Hallingdal FK J17 med 11-0 i serieåpningen

Postet av Sven Gøran Bråthen den 25. Aug 2022

Hallingdal FK - Mjøndalen/Solberg 11-0 (6-0)


J17 laget vårt fikk en voldsom start på høstsesongen med hele 11-0 seier i første serierunde mot de som vant avdelingen på våren. Jentene til tak i kampen fra første spark og styrte i alle perioder hele vegen inn. 

1-0 1 min Hanne B-E (ass Frida)

2-0 3 min Tinni (corner fra Ingeborg)

3-0 7 min Frida (retur på skudd fra Hanne)

4-0 12 min Milla (Ingeborg)

5-0 24 min Ingeborg (Milla)

6-0 40 min Isa (Filippa)

7-0 41 min Filippa (Ingeborg)

8-0 56 min Filippa (Isa)

9-0 59 min Filippa (tjuveri)

10-0 63 min Filippa (Milla

11-0 64 min Ingeborg (Marie)

Og vi var nærme både 12, 13 og 14. Men kunne absolutt hatt et par baklengs også. Selv om vi var fullstendig overlegen i det meste av kampen slapp vi motstanderen til et p<r skikkelig store sjanser som fort kunne blitt mål. Men det var først når vi nærmet oss tosifret og da er det kanskje ikke så rart at fokuset og konsentrasjonen blir litt mindre.

Kampen og prestasjoner blir litt vanskelig å vurdere når det ble såpass forskjell på lagene denne gangen. Men det som er helt sikkert er at spilleren med ikke bare hattrick, men 4 mål på rad må få bestemannsprisen denne gangen. Altså vår yngste, 14 årringer, Filippa var dagens hallingspiller.


Nå er det ny kamp på søndag mot Skrim, det er et nytt bekjentskap for oss så det blir spennende.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.