UKESYKLUS 6 2016

Postet av Hallingdal menn senior A den 6. Feb 2016

UKE 6 LES HELE SAKEN NØYE!!

LES INFO

Vi har store forventninger til at alle spillere vi har i HFK leser infoen som blir lagt ut på Facebook og hjemmesiden hallingdalfk.no. Det er viktig at dere er oppdatert, vi ser på alle våre spillere som relativt voksne og kan ikke brødfø hver enkelt med all informasjon. Det betyr også at større saker må dere selv ta opp med foreldrene, vis dem også hvor de finner informasjonen. Dette er et minimum!! I saken opplegg 2016 står det oppdatert opplegg frem til våren, den bør også leses nøye. Se link http://www.hallingdalfk.no/blog/post/73320/siste-o... Minner også om at de som ikke har gjort det må levere overgangskjema til Jansen snarest.

TRENINGSLEIREN OG ARSENAL - BARCELONA

I forhold til Barcelona - Arsenal, så har vi ikke fått bekreftet billetter, men vi håper det går i orden. Men har ingen garanti. Så innbetaling til den kommer først når vi får bekreftet billettene. Minner også om at det er viktig at alle overholder påmelding og innbetalingsfrister!! Om ikke lenge kommer det en del info om treningsleiren.

BANEFORHOLD OG UTSTYR PÅ TRENING

Vi håper nå å gå en bedre periode i møte, med tanke på banen. Vi har håp om at øktene som er satt opp på Gol på tirsdag og torsdag kan gå der. Tror det er lurt at dere tar med treningsutstyr og tøy som dekker alle forhold så man raskt kan snu seg om hvis forholdene tilsier det ;) Vi vil også at alle bruker leggskinn på trening, ingen forsikring hvis skader oppstår da!!

TEMAKVELD/SPONSORMØTE MANDAG KL. 1530 I KANTINA PÅ GOL

Vi har også et viktig og obligatorisk Tema/sponsorkveld på mandag kl. 1530 - 1800. Det er veldig viktig at vi stiller opp på dette. Det er veldig obligatorisk for de under 19 år, MEN vi håper også at noen av de eldre rekker ned på hele eller deler av opplegget, selv om vi begynner tidlig. Se link til opplegget http://www.hallingdalfk.no/blog/post/73247/temakve... Dere får mat!! foreldre kan også komme. Viktige temaer som blir berørt i tillegg til info fra våre sponsorer. Sponsorene ser også på muligheter for studier, jobb og sommerjobb muligheter i sine bedrifter. Så viktig dette for dere som kanskje er usikre på hvilken utdanningsvei dere søker.

JUNIOR NM

Vi har også kommet godt i gang i JR NM kvaliken, med en solid 3-12 seier borte mot Haugsbygd og 0-9 borte mot Stoppen. I dag spilles siste kamp hjemme mot Nordre Sande i Valdreshallen kl. 1400. Det skal mye til at vi ikke kvalifiserer oss for 7 år på rad!! Men det er også forventet, vi har tro på at vi i konkurranse med HBK og MIF kjemper om å være nest beste juniorlag i fylket bak Godset. Det er en prestasjon vi ikke skal kimse av

SERIESPILLET

Juniorlaget (gruppe C) har fått følgende motstandere i serien - Birkebeineren, Haugsbygd , Hønefoss SK, Mjøndalen, Vikersund, Vikåsen og Åssiden. Fin og spennende serie for våre juniorer som ikke spiller på 3, 5 eller 6 (med Hemsedal) div laget i serien. Vi har registrert at vi har forholdsvis mange spillere og vurderer fortløpende et juniorlag til i serien, MEN er her helt avhengig av at noen foreldre stiller opp som lagledere/kamptrenere m.m

Link for våre lag i seriespillet, NB! oppsettet for 5 div er ikke klart før tirsdag

http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/?s=83&...

http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FRIVILLIGE

Vi er også avhengige at folk hjelper oss som frivillige, både store og små jobber. Vi trenger hjelp til kamper (kiosken, rundt lagene, på kamper ++) Meld dere til meg jansen på tlf 90053225 eller mail jthorberghotmail.com Det blir nok mest sannsynlig privatbiler på jr kamper. Vi sender ut om ikke lenge en mail hvor dere kan krysse av for hvilke oppgaver dere vil hjelpe oss med.

