IFO på overnattingstur

Postet av Hallingdal FK - Fotball den 13. Jun 2015Tirsdag (9/6) til onsdag (10/6) var det klart for IFOs første overnattingstur. Turen gikk til Skaraåsen og en stor gapahuk som Arne Myksvoll og hans elever på Hallingdal Folkehøgskole bygde på 90-tallet. Både store og små var spente! Kom vi til å få sove?

Kvelden begynte kl 1900. Vi grilla pølser og marshmallows, bygde drømmefanger, lekte "gi et lite vink" og leste eventyr. Torjus (med pappa) og Pouya tok kveldsmaten på bålet, mens Emil, Eskil, Liv Jette, Mats, Hans, Ingvild og Gøran overnattet, og overlevde, den natten. Det var med tungt hjerte Mats måtte reise på skolen dagen etter. Han kunne tenkt seg å være der mye lenger.

Morgenen startet tidlig. Det var nok også flere som våknet en del gjennom natten. Men ingen bar preg av det dagen etter, og heller ingen hadde vært veldig kalde.
Gøran kjørte ned Mats til skolen, og litt etter kom Pawel med Kewin og Oliver på en formiddagsvisitt. Vi hadde natursti og spiste sjokobanan før vi reiste ned til IFO ca kl 1200.

Vi håper og tror at dette var en fin opplevelse for alle:-) IFO skal være et allsidig aktivitetstilbud der barna skal oppleve glede og mestring gjennom fysisk aktivitet, friluftsliv og naturopplevelser.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.