UTTAK TIL LØRDAGENS JR NM KAMP I VALDRES MOT NORDRE SANDE KL. 1400

Postet av Hallingdal menn senior A den 3. Feb 2016

Lørdag spiller vi siste kamp i NM kvaliken. Vi er langt på vei kvalifisert allerede, men ønsker å fullføre på en ordentlig måte. Vi har meget stor tro på at vi skal slå Nordre Sande. Vi har et ønske om å videreutvikle det offensive spillet og kommer til å eksperimentere litt i det offensive systemet. Vi kommer også til å videreføre roteringsforsvaret for sist. Vi skal også løpe mye, ha høyt pasningstempo og være knallhissige i press/gjenvinning. Vi ser på denne kampen som en ypperlig mulighet til å drille spillet vårt.

Regner med at det kanskje er noen flere foreldre som vil se på denne kampen og tar turen over. Men vi møter på Gol skysstasjon kl. 1145. Avreise fra Nes kl. 1115 og Geilo kl. 1050 De som kommer direkte møter i hallen kl. 1250.

Jeg har bil over, men blir igjen for å se G 16 mot Valdres etterpå. Meld i fra dere som kan kjøre.

Vi har en tropp som sliter litt med skader, så vi tar ut 18 mann, inkludert to keepere.

Stian Bråten er på jobb, men satser på at Alfred Scriven blir med som assistent trener ;)

Bendik Øen har karantene.

Følgende spillere møter

Per Oscar Stave, Jørgen Moen (om det blir noen endringer på håndballen) Paul Brevig, Anders Mastrup, Jesper Taaje(ta med keepertøy) (kap), Mikkel Storeskar, Tobias Grangård, Abdirizak Isak, Jonas Bergane, Ahmed Ahmed, August Fosse, Kristian Svenkerud, Jørgen Hesla Berget, Lasse Moen, Magnus Magnetun Bækken, Steffen Haugstad, Birk Bjerkreim og Markus Thorberg

Alle får minimum 30 minutter spilltid.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.