IFO tar pause fra høsten 2022

Postet av Sven Gøran Bråthen den 24. Mar 2022

Gol IFO

Vi blir dessverre nødt til å meddele at det har blitt gjort et styrevedtak i HFK på at Gol IFO ikke vil ha drift i skoleåret 2022/2023. IFO har vært et flott alternativ til kommunal SFO siden 5.8.2011, men har opplevd utfordringer med litt for lave deltakertall over en del år nå som har blitt vurdert til at det pr. nå ikke er økonomisk bærekraftig å fortsette. IFO er selvdrevet i HFK uten noen form for tilskudd utenfra. Det er i tillegg noen organisatoriske endringer i klubben som gjør at vi må se litt på hvordan de ansatte blir disponert. 

 

Det er vedtatt at HFK gjennom det neste skoleåret skal se på muligheten for en omstrukturering og om det kan finnes andre måter å organisere et tilsvarende tilbud på. Det blir blant annet viktig å finne ut hvor reelt behovet er blant brukere og potensielle brukere. 

 

Gol IFO holder oppe frem til fellesferien. Det vil si at den siste dagen som er åpen for denne gang blir fredag 15.7.2022.

 

Vi beklager veldig ovenfor dagens brukere og de som har søkt plass hos oss til høsten. Det har vært en sann glede å drifte IFO over 10 år med så mange glade og aktive barn hos oss. Vårt fokus på uteleik, fysisk aktivitet, aktive og engasjerte voksne og matservering er vi stolte av. Vi håper det er grunnlag for å sette i gang igjen etter neste skoleår om så i en litt annen form."


Gøran og gjengen på IFO!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.