SEIER PÅ OG UTENFOR BANEN I ÅRETS SISTE KAMP.  

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 25. Okt 2022

Herrer: 

HFK        -             Svelvik (0-0) 1-0  

HFK:                     67 min 1-0 Ole Cato Haugen (Vebjørn Brusletten frispark). 

Svelvik:               

Gule kort:  

HFK:                      

Svelvik:               60 min Mathias Warp

Rødt kort:           

Ingen 

Cornere:             (6-6) 9-6

Sjanser:               (2-1) 6-1 

Tilskuere:            212  

Dommer:            Adem Satic (Strømsgodset IF), AD 1 Nils Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal IL) og AD 2 Nils Gunnar Bjerke (Modum FK) – God jobb i en enkel jobb.   

For en høstsesong med 11 seiere, en uavgjort og to tap, gjør at denne høstsesongen er en av de beste i HFK sin historie. Det er synd at sykdom og andre ting ødela i vår, hvis ikke hadde vi vært topp 3. Men 5.plass er veldig bra og vi har hevet oss på en fin måte utover sesongen. Det er klart at nye spillere som har kommet inn har bidratt, MEN vi har også mistet gode og sentrale spillere i løpet av sesongen. Så kudos til trener og spillergruppa som nok en gang greier å få frem gode lag som gjør det bra på dette nivået. 

Det var også en veldig kul opplevelse å ha kronekampen. Det gav ca. 60 000 kr i kassa. Kul gimmick med burgere fra McDonalds. 

Publikumsoppmøte i høst har vært veldig bra og det har vært kult med kamper i flomlyset med god støtte fra publikum. Det har nok vært et viktig bidrag til våre gode resultater. 

Kampen mot Svelvik ble på det jevne, men en fullt fortjent seier. 

Nå blir det litt roligere fremover, før vi starter opp igjen med mål om å greie første ordinære runde i NM. Vi gleder oss veldig, mange spennende spillere som skal komme inn og supplere en etablert gruppe. Dette kan bli veldig bra 😊 

Det kommer en oppsummering av sesongen for alle våre lag etter fotballfesten, som vi har 18 november 

 

Les mer for kampstats og referat.  

Lagoppstilling: Johnas Jorde (HB) Johannes Dokken Kleppo(83 min Mikkel Renslo) (MS) Anders Mastrup(60 min Sander Brenno) og Mikkel Storeskar (VB) Ole Cato Stubberud Haugen (Anker) Markus Thorberg (HK) Øyvind Tørrisplass (72 min Jakob Rønsen)  (IL) Sander Tyribakken (85 min Mathias Jensen) og Simen Renslo (VK) David Torralba Perez (55 min Gaute Tollefsen (85 min Sondre Tollefsen) (Spiss) Abbas Amir (65 min Vebjørn Brusletten) Reserver: Gjermund Kvarteig Dawid Pyr, Henrik Glesne 

Referat.  

HFK tok tak i kampen fra starten og styrte det meste uten å skape noen sjanser, annet en god mulighet som Simen Renslo sendte i nettveggen fra kort hold etter en corner. HFK greide ikke å holde på det baneovertaket, så etter hvert greidde Svelvik å «krige» seg inn i kampen via en rekke cornere, hvor en av dem satte Johnas Jorde i HFK målet på prøve. Kampen var veldig rotete og lite fint spill og ingen sjanser før Storeskar var veldig nærme på en corner rett før pause. Men avslutningen gikk i tverrliggeren. 

Det var litt kjedelig å gå til pause på 0-0 uten å ha prestert på det nivået vi ønsker foran en folksomt Hallingmo publikum.

I andre omgang styrer HFK det meste og Svelvik var svært sjeldent på visitt. Men det gikk tid før første sjanse og den ble det også scoring ut av. Vebjørn Brusletten skjøt fra 25 meter og keeper som ellers sto en god kamp for Svelvik måtte gi retur. Den tok Ole Cato Stubberud Haugen seg av ved å spasere ballen i mål og 1-0. Etter den scoringen åpnet kampen seg litt siden Svelvik måtte mer fram. Men det var HFK som styrte og skapte sjansene. Vi burde utnyttet de mange overgangene på en bedre måte. Men på slutten  fikk vi flere gode sjanser ved Markus Thorberg, Mikkel Storeskar og ikke minst et strålende skudd av Brusletten som keeperen på utmerket vis fikk fistet til corner. Brusletten hadde også en stor sjanse på overtid som ble blokkert. Kampen ebbet ut med 1-0 til HFK. Veldig fortjent seier, men ikke den beste kampen. Det er klart at vi også var litt redusert med toppscorer Tobias Grangård og Ammar ute, samt at David og Mastrup forsvant tidlig ut med skade. 

 

Dagens Lie Sport Halling på et jevnt over greit HFK lag ble Mikkel Storeskar, kåret av lokal jury. 

Markus Thorberg, Ole Cato Stubberud Haugen og Simen Renslo var også solide. I tillegg til Vebjørn Brusletten som hadde et solid innhopp og fikk vist litt av det han har gjort på trening. 

Dett var dett. Alt i alt en fin sesong 😊  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.