BITTERT OVERTIDSTAP MOT VESTFOSSEN

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 11. Jun 2022

Herrer:

Vestfossen         -             HFK        (0-0) 2-0

Vest:                    93 min 1-0 Preben Røren og 95 min 2-1 Casper Andre Pedersen

HFK:

Vest                     40 min Iilmi Sulemani og 90 min Preben Røren

HFK:                     53 min Simen Renslo, 62 min Vegard Vedvik, 90 min Ole Cato Haugen og 90 min Per Oskar Stave.

Cornere:             (2-1) 3-3

Sjanser:               (0-3) 7-5

Tilskuere:            44

Dommer:            Adrian Forsberg (DBK), AD 1 Josof Askari (Kongsberg IF) og AD 2 Ole Alexander Lund Eriksen. (Ådal) – Greit nok, men vi mener 1-0 målet til Vestfossen var klart angrep på keeper. Det var også en svært billig straffe, men handsregelen er vanskelig å skjønne, selv for dommere.

HFK leverte en ny god og disiplinert kamp. Vestfossen slet med å bryte igjennom og med litt mer tur kunne vi reist hjem med alle tre poengene. Fortsatt en del forfall, men det nærmer seg. Vi skal bite bra i fra oss på slutten av vårsesongen.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (st) Anders Mastrup, Johannes Stave og Ole Cato Haugen. (VK) Vetle Kjøl (HK) Gaute Tollefsen(Chris Magnetun 74 min) (SMB) Simen RensloVegard Vedvik og Sander Tyribakken (Erik Lien 89 min), (Angrep) Tobias Grangård og Ammar Alhamdo (Øyvind Tørrisplass 45 min) Reserver: Johnas Jorde.

Referat

HFK lå veldig bra i den defensive ramma og Vestfossen sleit med å bryte igjennom. Det var faktisk HFK som kom til sjansene i første omgang. Først etter 17 minutter, Renso og Grangård kombinerer fint. Grangård kommer alene igjennom, men blir dyttet i skuddøyeblikket og keeper redder greit. I det 36 minutt er det motsatt, men Renslo skyter dessverre over fra fin posisjon. I det 40 min skyter Vedvik et frispark som går i tverrliggeren og ut. Tror ikke keeperen hadde helt kontroll der. En veldig god første omgang, som vi burde ledet. Selv om Vestfossen hadde ballen klart mest, var HFK gode.

2 omgang. Vestfossen kommer ut med litt større trøkk og intensitet og etter 48 minutter har de en god sjanse som Renslo redder på streken. I det 60 min får Vestfossen et svært billig straffespark. Ballen blir slått opp i armen til Haugen fra kort hold, som har den langs siden. Men Ad 1 bedømmer den til hands og straffe. Den redder Stave mesterlig. Vi slipper sjeldent inn straffemål takket være to gode keepere i Jordet og Stave. Men nå blir vi presset litt og Vestfossen har flere gode muligheter, men vi står unna takket være dedikert forsvarsarbeid og godt keeperspill. I det 87 min kommer HFK til en mega sjanse. Vedvik får den dessverre på venstre, men får fra 10 meters hold skutt et godt skudd, som Vestfossen keeperen får reddet mesterlig til corner. Det ser ut til å gå mot uavgjort og et viktig bortepoeng. Men her ville Vestfossen det annerledes. På et innlegg som Stave har god kontroll på før han blir holdt og Vestfossen spilleren kommer inn med full kraft lar dommeren spillet gå og 1-0 til Vestfossen. Vi må bare satse alt frem etter den scoringen og Vestfossen øker til 2-0. Alt i alt en fortjent Vestfossen seier, men vi kunne fort reist med både et eller tre poeng. Synd at gutta ikke fikk betalt for innsatsen.

HFK spilte en solid kamp. Dagens Lie sport spiller ble Per Oskar Stave.

Vi ønsker Vestfossen lykke til videre i sesongen og ser frem til revansje på Gol.

Neste kamp blir også tøff, men er heldigvis på hjemmebane mot Modum 10 juni kl. 1930. Der skal vi ha 3 poeng.