UTTAK TIL HELGENS KAMPER MOT AURSKOG/HØLAND, LILLEHAMMER OG DRIM

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Mai 2016

Veldig mye logistikk denne helgen, men tror vi har funnet en god løsning og vi går for full pott på våre tre kamper. Nå er vi virkelig på gang etter en meget god treningsuke. Selv om vi fortsatt har noen sentrale ute med skader/sykdom har vi for første gang i år hatt stort sett alle tilgjengelige spillere på treningene denne uken, så dette ser meget lovende ut.

Uttaket til B Geilo/HFK 2 kampen mot DRIM på søndag på Geilo kl. 1500 blir supplert i løpet av dagen, MEN de som var i brutto troppene til A og Jr troppen er tatt ut der i tillegg til noen flere. Pawel og Stian kommer med uttaket.

NB!!! Husk bortedrakter til begge kampene

UTTAK A KAMP MOT AURSKOG HØLAND LØRDAG

Det blir en tøff nøtt borte mot et Aurskog/Høland lag som slo Valdres forrige helg, men etter en god treningsuke går vi optimistisk til verks. I tillegg er det flere sentrale spillere som er i ferd med å nærme seg toppformen, så dette blir bra. Aurskog er rapportert til å være et fysisk energisk lag og minner mye om oss når vi er på det beste. Så kommer vi opp på nivå tror vi det blir en jevn og spennende kamp hvor vi håper å gå seirende ut.

Følgende senior spillere møter kl. 1015 - Vi håper på stor bil fra Geilo med seniorspillere. Husk å få med dere Mohammad fra Torpo, ca 1045. Gol kl. 1115 og Nesbyen kl. 1140

Keeper: Jarle Stanes

Utespillere: Sondre Dokken (kap), Pawel Kaczorowski, Simen Renslo, Carl Linus Hedlund, Mohammad Ibrahim Al Kabra og Kyrre Sataøen.

+ At alle i juniortroppen er aktuelle for spill.

Hjemmeværende reserver som stiller på b kamp på Geilo søndag; Abdikafi Ahmed, Christian Nesselqvist og Ole Cato Haugen - Alle var veldig tett på uttaket og hadde vi ikke hatt med hele jr troppen nedover så hadde kanskje alle blitt tatt ut i a troppen.

UTTAK JR NM KAMP MOT LILLEHAMMER SØNDAG

Det blir meget spennende med et nytt bekjentskap. Vi har veldig lyst til å gå videre i NM for junior og nå for HFK en historisk 3 runde. Vi har de fleste på plass nå og stiller det sterkeste juniorlaget vi har hatt så langt i år. Det blir gøy med Alfred Scriven og Kristian Svenkerud tilbake etter langvarige skader. Vi tror at dette er en overkommelig motstander, men Lillehammer er en langt større klubb enn oss, med erfaring fra langt høyere nivå, så tøft blir det garantert.

Lillehammer spiller i hvit, så husk bortedrakter.

Se følgende uttak. Står i parentes på de som har sagt de skal reise annerledes.

Are Fosse samler inn egenandelen på 200 kr, som dekker overnatting i leiligheter og frokost. Dere må påregne noe mer utgifter til mat.

Oddmund kjører buss fra Gol kl. 1115 - alle reiser på A kampen mot Aurskog/Høland. Etter kampen reiser vi med bussen til Lillehammer - innlosjerer oss der, kartlegger banen, lite spillemøte før vi har det litt sosialt med Pizza og Champions League finalen.

Keeper: Per Oskar Stave

Utespillere: Paul Brevig, Mikkel Storeskar, Jesper Taaje (kap), Jonas Bergane, Anders Mastrup, Kristian Svenkerud, Vebjørn Brusletten (bor privat på Biri), Markus Thorberg, Ahmed Ahmed, Tobias Grangåd, August Fosse, Torbjørn S Brusletten (kommer søndag med far eller Stian Bråten), Jørgen Hesla Berget, Adrian Aaserud(kommer med Stian Bråten søndag?) og Alfred Scriven

Hjemmeværende reserver, som da stiller på B kamp: Olav Myksvoll, Henrik Søgård, Jan Åge Hermudsgård og Magnus Magnetun Bekken.

Jeg gleder meg til en travel, men forhåpentligvis innholdsrik og suksessrik helg ;)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.