HFK:40 min 1-1 Markus Thorberg (Alfreds Scriven)

JIF:26 min 0-1 , 64 min 1-2 og 77 min 1-3

JIF: 2 gule 10 min og 29 min

Cornere: (1-3) 4-6

Sjanser: (3-1) 5-6

Tilskuere: 50

Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier, AD 1 Hans Egil Drolsum (Vikersund) og AD. 2 Emil Opsahl (Lillehammer) – God og myndig trio.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Linus Hedlund(76 min Torleif Rullestad) (MS) Sondre Hole Dokken (kap) og Anders Mastrup (73 min Ole Cato Haugen) (VB) Mikkel Storeskar (MB) Markus Thorberg og Simen Renslo (OMB) Kyrre Lerøy Sataøen(73 min Mohammad Alkabra), Abdikafi Ahmed (Tobias Grangård 73 min) og Jørgen Hesla Berget( 32 min Ahmed Ahmed) (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Paul Brevig

Vi leverte en ok kamp mot Jevnaker. Men varierte for mye i prestasjonene våre. I tillegg har vi ikke marginene på vår side. Vi mangler dessverre litt hodestyrke i denne kampen, noe som ofte er viktig i kamper mot Jevnaker. Jonas Bergane, Jesper Taaje og Pawel alle ute med suspensjon og sistnevnt skade.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Mandagens kamp og ikke minst seine retur satt nok godt i kropp og sjel. Men HFK åpnet greit og det var en forholdsvis jevn start på kampen uten de helt store sjansene. Nærmest var et frispark fra Thorberg som Dokken stusset rett på keeper fra en veldig god posisjon. Etter dette er det stillingskrig, men med et lite HFK overtak, frem til at Jevnaker får to cornere. På den andre scorer de etter at Hesla Berget slipper markeringen og 0-1. Kjedelig dette etter at vi har hatt god kontroll så langt. Etter scoringen deres tar HFK over og spiller en god siste halvdel av omgangen. Vi vinner de fleste dueller og er mye tøffere. I det 34 minutt, drar Hesla Berget seg fint inn i banen og skyter, dessverre blir skuddet fra ok posisjon litt for løst og rett på keeper. I det 40 minutt snapper Alfred Scriven en Jevnaker pasning og kommer alene med keeper. Keeperen gjør en god redning, men Scriven fanger opp returen og vender rundt og spiller den til Thorberg som skyter fra rundt 16 meter og i mål 1-1. Veldig fortjent. Det blir også pauseresultatet.

Andre omgangen begynner litt som første. Mye hard fighting av begge lag uten de store sjansene. Før i det 59 minutt da Jevnaker ruller bra opp, men skuddet fra 14 meter ble for svakt og trillet utenfor. Skuddet i det 64 minutt var dessverre for HFK ikke for svakt. Jevnaker spissen får drømmetreff. Han tar den flott ned på brystkassen og skyter på hel volley. Jarle får en finger på den så den går i krysstanga, men ballen går deretter i ryggen på Stanes og i mål. 1-2, den var sur å svelge, men en god prestasjon av JIF spissen. Etter den scoringen bølger det litt uten sjanser, før JIF øker til 1-3 i det 77 minutt. Selv om HFK får til noe press på slutten greier vi ikke å få inn noen mål, nærmest er nok Renslo og Mohammed.

Det blir derfor 1-3 tap mot Jevnaker. Selv om kampen var jevn og at den kunne vippe begge veier, var det ikke helt ufortjent med JIF seier. De ville litt mer enn oss.

Dagens DBC pris gikk til Abdikafi Ahmed, andre som spilte en god kamp var Alfred Scriven og Markus Thorberg.