A/H:17 min 1-0 Lars Erik Svardahl og 76 min 2-1 Marius Kolstad

HFK:58 min 1-1 Jesper Taaje (Markus Thorberg fri)

HFK: 19 min Jesper Taaje, 30 min Jarle Stanes 64 min Jonas Bergane og 73 min Markus Thorberg.

Cornere: (7-1) 9-2

Sjanser: (5-1) 13-4

Tilskuere: 150 god stemning

Dommer: Anders Boddin, Haga, AD 1 Stein Arne Windju Hauerseter og AD 2 Sedgat Yildrim Hauerseter – Ikke på nivå, mange rare avgjørelser for begge lag og vi følte at alle tvilsavgjørelser gikk i A/H favør.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Sondre Hole Dokken(Ahmed Ahmed 70 min) (kap) (MS) Jesper Taaje og Pawel Kaczorowski(Anders Mastrup 83 min)(VB) Mikkel Storeskar(Paul Brevig 85 min) (MB) Markus Thorberg og Kyrre L Sataøen (Alfred Scriven 79 min) (OMB) Linus Hedlund, Simen Renslo og Jørgen Hesla Berget (Mohammad Alkabra) (Spiss) Jonas Bergane Reserver:

Vi skulle møte de som slo og visstnok spilte ut Valdres i forrige runde. Det ble en tøff kamp, MEN denne gangen var vi mer tilstede. Vi har hatt en god treningsuke for første gang i år og det så man tydelig i kampen. Fortsetter vi fremgangen blir det en del poeng utover våren/sommeren

Neste kamp nå er A kamp på Geilo, måtte flyttes pga cup. Den går mot Sander kl. 1700 og det skal vi ha!! JR dame kamp kl. 1500 mot Modum

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Vi åpnet egentlig kampen bra i forhold til trøkk og aggressivitet, men rotete det litt til ved flere anledninger som førte til store A/H sjanser. I det 5 minuttet sentret vi dem fri, men selv en mega trippelsjanse greide ikke de å få i mål. Kampen var jevn på banen og det var absolutt tendenser i spillet vårt. Vi vant også mange dueller, men fikk lite gratis hos dommertrioen. I det 17 minutt roter vi dessverre til selv når en upresset heading tilbake til keeper blir snappet av A/H meget raske spiss Lars Erik Svardahl og han vipper ballen over Stanes og 0-1. Kampen er jevn, men med et A/H overtak. De spiller seg til noen sjanser, men mest etter at vi roter det til. Men Stanes rydder bra unna. HFK skaper kun en sjanse etter en corner på slutten av omgangen. A/H går til pause med en fortjent ledelse som kunne etter sjansene å dømme vært noe større. Men det var mye positivt fra HFK sin side og vi gikk til pause med en god følelse.

I andre sov litt innledingsvis så A/H kom til to store sjanser. En i stolpen blant annet. Men etter det tok vi tak og etablert spill. Vi var også gode i dueller og kom stadig høyere i banen. I det 57 minutt får vi frispark ca midt på banen og da er vi ofte farlig. Markus Thorberg har virkelig fått sving på servene sine den siste tiden, men det er jo også lett å finne spillere som Jesper Taaje i boksen. Det skjer i dette tilfelle og ballen går i mål bak en utrusende A/H keeper og 1-1. Ikke helt fortjent, men ut i fra andre omgangen så var tendensen klar. Like etter har vi en ny sjanse. Kyrre Sataøen får keeperen til å strekke på seg og avverger til corner. På den flott corneren vinner Taaje header hardt i tverrliggeren og over. Der var vi nærme å ta ledelsen. Etter den gode HFK perioden kommer A/H høyere i banen igjen og kampen jevner seg ut. A/H spiller seg til to store sjanser og nok engang går en avslutning i treverket. I det 31 minutt scorer A/H seiersmålet, en flott enkeltprestasjon av unggutten Marius Kolstad men mot et altfor passivt HFK forsvar 2-1. HFK sto distansen ut og skapte litt trykk på A/H uten å få til de helt store sjansene. Det hadde A/H og de kom veldig nærme på et kjempefrispark som gikk i krysstanga.

Aurskog /Høland vant fortjent, men vi sto virkelig bra opp og gav dem kamp om poengene. SÅ det skal vi jobbe videre på og forhåpentligvis ta en ny seier til helga da Sander kommer på besøk til Geilo

Markus Thorberg fikk DBC sin bestemannspris, men det var mange som spilte en ok + kamp. Stanes hadde flere gode inngripener, Pawel en veldig god andre omgang. Det var også gøy å endelig se Alfred Scriven på banen igjen, han vil vi få god bruk for i fremover