Sommeraktiviteter i regi av Hallingdal Fotballklubb

Postet av Sven Gøran Bråthen den 30. Apr 2023

Heisann.


Jeg har fått en del henvendelser de siste dagene angående våre planer for sommeren. Fotballskole, aktivitetsuke etc...

I uke 26 har vi fotballskole som alltid og her er link til påmeldingen:

https://www.superinvite.no/?fbclid=IwAR2QHfW_lNLVc2ZgZanK6fGVcgAnwDKCnQeRYSXklOOfapzk0mXGqDeps8k#/invitation/c8bcfd3fedd67f9abb731ef4aca58448

Husk at for de yngste så er det like mye en aktivitetsuke som en fotballskole. Vi har instruktører med variert idrettsbakgrunn så vi klarer å ta oss av det meste av aktivitetsbehov.


Resten av ferien er litt usikker på Gol ettersom tildeling av aktivitetsukemidlene som vi fikk i fjor ikke er gjort ennå. Der har Gol idrettsråd søkt på midler for ei uke, og vi i HFK har søkt på ekstra dager. Får vi dette så blir det mange gratisdager som i fjor. 

Men Nesbyen har allerede midler og de tilbyr golinger (og alle andre) muligheten til å komme dit mot en betaling på 150.- pr dag. Dette vil gjelde de fleste ukene i sommerferien, men Nesbyen venter jo også på samme tildeling som Gol for ekstra gratis aktivitetsuker. Her reiser det ofte voksne fra Gol til Nesbyen slik at vi kan skysse med våre HFK-busser, og noen dager flytter vi jo Nesbyen til Gol og Hallingmo også.

Vi har skjønt SFO på Gol har påmelding nå, Vi har 1.6. på aktivitetene våre og da håper vi alle midler er på plass.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.