noe annet.

Etter en helhetsvurdering kan ikke Utvalget se at det foreligger ”særlige forhold” som tilsier at Mjøndalen, tross lovbruddet, skal stå som vinner av kampen. Kampen skal dermed regnes som tapt for Mjøndalen IF, jf. reaksjonsreglementet § 5-10, og Hallingdal FK deltar videre i mesterskapet

Utvalget har således kommet til at protesten tas til følge og kampen anses tapt for Mjøndalen IF.

Beslutningen er enstemmig.

Beslutning

Det ble tatt følgende beslutning:

Protesten fra Hallingdal FK tas til følge. Kampen anses tapt for Mjøndalen IF.


Det betyr at HFK skal ut i 4 runde til høsten hjemme mot Lillestrøm. Selv om den blir vanskelig er det ikke en umulig oppgave. Mer info rundt dette kommer senere, men kampen skal spilles innen 14 august.

Øvrig oppsett er som følgende, ikke mange lag igjen nå;


Sarpsborg 08 Fredrikstad

Vålerenga Bodø/Glimt

Hallingdal Lillestrøm

Urædd Vigør

Sandnes Ulf Fyllingsdalen

Brann Haugesund

Ranheim Rosenborg

Molde Raufoss