UTTAK MANDAGENS BORTEKAMP MOT FRIGG

Postet av Hallingdal menn senior A den 9. Okt 2015

Vi går nå inn siste fase av sesongen og mandag skal vi nedover å møte serieleder Frigg. Frigg har festet grepet om opprykket og blir en tøff utfordring for oss. Men det hadde vært gøy å ødelegge eller utsette opprykksfesten deres.
Frigg var et fysisk sterkt og forholdsvis komplett lag som vi tapte 2-0 hjemme mot. Selv om vi har tre ute med suspensjon(Dokken, Bergane og Sataøen) og noen ute av andre årsaker, skal vi stable på beina et lag som i hvert fall skal orke å løpe mye ;)
Nå som plassen er reddet kan vi slippe oss mer løs, samtidig er det god læring. Hvis målet vårt på sikte er å komme opp på nivået til Frigg vil dette bli en ypperlig treningsmotstander for oss i den prosessen.

Det blir et meget ungt lag som møter til kamp senest kl. 1645. Kampstart er Kl. 2015, oppmøte på stadion er seinest kl. 1915 for de som kommer direkte. Nils Rodegård kjører bussen.
Vi plukker opp Chris, Linus og Christian på veien.

Avreise kl. 1645, kampstart kl. 2015.

Jarle Stanes, Tord Magnus Fagermo, Christian Nesselqvist, Jesper Taaje, Chris Magnetun, Mikkel Storeskar, Linus Hedlund, Simen Renslo (kap), Markus Thorberg, Alfred Scriven, Joachim Havikhagen, August Fosse, Kristian Svenkerud, Pawel og Anders Mastrup.

Hjemmeværende reserver: Hvis Mikkel Storeskar ikke blir klar møter. Ahmed Ahmed. Øvrige hjemmeværende er Abdikafi Ahmed, Tobias Grangård og Anders Golberg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.