​MÅLENE UTEBLIR – TAP BORTE MOT GRAN

Postet av Hallingdal menn senior A den 18. Sep 2016


DBC PRESENTERER

Gran - HFK (1-0) 2-0

GRAN: 44 min og 89 min

HFK:

Gule kort: G: Et gult

HFK: Linus Hedlund, Tobias Grangård, August Fosse og Jonas Bergane

Rødt kort:

Cornere: (?-?) ?-?

Sjanser: (4-4) 8-9

Tilskuere: 60

Dommer: Mohammad Hafezi (Vardal IF), AD 1 Adrianius Teunis Nugteren(Vinger IL) og AD. 2 Martin Kraby Simenstad (Gjøvik/Lyn) – Blir veldig ujevn og for lette på kortene.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes (HB) Mikkel Storeskar (MS) Anders Mastrup (Torleif Rullestad 63 min) og Tobias Grangård (VB) Linus Hedlund (DMB) August Fosse (Tomas Nygård 45 min) og Simen Andreas Renslo (OFFMB) Ahmed Ahmed(Kristian Svenkerud 74 og Martin Haraldset 83), Alfred Scriven og Mohamad Al Kabra (Steffen Haugstad 57 min)(Spiss) Jonas Bergane Reserver ikke brukt:

Vi spiller en ok kamp, selv om det ikke er helt på nivå med Valdres kampen. Vi burde og hadde fortjent alle tre poengene ut i fra spill og sjanser, MEN det er målene som teller!!

Nå er neste kamp hjemme mot Aurskog/Høland lørdag kl. 1600

Dessverre mangler notatene fra kampen – Så referatet basert på Rune Haavelmoen sine Facebook oppdateringer.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Jevn start på kampen. Vanskelig å sette trøkket, når dommeren legger lista noe lavt. Blir også vanskelig linje med kort

Gran første sjanse kommer alene med Jarle Stanes som får presset Gran spilleren til å skyte fra skrått hold. Avslutningen går i nettveggen. Det bølger frem og tilbake. Stor HFK sjanse Mikkel Storeskar slåtr inn til Alfred Scriven som header utenfor fra kort hold. Like etter leker Ahmed Ahmed med Gran backen. Vipper over backen og kliner til på hel volley skuddet er knallhardt og går i nettveggen. Ny stor sjanse til Alfred Scriven. Jonas Bergane blir spilt helt fri på 7 meter på nesten blankt mål. Etter godt forarbeid av Ahmed og Scriven. Men velger å bruke ett touch for mye og skuddet blir blokkert på vei mot mål. Gran har et par gode sjanser. Men vi roter like før pause og mister ballen som bakerste mann. Gran spilleren gjør ingen feil og 0-1.

I andre omgang kommer HFK bra ut fra start og kjører Gran over på def, men Gran sin meget gode keeper holder dem i kampen. Først frispark som Tobias Grangård, stusser nede ved stolpen fra 7 meter. Keeperen redder via stolpen og ut. Så er det Bergane som blir spilt helt alene med keeper, men skuddet blir litt for løst. Så Gran keeperen får slått til corner. Når det ikke blir mål, kommer også Gran til noen sjanser. Men der rydder Stanes bra opp. Like før slutt har HFK to store sjanser uten uttelling og da skjer det som ofte skjer at det andre laget scorer og 0-2

Ikke helt fortjent, men de var bedre foran bedre mål. Keeperen deres var for øvrig kampens gigant, med 4-5 store redninger.

Det var et jevnt HFK lag, hvor Linus Hedlund fikk DBC fikk bestemannsprisen av DBC i denne kampen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.