URETTFERDIG TAP BORTE MOT SVELVIK – PÅ EN MINIBANE BLE SVELVIK FOR TØFFE.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 16. Okt 2023

Svelvik  -             HFK       (2-1) 2-1

Sve                                    3 min 1-0 Ben Davis Årnes 4 min 2-0 Anders Johnsen

HFK:                                  17 min 2-1 Øyvind Tørrisplass (Kleppo e/ kast)

Svelvik:                             90 min Mats Pedersen

HFK:                                  35 min Johannes Dokken Kleppo og 66 min Øyvind Tørrisplass og 66 min Trener Jansen

Cornere:                            (3-6) 4-11

Sjanser:                                           (4-6) 4-10

Tilskuere:                          38

Dommer:                          Lahbib Elkhail (Eiker Kvikk) AD 1:  Enes Erkøk (Solberg SK) og AD 2: Yakup Karagøz  Strømsgodset IF)  - Veldig vanskelig kamp på en liten bane. Ble mange situasjoner. Greid seg stort sett bra. MEN vi føler de bommet kraftig i situasjonen Øyvind Tørrisplass får gult. Her blir han som ballfører dyttet kraftig i ryggen innenfor 16 meteren og fyker inn i en Svelvik spiller. Istdenfor straffe, blir det gult kort til Tørrisplass og frispark til Svelvik.

Per Noste som dommerveileder.

Det ble en veldig spesiell kamp på en veldig kort og trang bane. Utrolig kjipt og rart at vi ikke kunne spille på den strøkne gressbanen som lå der. Det er også spesielt at kampen blir flyttet tett på og vi hadde i perioden i forkant lagt treninger på gress for å være best mulig forberedt. Denne kampen var ikke avgjørende for opprykket, men uansett kjipt at ubeseiret rekka endte her.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Anders Mastrup (Mathias Sætre Jensen 43 min) (MS) Gaute Tollefsen  og Mikkel Storeskar (VB) Per Nyhus (Sondre Sporan Tollefsen 68 min) (Anker) David Torralba (VK) Ammar Alhamdo (Kevin De Cruz 82 min)(IL) Sander Tyribakken og Simen Andreas Renslo (kap) (HK). Johannes Dokken Kleppo (Spiss) Øyvind Tørrisplass Ubenyttet reserver

Referat

Svelvik to kommandoen i kampen og var tøffe i duellspillet. De tok også ledelsen 1-0 etter et langt kast. Det vil si så å si alle kast i denne kampen var «lange» 😉 Like etter, er det den ellers meget gode Renslo som mister ballen på tur fremover og Svelvik utnytter ubalansen og overtallet til å score 2-0 målet. Fra der og ut var det HFK som styrte. I det 15 minutt kom reduseringen. Dokken Kleppo finner Tørrisplass som scoret sitt 30 for året (eller 31 ??).

Svelvik har ikke ne særlig til spill, men er farlige på dødballer. Etter 16 min er de nærme på et kast. Men HFK styrer og spiller god fotball. I det 17 minutt finner Dokken Kleppo Tørrisplass, men den ellers sikre avslutteren, sleiver den utenfor fra meget god posisjon. I det 27 minutt har vi corner og Gaute Tollefsens heading blir reddet på streken. Like etter er det Torralba som tester Svelvik keeperen. HFK trøkker på og i det 37 minutt ser «alle» ballen i mål, men avslutningene blokkeres flere ganger. I det 37 minutt er det Renslo som finner Tørrisplass, men avslutningen går i stanga. På overtid av omgangen er Svelvik nære på nok et kast. MEN det hadde vært blodig urettferdig. Lagene går til pause på 2-1 til Svelvik i en omgang HFK var best.

I andre omgang styrer HFK alt. I det 15 minutt har vi en stor sjanse som reddes ut til corner. På corneren er Tollefsen enda nærere enn i første omgang, men en Svelvik spiller redder på streken. Ut over i HFK greier vi ikke å sette trøkket og skaper ikke de helt store sjansene til tross for spillemessig overtak.

En kamp under pari, men vi hadde fortjent alle tre poengene.

Ikke som utmerket seg veldig, men David Torralba viste flere ganger gode ferdigheter. Dagens Lie sport Halling.