ET NOE ENERGILØST HFK GIKK PÅ EN STYGG SMELL

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 7. Mai 2023

Herrer:

Stoppen         -           HFK                 (1-1) 3-2

Stoppen:                  44 min 1-1 Thomas Ruth, 46 min 2-1 Eivind Johansen og 73 min 3-2 Jonas Semb

HFK:                             17 min 0-1 Johannes Dokken Kleppo (Sander Tyribakken etter corn) og 48 min 2-2 Abbas Amir (Simen Renslo frisp)

Stoppen

HFK:                           74 min August Fosse

Cornere:                     (2-2) 3-3

Sjanser:                       (4-1) 5-8

Tilskuere:                   25 –

Dommer:            Rolf Kristian Tangen (Ådal IL) AD 1: Kristoffer Helgerud (Lier) AD 2: Tomke Poppen (Åssiden). Dømte bra i en veldig lettdømt kamp, MEN dessverre ser vi etter video at vi ble snytt for utligningsmålet på overtid og det er veldig veldig kjipt.

Sterkt tilbakeslag. Et noe energiløst HFK lag fikk ikke spillet til å gli i torsdagens oppgjør mot Stopppen. Men vi hadde fortjent poeng. Stoppen har flere gode ballspillere og når de får styre tempoet er de farlige. De var veldig effektive, men hadde et stolpeskudd og en stor sjanse i tillegg til sine tre mål. Vi ble dessverre tatt fra utligningsmålet og 3-3 hadde kanskje vært et greit resultat på kvelden. Vi håper sykdommen og skader slipper tak i laget og at vi kan stille knallsterkt i kornekampen mot DBK på fredag kl. 1930 på Hallingmo. Dessverre brakk Mikkel Storeskar fingeren og Sondre Tollefsen fikk et kraftig overtråkk. Håper Storeskar blir klar, men tollefsen er mer tvilsom.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Johannes Dokken Kleppo (MS) Gaute Tollefsen og Mikkel Storeskar (VB) Sander Tovsrud Brenno(Chris Magnetun 80 min) (Anker) Sondre Tollefsen ( Jakob Rønsen 12 min, August Fosse 70 min) (HK)Ammar Alhamdo (Erik Hjelmås Lien 70 min) (IL) Sander Tyribakken og Simen Renslo (kap)(Jakob Rønsen 89 min) (HK). Abbas Amir (Spiss) Øyvind Tørrisplass (Kevin Cruz 80 min) Ubenyttet reserver:   Henrik Granhaug og Eirik Thorberg

Referat

Rotete innledning på kampen. Så er i tillegg Sondre Tollefsen uheldig etter en takling og tråkker over. Det var veldig synd, for han har stabilisert laget vårt de siste kampene. Etter 17 minutter tar vi ledelsen 0-1 på en corner. Litt klabb og babb før Tyribakken får sendt ballen til Johannes Dokken Kleppo får pirket den i mål. Etter det tar vi tak i kampen og styrer noe, men er unøyaktige både på overganger, siste pasning og foran mål. Gode sjanser ved Abbas, Jakob og Tyribakken blir misbrukt i tur og orden. Stoppen på sin side greier etter hvert å ta mer tak i ballen og i 44 min sklir de fint igjennom vårt forsvar og 1-1 på et flott skudd forbi Stave i HFK målet. Det ble pauseresultatet. Men her hadde vi fortjent å lede.

2 omgang åpnet på verst mulig måte. Stoppen tok ledelsen 2-1 på en corner etter 47 min. Men vi svarte like etter etter et frispark fra Renslo som blir headet i mål av luftens baron Amir 2-2. I det 50 minutt ser det ut som HFK skal ta ledelsen ved Ammar, men skuddet sniker seg like utenfor. I det 56 min har Tørrisplass en stor sjanse, men lykkes ikke. Like etter er Stoppen igjennom og skuddet går i stolpen. HFK er noe bedre på banen. I det 68 min header Tollefsen en corner over fra god posisjon. I det 73 min tar Stoppen ledelsen 3-2. Etter det presser HFK på, uten de helt store sjansene før vi får et kast på overtid. Den kaster Kleppo langt og Tyribakken stusser bakover til Chris Magnetun som banker ballen i det åpne målet. Dessverre vinkes det feilaktig for offside og vi blir tatt fra utligningen som hadde gjort torsdagen og helga noe bedre 😉

Vi hadde mye å gå på i banespillet og noen av de mest sentral spillerne var ikke på normalt nivå. Det skal vi rette opp til fredagens kamp mot DBK.

Dagens Lie sport Halling ble Johannes Dokken Kleppo som gjennomført en jevn og god kamp. Sander Brenno får også godkjent, mens resten var noe inder pari.

Vi ønsker Stoppen lykke til videre i sesongen.

Neste kamp er da på Gol igjen mot DBK førstkommende fredag kl. 1930 – Vi skal revansjere tapet.  😊