ET STERKT REDUSERT HFK TAPTE HJEMME MOT KONNERUD.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 12. Mai 2022

Herrer:

HFK      -             Konnerud         (0-4) 2-5

HFK                     48 min 1-4 Tobias Grangård (Simen Andreas Renslo) 59 min 2-4 Anders Mastrup (Renslo)

Kon:                    10 min 0-1 Omid Nabi, 14 min 0-2 Noah Skar Lentze, 30 min 0-3 Halvard Bøhn, 34 min 0-4 Bøhn og 80 min 2-5 Bøhn.

HFK                     Ingen

HFK:                    Ingen

Cornere:            (2-1) 6-2

Sjanser:              (1-5) 5-8

Tilskuere:         72

Dommer:           Ole Martin Loeshagen (NUIL) AD 1 Rolf Kristian Tangen (Ådal IL) og AD 2 Nan-Chun Chen – Greit gjennomført, men var et par sistemann situasjoner som skapte heftig diskusjon.

Det har vært en tung periode for HFK og med 8 russ på landstreffet i tillegg til noen skadefravær tillegg, så visste vi fort at det kunne bli tøft mot et voksent Konnerud lag. Det ble det også, men fin andre omgang rettet noe opp på inntrykket.

Neste kamp borte mot Kongsberg fredag 13 mai kl. 1930

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Morten Nerli (Mathias Sætre Jensen 77 min) (MS) Anders Mastrup(Erik Hjelmås Lien 87 min) og Torleif Rullestad(Sondre Sporan Tollefsen 45 min) (VB) Ole Cato Stubberud Haugen (4’er MB), Abbas Amir(Jakob Rønsen 45 min), Simen Andreas Renslo, Gaute Tollefsen(Jakub Bjørn Pychyrek 87 min) og Johannes Dokken Kleppo (Fri) Mikkel Evan Renslo(Sander Tovsrud Brenno 31 min) (Spiss) Tobias Grangård Reserver

Referat

Tung start for HFK. Konnerud tok tak i kampen og allerede etter 5minuttet sklei de lett igjennom forsvaret, men avslutningen gikk over alene igjennom. Rett etter har de en halvsjanse. Vi sliter med def struktur, mange nye konstellasjoner i dagens lag. Etter 10 minutter tar Konnerud ledelsen, glir rett igjennom forsvaret vårt. 0-2 Konnerud spilleren går forbi 3 mann og scorer alene igjennom. Etter den scoringen, gjør vi noen endringer og vi får bedre struktur. Men allikevel er det Konnerud som scorer igjen etter 31 min og 3-0. Kampen er nå jevnere og HFK kommer seg høyere i banen etter at Konnerud har dominert kraftig den første halvtimen. I det 42 min kommer Tobias Grangård seg alene igjennom, men Konnerud sin gode keeper avverger. Rett på kontra øker Konnerud til 4-0 og løpet virket kjørt til pause.

I andre omgang gjøres det en del strukturelle endringer, samt at peptalken til Morten Nerli giret opp gutta. Vi kom på banen som et helt annet lag. Reduserte etter 48 min ved Grangård fin assist av Renslo etter et brudd høyt i banen. Like etter kan Mastrup redusere på en heading, men ble bare nesten. HFK er gode og styrer matchen men Konnerud er alltid farlig på kontra. I det 59 min kommer scoringen til Mastrup, flott skudd etter et Renslo frispark. 2-4 gav håp om poeng og HFK pushet på. I det 77 minutt ser alle ballen i mål, knallskudd av Renslo, men Konneruds meget gode keeper får fistet den til corner. Dessverre kontrer Konnerud inn 2-5 i det 80 min og det ble nok spikeren i kista for HFK.

HFK leverte en god omgang og det i kombinasjon med at vi får igjen noen til helga, gjør at vi har god tro på poeng borte mot Kongsberg.

Anders Mastrup ble kåret til Dagens Lie Sport spiller. Må berømme flere av de urutinerte og unge spillerne som gjorde en fin innsats. Sondre Tollefsen og Sander Brenno satte sitt stempel på kampen.

Vi ønsker Konnerud lykke til og at vi ser frem til revansje på Konnerud til høsten.