Ny solid seier for J17

Postet av Sven Gøran Bråthen den 25. Okt 2022

Hønefoss BK - Hallingdal FK J17 0-4 (0-2)

Det er ikke langt mellom slagene i toppidretten...2 dager så var det ny kamp. Ute i Europa klager de hvis det er under 72 timer mellom kampene, vi fikk 53 og var strålende fornøyd med det.

Kampen startet med et lite overtak til oss før HBK fikk en sterk periode. I begge disse periodene bølget det mye og overtakene var marginale. Men så rett før halvtimen er spilt setter Ingeborg fart fra dypt i midtbanen og kommer gjennom nesten alt og alle, men keeper klarer å redde til corner. Corneren fra dødballekspert Filippa går mellom, gjennom og over alle i feltet, men plukkes opp av Isa som vender opp og slår en enkel støttepasning til Ingeborg som breisider den i lengste. 0-1. Like etterpå er VÅR Vilja på tur gjennom, men kaptein Hanne takler først ball og deretter Vilja. Her skal ikke noen få mål i dag! Litt etterpå i etablert angrep (telte til 11 offensive pasninger, altså i angrepssona) kipper Filippa den over alle, og Milla er selvsagt på løp hun...demper ballen og plasserer den trygt i lengste hjørne. 0-2!

Etter dette roer det seg litt mot pause og vi har en del ball uten å skape noe særlig mer.

2. omgang starter med et enda bedre HBK, og de er før oss på mye i en periode. Men takket være være solid forsvar og keeper. Etter 15 minutter av 2.omgang får vi nok et frispark i farlig posisjon, ja det ble en del, og Ingeborg løfter den hele vegen rett i nettet! 0-3! Like etterpå får HBK straffe etter en felling på vår venstre side. Vilja skal ta den, hun treffer krysset!! Men heldigvis for var det altså metallet i krysset hun traff og ut på banen igjen. Spillet bølger videre med sjanser til begge lag før vi i det 75. minutt får et innkast. Joakim formaner Louise om at vi har god tid....Louise kaster til Milla som vender av en motstander og slår en enkel pasning (easy pass, David) videre som Filippa bruker et touch på å legge til rette før hun kliner den i motsatt side av målet. Altså drar jentene ut tida med å score....Det burde de lære av på toppnivå!

Dagens beste i et svært godt J17 lag må bli Hanne og Ingrid Skredderberget. Stillingen hadde fort kunne blitt jamnere uten deres fantastiske innsats og inngripener.

Mål:

29 min Ingeborg (ass Isa)

35 min Milla (ass Filippa)

55 min Ingeborg direkte fra frispark

75 min Filippa (ass Milla)

Nå har vi bare en kamp igjen og forventer at Mjøndalen står Æresvakt for oss!!!! Neida, vi skal på jobb og forventer bare full innsats fra våre.