3 PÅ RAD FOR HFK A-LAG

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 29. Apr 2023

Herrer:

HFK    -           Modum           (2-0) 2-1

HFK:                             15 min 1-0 Anders Mastrup (Sander Tyribakken e/corner) og 40 min 2-0

Modum

Gule kort:

HFK                            24 min Abbas Amir (farefult spill) og 85 min Ammar Alhamdo (katet bort ballen)

Modum:                    52 min Filip Patryk Szkutnik og Trond Wold (trener)

Rødt kort:

Cornere:                     (3-1) 6-3

Sjanser:                       (2-4) 11-10

Tilskuere:                   234 – Mye russ og god stemning.

Dommer:            Rolf Kristian Tangen (Ådal IL) AD 1: Nan-Chun Chen (Ådal IL) AD 2: Anders Dalby Paulsen (Bakke IF). Gode I en lettdømt kamp. Men veldig langt tillegg i andre omgang 😊

Dommerveileder: Per Wifred Noste (Holeværingen, IL)

Ny sterk kamp og seier av HFK. Etter det forsmedelige tapet i første serierunde mot Eiker/Kvikk har HFK begynt å få sving på sakene. Flere treninger på gode forhold gir resultater. HFK leverte en veldig solid første omgang. Med tidvis fantastisk klikk klakk spill, hvor Modum ikke hang med. Andre omgang kom det noe skadeutsatte Modumlaget mer med i det, mye pga at HFK ikke satt sjansene sine. Og slutten ble spennende etter en Modum redusering på overtid.

HFK med to 16 åringer i start oppstillingen. Totalt 9 gutte og juniorspillere i troppen.

Neste kamp er Stoppen borte 4 mai kl. 1930

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Anders Mastrup (Sander Brenno 41 min) (MS) Gaute Tollefsen og Mikkel Storeskar (VB) Johannes Kleppo Dokken (Anker) Sondre Tollefsen ( Ole Cato Stubberud Haugen 89 min)(HK)Ammar Alhamdo (Kevin Cruz 89 min) (IL) Sander Tyribakken og Simen Renslo (kap) (HK). Abbas Amir (73 min Øyvind Tørrisplass) (Spiss) Jakob Rønsen (Erik Hjelmås Lien 77 min) Ubenyttet reserver:

Referat

Forholdsvis jevn start på kampen, men HFK tok raskt tak i kampen. Men etter litt rot i HFK sine bakre rekker, kommer Modum til en halvsjanse etter 10 min. Men skuddet går et stykke utenfor. HFK er laget som styrer spillet og kjører kampen, med tidvis fantastisk pasningsspill.  Etter 15 minutter har HFK corner, god serv av Storeskar. Litt klabb og babb i Modum feltet så får Tyribakken headet til Mastrup, som i god posisjon triller ballen sikkert i mål og 1-0. Ikke flere store sjanser før det 28 min. Denne gangen leverer HFK hurtig og bestemt pasningsspill, en flott stikker sender Rønsen alene igjennom, han skyter forbi keeperen, men dessverre i stolpen og ut. I det 40 min, ruller HFK flott oppover høyre siden. Mastrup er utrolig sterk og dyktig. Han kommer seg ned på dødlinjen innenfor 16 meteren og får kjempet ballen til unge Rønsen, som banker ballen i mål og 2-0. Det sto seg til pause.

I andre omgang kommer Modum litt mer i det, men det er fortsatt HFK som styrer og ikke minst skaper de store sjansene. I det 56 minutt stikker dagens Halling Simen Renslo, Rønsen igjennom. Men Modum sin gode keeper avverger. I det 66 min er Rønsen på farten igjen. Denne gang er det Renslo som igjen sender ham igjennom uten at Rønsen lykkes helt. Her burde han også sett Tyribakken som sto på åpent mål på straffemerket. Vi spiller hurtig og bra angrepsspill, men setter ikke ballen i mål ☹ I det 75 minutt har Tyribakken en stor mulighet. Forbi keeperen skyter han et ok skudd men på streken står det en Modum spiller som avverger 3-0 målet. Like etter ruller vi på nytt opp på vår høyre side. Innlegget fra Ammar er bra, men Johannes når ikke helt frem på den. Kampen ser ut til å ebbet ut med 2-0, men i det 90 minutt er det et sleivinnlegg som går over en halvskadet Stave og i mål 2-1. Etter det blir det mye nerve og dommerne legger til hele 7 minutter uten at Modum greier å skape noe, Men det gjør HFK uten å utnytte dem godt nok. HFK spillerne viser stor vilje og dedikasjon på slutten. Veldig godt illustrert ved Brenno som vinner en duell og istedenfor å la ballen trille ut til kast for Modum, setter han på turboen og redder akkurat den fra kast. Mens han samtidi skaper en 2-1 situasjon mot Modum. Han finner Kevin Cruz med en strålende pasning. Men han greier ikke helt å utnytte den og skuddet går like over mål.

Kampen ender da 2-1 til HFK, en veldig fortjent seier til et disiplinert og godt HFK lag ledet av kapteinen Renslo. Det var veldig mange gode på kveldens kamp. Men det er jo veldig gøy at ungguttene Sondre Tollefsen (første fra start) og Jakub Rønsen leverer en solid kamp.

Dagens Lie sport Halling ble Renslo som med feber jobbet iherdig, dikterte det offensive spillet og var et herlig forbilde for laget. Vi må også nevne Anders Mastrup som spilte en av sine beste kamper for året med hard jobbing både defensivt og offensivt  som endte i et mål og en assist før han dessverre måtte ut med skade.

Vi ønsker Modum med Trond Wold lykke til videre i sesongen.

Neste kamp er da på Lier mot Stoppen førstkommende torsdag kl. 1930 – Vi skal gjøre alt for å fortsette denne gode trenden. 😊