UTTAK TIL MANDAGENS A KAMP BORTE MOT ULL/KISA 2

Postet av Hallingdal menn senior A den 10. Jun 2016

Mandag er det en ny viktig kamp. Denne gang mot tabellnabo Ull/Kisa. Dette blir nok en tøff kamp, det er litt uforutsigbart å vite hvem man møter når det er et av andrelagene på deres hjemmebane. Men hvis de stiller ca slik de har gjort så langt i år, tror jeg vi skal ha en god sjanse til poeng.

Kampen starter kl. 2000 på Jessheim Stadion - avreise kl. 1615 fra Nesbyen.

Vi håper at de siste ukers bra spill på trening og kamp, samt kampen mot Sogndal skal gi oss det trøkket vi trenger for å ta med oss tre poeng hjem fra Jessheim

Det er tre kamper den kommende uka, så mange spillere blir involvert denne uka. Dvs at spillere som ikke er tatt ut her er aktuelle for tropp eller til og med start i de andre kampene.

Følgende spillere møter: Erlend Dokken er bortreist. Jonas Bergane er tatt ut, men hvis han kommer opp i et fag som ikke er gunstig på mandag, blir han hjemme. Det vil si at de hjemmeværende reservene må være klar på kort varsel. Pawel sliter også med en liten skade, men satser på å bli klar. Vi reiser med stor tropp for å fordele litt spilltid også. Vi skal ha 9 poeng denne uka.

Keepere: Jarle Stanes og Marius Lerberg

Utespillere: Sondre Hole Dokken (kap), Ole Cato Haugen, Jesper Taaje, Pawel Kaczorowski, Mikkel Storeskar, Markus Thorberg, Jørgen Hesla Berget, Kyrre Sataøen, Jonas Bergane, Abdikafi Ahmed, Simen Renslo, Alfred Scriven, Mohammad Alkabra, Linus Hedlund og Anders Mastrup.

Hjemmeværende reserve: Ahmed Ahmed, Tobias Granegård, Paul Brevig og August Fosse.


Jansen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.