UTTAK TIL LØRDAGENS KAMP MOT VALDRES

Postet av Hallingdal menn senior A den 17. Des 2015

Første oppkjøringskamp for 2016 sesongen. Vi har blitt invitert til Leira for å møte Valdres i åpningen av den nye flott storhallen deres på lørdag.


Det blir spennende å komme i gang og ikke minst få testet hallen deres. Noe sånt skulle vi hatt i Hallingdal. Hallen har blitt finansiert ved hjelp av et spleiselag med Fylkeskommunen. Her har Valdres og vgs vært tydelig på sine behov og fått god uttelling for det. Skulle ønske at man kunne dratt litt mer sammen i Hallingdal også for å realisere noe lignende. Behovene er ganske like som Valdres og en sånn hall hadde skolene, all idrett og hele Hallingdal dratt stor nytte og glede av.


Vi reiser kl. 1300 fra skyss stasjonen på Gol. Kampstart er kl. 1500. Både vi og Valdres har noen ute på grunn av juleferie og skader, så dette blir en flott testkamp for noen av de ferskeste spillerne på begge lag. Vi tar ut en stor tropp så mange skal få testet seg, samt at vi har et par usikre med småskader.

Følgende spillere møter til kamp:

Keepere: Jarle Stanes og Bendik Øen(må avklares med Gol IL først)

Utespillere: Linus Hedlund, Mikkel Storeskar, Sondre Dokken, Jesper Taaje, Chris Magnetun, Kyrre Sataøen, August Fosse, Anders Mastrup, Jonas Bergane, Markus Thorberg, Simen Renslo, Ahmed Ahmed, Birk Stian Bjerkreheim, Anders Golberg og Kristian Svenkerud.

Hospitanter som kan få spilletid: Lasse Moen og Magnus Bekken (NB!! må avklares med Gol IL først)

Hjemmeværende reserve: Paul Brevig

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.