UTTAK A KAMP HJEMME MOT KONGSVINGER 2 MANDAG KL 2000

Postet av Hallingdal menn senior A den 4. Mai 2016

Vi håper å slå knallhardt tilbake mot Kongsvinger førstkommende mandag kl. 2000 på DBC Hallingmo arena. Vi har flere spillere på vei tilbake etter skade og satser å ta vår andre trepoenger for sesongen. Vi har så langt i år møtt veldig voksne lag, men denne gang kommer det nok et ungt lag på besøk bestående av stort sett juniorspillere, så det vil stå godt i stil med laget vårt.


Følgende spillere er tatt ut til kamp. Steffen Haugstad er inne er å ha gjort sine saker bra på trening og kamper i det siste. Vi møter senest kl. 1845 på idrettsklasserommet.


Keepere: Jarle E Stanes og Eivind Torpe Rullestad


Utespillere: Mikkel Storeskar, Sondre Dokken (kap), Erlend Dokken, Pawel Kaczorowski, Linus Hedlund, Markus Thorberg, Kyrre Sataøen, Ahmed og Kafi Ahmed, Simen Renslo, Jonas Bergane, Jesper Taaje, Jørgen Hesla Berget, Steffen Haugstad, August Fosse, Tobias Grangård, Fredrik Røkkum.


Paul Brevig har spilt bra, men mye i det siste men er høyaktuell ved forfall. Anders Mastrup sparer vi i denne kampen, hvis det ikke dukker opp noen forfall i siste liten.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.