INGEN GOD KAMP AV HFK, MEN ALIKEVEL UFORTJENT TAP

Postet av Hallingdal menn senior A den 20. Sep 2015

Skårer - HFK (2-1) 3-1

Skårer: 21 min 1-1 Henning Stien, 38 min 2-1 Chima Okehi og 76 min 3-1 Benjamin Xhemajili

HFK:17 min 0-1 Fredrik Garnås (Markus Thorberg frispark)

Skårer: 32 min Andreas Kristoff

HFK:80 min Fredrik Garnås

Cornere: (1-4) 3-8

Sjanser: (4-3) 6-8

Tilskuere: 25

Dommer: Jaffar Hussein Said, Rælingen AD 1 Paul Erling Basma, Hakadal og AD 2 Vegard Heggelund Løvenstad. Dømte en god kamp

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Hole Dokken (kap) (Anders Mastrup 60 min) (MS) Jesper Taaje og Fredrik Garnås(VB) Linus Hedlund(Def MB) Kyrre Sataøen(August Fosse 15 min) og Simen Renslo (Off MB). Christian Nesselqvist (Kristian Svenkerud 82 min), Markus Thorberg og Alfred Scriven (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver:

HFK var ikke på sitt beste i denne kampen, men hadde ut i fra spill og sjanser fortjent å ta hjem alle tre poengene. Men på en annen side var Skårer best på det som er viktigst, nemlig å avverge og skåre mål.

KAMPREFERAT

HFK var klart best fra start og gikk rett i angrep, men det ble med corner. I det 9 minutt spiller HFK veldig bra og Markus Thorberg kommer alene med keeper, skuddet er bra, men keeperen får fingertippen på den og slår den i stolpen. I det 16 minutt kommer første besøket til Skårer til kommer oppover vår høyre og slår inn, en HFK spiller gjør et dårlig mottak og ballen ender opp hos Skårer spissen som skyter et ok skudd som Jarle Stanes redder greit. I det 18 minutt har HFK frispark og den slår Thorberg perfekt til Fredrik Garnås som styrer ballen flott i mål med hodet. Fortjent ledelse. Men bare 4 minutter etterpå utligner Skårer. Et langt kast blir stusset videre av en HFK spiller som blir fanget opp av en umarkert Skårer spiller på bakre og 1-1. I det 26 minutt er Skårer veldig nærme på en corner. Headingen går i tverrliggeren og ned, men Stanes får slått den vekk i siste liten. HFK styrer det meste av spillet men mangler trøkk i siste fasen. Er også noe unøyaktig og får en del brudd mot oss. Det skjedde i det 37 minutt da de kontret inn 2-1. I det 40 minutt ser Havikhagen ut til å heade inn 2-2 men den sniker seg like utenfor. Til tross for mye ball, nesten sjanser på dødabll går vi til pause med 2-1 til Skårer.

Andre omgang åpner ganske likt som første. I det 9 minutt ruller Renslo, Thorberg og Scriven opp et godt angrep, men Skårer keeperen reddet greit. HFK styrer det mest, men sliter med å omsette overtaket i gode sjanser. Men de siste 17-18 minuttene nærmet HFK seg voldsomt. I det 27 minutt er Taaje veldig nærme etter et langt kast, men headingen går like over. Men selv om HFK presser og skaper sjanser er det Skårer som ved innbytter Benjamin får et drømmetreff fra 25 meter, ballen går knallhardt i mål nede ved stolperoten og 3-1 til Skårer. Ikke spesielt fortjent, MEN det må gis kred til en så flott scoring. Etter den scoringen kjører HFK mer og mer på. Men det vil seg ikke. Taaje og Havikhagen har gode sjanser på dødballer og i det 43 minutt blir Havikhagen spilt alene igjennom av Thorberg etter et raskt frispark. Men keeperen vinner duellen dessverre og avverger med en flott redning. HFK har ikke dagen og Skårer går av banen med tre poeng.

Lagene rundt på tabellen tapte også, så vi ligger fortsatt a poeng med JIF og 4 poeng bak Nordstrand som ligger på 6 plass. Det er fortsatt fullt mulig å ta igjen Nordstrand til tross for denne blemmen, så vi går for 6.plassen. Vi møter Nordstrand lørdag på Gol kl. 1600. Det blir en spennende og tøff kamp. Vi trenger nok også tre poeng til for å være helt sikkert på plassen i divisjonen neste sesong. Neste helg er forhåpentligvis noen av de vi manglet denne helga tilbake, men Fredrik Garnås er ute med karantene.

Best på HFK på et veldig ordinært HFK lag var Simen Renslo.