Uttak for 3 div bortekamp mot Hasle-Løren søndag 26/4

Postet av Hallingdal menn senior A den 24. Apr 2015

Søndag skal vi på ny Oslo tur og vi er sugne på å revansjere det forferdelige tapet vi hadde mot Grei i serieåpningen. Denne gang er det Hasle Løren som står for tur og de har hatt en ganske lik åpning på året som oss. De vant første kamp 1-0 mot Skårer og tapte 2-1 mot Nordstrand. Dette er første gang vi møter Hasle Løren så det blir et spennende bekjentskap for oss. Vi er også glad for at de flyttet kampen fra fredag til søndag så vi fikk noen ekstra dager etter cupkampen. Det setter vi stor pris på, MEN det betyr ikke at vi skal gi dem poengene ;-)
Vi føler at laget er virkelig på gang og vi reiser nedover med trua på poeng. Men vi vet det blir tøft og vi må ofre alt for å greie det.
Avreise er kl. 1400 fra Nesbyen. Vi må kjøre biler, så meld dere opp hvis du kan kjøre. Kjetil, Stian og russegutta Chris, Erlend og Linus er forventet at kommer direkte. Jesper møter også direkte men trenger skyss hjem.
Vi har foreløpig en litt stor tropp, siden vi har et par usikkerhetsmomenter. Følgende spillere møter til kamp, noen får beskjed på lørdag kveld at de kan bli hjemme;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Blazej Jankowski, Sondre Dokken (kap), Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Kyrre L Sataøen, Andres Hammersbøen, Erlend Hole Dokken, Markus Thorberg, Chris Magnetun, Kjetil Lien, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, August Fosse og Anders Mastrup.


Lad godt opp, viktig å ta med seg poeng!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.