UTTAK JUNIOR NM BORTE MOT HAUGSBYGD SØNDAG KL. 1800

Postet av Hallingdal menn senior A den 20. Jan 2016

Søndag er det vår første obligatoriske kamp for 2016. Jr NM kamp borte mot Haugsbygd. Det er en motstander vi skal ha god sjans mot. Kampen går på AKA arena kl. 1800 på søndag. Det blir veldig godt å komme i gang med kamp. Vi satser på at det har blitt litt varmere i været innen søndag og at vi kan boltre oss under glimrende forhold på AKA arena. Vi kommer til å gå hardt ut med høyt og aggressivt press, samt et hurtig og gjennombrudds hissig pasningsspill. Uansett utvikling i kampen ønsker vi å holde trøkket oppe lengst mulig for å få et best mulig utbytte av kampen. Det blir veldig spennende å få testet ut noen av våre nye spillere som Bendik Øen, Lasse Moen og Magnus Bækken alle som har gjort sine saker bra på trening. Ellers blir det en etterlengtet mulighet for noen av våre eldre spillere til å spille seg inn på NM laget vårt.

Avreise fra Gol SENEST kl. 1500. Mastrup kjører fra Geilo kl. 1415. Vi reiser fra Nesbyen kl. 1530.

Husk alt utstyr, jeg har med noen ekstra drakter til de nye spillerne, men har ingen ekstra shortser. Så ta med svart shorts.

Mastrup kjører fra Geilo, Magnetun fra Gol og Jansen fra Nesbyen. Stian Bråten kommer direkte. Are Fosse kjører også nedover, men ikke hjem igjen. Ta med niste, blir ikke butikk stopp før Hønefoss (eventuelt på Nes)


Følgende spillere møter

Bendik Øen, Paul Brevig, Anders Mastrup, Jesper Taaje(ta med keepertøy) (kap), Mikkel Storeskar, Tobias Grangård, Markus Thorberg, Jonas Bergane, Ahmed Ahmed, August Fosse, Kristian Svenkerud, Jørgen Hesla Berget, Lasse Moen, Magnus Bækken og Birk Bjerkreim.

Alle får minimum 30 minutter spilltid.

Olav Myksvoll, Adrian Aaserud, Sondre Rodegård (ute med skade), Torbjørn Brusletten, Simen Brenna, Per Oscar og Abdirizak Isak kan være aktuelle ved forfall og eventuelt supplering av troppen.


Jansen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.