UTTAK TIL DEN HISTORISK 3 RUNDE KAMPEN MOT MJØNDALEN

Postet av Hallingdal menn senior A den 21. Jun 2016

DBC PRESENTERER HFK - MJØNDALEN ONSDAG 21 JUNI KL. 1930

Onsdag er det duket for et etterlengtet 3 runde oppgjør i NM. Vi har i flere år hatt som mål å komme til tredje runde, men har av ulike årsaker ikke greid det. Derfor var gleden stor da vi endelig kom dit etter seieren borte mot Lillehammer, MEN nå ønsker vi enda lenger!! Det er igjen 32 lag i turneringen, en turnering som blir tatt på alvor av de aller fleste klubber. Rosenborg gruset forøvrig Strømsgodset 6-0 i finalen i fjor.

Til denne historiske kampen får vi besøk av storebror Mjøndalen, det setter en ekstra spiss på kampen. Vi har over flere år sagt vi er mellom 2 og 4 i kretsen på juniornivå, nå får vi mulighet til å vise at vi er nestbest i en konkurransedyktig kamp.

Mjøndalen har et godt jr lag og vi regner med at de kommer med alle de beste til denne kampen. Det vil si spillere fra OBOS ligalaget og laget i 3 divisjon. De slo Grei i første runde 3-0 borte og noe overraskende Odd hjemme i andre runde 2-1. Det var et meget sterkt resultat. De slapp kvalikk, for to år siden kom forøvrig Mjøndalen til finalen i G 16 NM, hvor de tapte 5-0 for Rosenborg.

Vi har trua på å overraske Mjøndalen i morgen og sender utpå en gjeng med toppmotiverte gutter!!

Følgende spillere møter på basisrommet(speilrommet) kl. 1815

Keepere: Jørgen Toppen Moen og Per Oskar Stave

Utespillere: Mikkel Storeskar, Tobias Grangård, Anders Mastrup, Paul Brevig, Markus Thorberg, Jesper Taaje (kap), Jørgen Hesla Berget, Jonas Sekkeboun Bergane, Ahmed Ahmed, Alfred Scriven, August Fosse, Vebjørn Brusletten,Steffen Haugstad, Kristian Svenkerud, Olav Kvåle Myksvoll og Sander Kirkebøen. Ved forfall så blir Sondre Tollefsen Rodegård hentet inn.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.