STALLER:

Keepere: Per Oskar Stave, Bendik Øen Strand, Jørgen Toppen Moen, Marius Lerberg, Jarle Stanes og Thinnakorn Phanawat alle møter på A- treninger inntil videre og helst alle økter i Valdres.

A: Kyrre Lerøy Sataøen, Markus Thorberg, Paul Olav Brevig, Anders Mastrup, Mikkel Storeskar, August Fosse, Ole Cato Stubberud Haugen, Kristian Svenkerud, Jørgen Hesla Berget, Ahmed Nuradin Ahmed, Jonas Bergane, Alfred Richard Scriven, Jesper Taaje (Kap jr NM), Abdikaafi Nuradin Ahmed, Simen Andreas Hagberg Renslo, Erlend Hole Dokken, Stian Bjerkan Bråten, Sondre Hole Dokken (kap A), Chris Magnetun(tilbake i mars), Pawel Kaczorowski.

Hospitanter: Lasse Solum Moen og Magnus Magnetun Bækken + eventuelt Steffen Haugstad.

Borteboende: Torleif Rullestad, Carl Linus Hedlund og Christian Nesselqvist

Uavklart: Joachim Havikhagen, Fredrik Røkkum, Jonas Rodegård, Tord Magnus Fagermo og Fredrik Garnås

B: Olav Kvåle Myksvoll, Kjell Sung, Sondre Tollefsen Rodegård, Anders Golberg Brenno, Birk Stian Bjerkrheim, Tobias Grangård, Simen Brenna, Torbjørn Skjelseth Brusletten, Adrian Aaserud, Håvard Gåsterud (tilbake i mars) og Karl Fredrik Sjølie, Abdirazak Isak Mohamed

HOSPITANTER: Vebjørn Brusletten og Jan Åge Hermundsgård

C: Andreas Dideriksen, Nikolai Ro, Sander Kirkebøen, Ola Alex Tvedt, Tøllev Brøndbo Kirkebøen, Vegard Isungset, Eirik Halstensgård, Wilhelm Wikborg Thorset, Simen Bjørøen Markussen, Gjermund Kvarteig, Gaute Trøim, Bjørn Fjellheim Bakkan, Simen Smestad, Henrik Øverbø Søgaard, Olav Drønen Kaupang, Idar Fyksen Øyo, Erlend Stegavik Rygg, Mathias Fleten, Andreas Renslo Finnerud, Tor Olav Eriksen, Erlend Hille-Bekkestad, Bonsa Bati, Nils Olav Tuv, Frits Emanuel Gerhardsen og Steffen Haugstad(også hospitant A)

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid. Blitt mye bedre, sliter fortsatt på jr.

Arek tlf 40598387, Pawel 40573924, Stian B 90572582, Kyrre 90059384 og Jansen 900532250802

NB!

Sponsortreff

Med matservering

Kl. 1600-1800

Jansen

Egentrening

Styrke/uth etter møtet

Terminliste møtet

Pawel og Stian

0902

Kl. 0940-1120

Skoleøkt

Jenter og gutter

Kan bli på banen ute

Gøran og Pawel

C Kl. 1600 Gol

Inne/ute?

Arek

Kl. 2000-2200 i valdres

Avreise ferdigskiftet kl. 1900 fra Gol

Full hall intern-match

Pawel, Stian og Jansen

1002

Skoleøkt

Retest beep resten spill

Pawel og Jansen

1102

Tren ute Gol

A+B

Stian og Jansen

Kl. 1900

C- Gruppe

Kl. 2000

Valdres

Pawel og Arek

1202

Skoleøkt

Spillrelatert

Med tema

Pawel og Jansen

Kretsting på Gol

Trenere i HFK

Kl. 1730

NOEN ER PÅ NATTCUP I HFS

1302

Hallinglag

Kl. 1030

Ute på Gol?

Kretsting på Gol

Kl.

1402

00-01kl 1000

03-04 kl 14

B laget kl. 18

Mot HBK jr

Pawel og Stian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.