3 DIVISJONS AVDELINGEN FOR 2016 KLAR

Postet av Hallingdal menn senior A den 22. Nov 2015

Vår ny avdeling ble klar i går i forbindelse med cupfinalehelga. Vi ble satt opp i en spennende og utfordrende gruppe. Med kun 2 lag fra fjorårets gruppe blir det mange nye lag vi får gleden av å møte og mange av dem for første gang. Det blir noe lenger kjøring i 2016, men ikke ekstremt mye lenger. Men det blir mye bedre baner å spille på, noe som bør passe oss godt. Det er nok noen lag som holder høyt nivå og blir tøft sportslig, men det ser vi frem til. Vi har også fått noen flere andrelag, noe som ofte er uforutsigbart.

Vi er veldig glad for å få Valdres i vår avdeling, selv om de helt sikkert blir en tøff sportslig utfordring så er det gøy med lokaloppgjør og mye engasjement og folk på tribunene. Valdres ble nr 5 i fjorårets seriespill og var nok veldig skuffet over det. Vi håper på en ny 16 mai fest på Gol med over 1000 tilskuere.

Jevnaker er det andre laget fra fjorårets avdeling. De skuffet også noe i fjor og kom plassen bak oss på tabellen. De ruster også sterkt opp og har fått ny trener i Fredrik Pallerud. Kampene mot Jevnaker er alltid tett og tøffe. Vi regner med to tøffe oppgjør også i 2016.

Årdal hører til i Sogn og Fjordane. Vi møtte dem i treningskamp i Sogndal i fjor og tapte 1-2. Det var en jevn kamp. Vi tror det blir to jevne og flotte kamper mot en fairspillende motstander. Årdal kom på 8 plass i fjor etter en fantastisk sluttspurt. Årdal en sammenslåingsklubb av Jotun og Årdalstangen. De har de to siste sesongene hatt veldig mange lange reiser og er fornøyd med årets avdeling. Se link for deres vurdering av avdelingen http://www.ardal-fk.no/eway/default.aspx?pid=228&t...

Vi har fått Gran som er et nyopprykket lag fra Hadeland i puljen, de ser veldig frem til lokaloppgjørene mot Jevnaker. Gran spilte i 3 divisjon i 2014 sesongen, men rykket ned til tross for en god vårsesong. De har styrket laget sitt den siste tiden og kjemper med Jevnaker om en del av de samme spillerne. Det blir et nytt bekjentskap for oss og kamper vi ser frem til.

Skedsmo blir en tøff utfordring, det er et lag som har uttalt at de skal kjempe om opprykk i 2016 sesongen. De har fått tidligere Lyn spiller Knut Aaga Jr som trener. I 2015 kom de på 3 plass bak solide Asker og Fu/VO

Nevnte Fu/Vo er nok avdelingens største favoritt i tillegg til LSK 2. De har de to siste årene tatt en solid andreplass, med en poengsum som ofte ville vært nok til direkte opprykk.

Det blir veldig gøy å møte Lillestrøm 2 spesielt for våre unge spillere blir det et lag som vi kan få gode referansepunkter mot. LSK kommer nok til å stille nesten rent juniorlag i årets serie, men de er et av landets beste så det blir en tøff utfordring. De rykket ned fra 2 divisjon i fjor og ønsker nok å komme opp igjen raskest mulig.

Ull/Kisa 2 er en av de virkelig stor breddeklubbene i Norge. Men det er en breddeklubb som er så sterk at de skal spille med førstelaget i Obos ligaen i 2016 etter årets opprykk. Andrelaget kom på kom på 11 plass i år, men regner med at de blir noe sterkere ettersom de mest sannsynlig vil få noe tilsig av spillere etter opprykket med førstelaget.

Kongsvinger 2 kom på 9 plass i samme avdeling i fjor og mye av det samme gjelder nok de som Ull/Kisa.

Aurskog/Høland rykket opp i 2015 og er en klubb som ligner litt på vår klubb. Det blir et nytt og spennende bekjentskap i 2016

Hauerseter kom på en sterk 4 plass i 2015 og blir nok en tøff utfordring. De er også et nytt bekjentskap for oss.


Sander er et nyopprykket lag. men det er et lag med lang fartstid i 3 divisjon. De er også et lag vi har lite kjennskap til og blir spennende å møte.


Flisa er det sist laget i avdelingen og nok et lag vi kjenner svært lite til. Men de kom på en sterk 4 plass i Trøndelagsavdelingen i fjor. Det blir den lengste turen for oss


Se link for øvrige avdelinger http://www.fotball.no/nff/NFF-nyheter/2015/Her-er-...


Det er litt tidlig å komme med de helt stor sportslige vurderingene. Men sånn umiddelbart ligner nivået litt på det som var i fjor og hvis vi forbereder oss på en god måte i vinter har vi god tru på at vi er kapbable til å ta ytterliggere steg og blande oss inn i topp 5 i 2016


Jansen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.