HFK                     -             Raumnes/Årnes           (0-2) 1-3

HFK:                    81 min 1-3 Marius Helling (Simen Renslo)

R/Å                     10 min 0-1, 31 min 0-2, 73 min 0-3 og 88 min 1-4

Cornere:            (1-1) 3-6

Sjanser:              (1-4) 4-6

Tilskuere:         20

Dommer:

HFK møtte et solid lag fra Akershus i form av Raumnes/Årsnes på nivå med de rett under toppen i vår serien. De har gode treningsforhold og trener på en flott(men dyr 😉 ) oppvarmet bane hele vinteren, mens vi må trene inne i en «gymsal» ☹ Dette i tillegg til at vi var kraftig koronarammet førte til at R/Å laget ble en meget god utfordring. I første omgang prøvde vi å legge oss lavt, men det er noe vi ikke er vandt med og må nok terpes godt før vi mestrer det på en god måte. Andre omgang kjørte vi ut i vanlig stil og det endret karakter på kampen. Så konklusjonen er en omgang under pari og en godkjent omgang.

Uansett sitter igjen mye verdifullt vi kan ta med inn i det videre treningsarbeidet.

Lagoppstilling: Johnas Jordet (Per Oskar Stave 45 min) (HB) Vetle Arnegård Kjøl (Gaute Tollefsen 45 min) (MS) Kjartan Wall Andersen og Anders Mastrup (Sindre Kaspersen 27 min) (VB) Morten Nerli (Ammar inn igjen 5 min) (4’er) Simen Andreas Renslo, Sander Tyribakken, Vegard Vedvik og Johannes Kleppo Dokken (John Martin Eriksen 19 min) (Fri) Ammar Alhamdo ( (Spiss) Marius Helling (Abbas Amir 45 min)  RES: Ikke benyttet Nils Egil Vedvik 😊

Referat

HFK la seg mellomhøyt, men manglet trøkk og intensitet i det defensive spillet og gav R/Å overtaket litt for lett. De styrte det meste i starten, selv om vi kom oss til en resultatløs corner etter 7 min. . I det 10 minutt roter vi det til i egen boks og en HFK forsvarer header ballen rett til en R/Å spiller på 7 meters hold. Han klinker den i tverrliggeren og tar returen selv inn i mål og 0-1. de fortsetter å styre, vi sliter med det defensive samt etablere noe spill overhode. På den andre siden så skaper heller ikke R/Å fryktelig mye. Vi kommer til en god sjanse i det 32 minutt, når Ammar ble fint spilt igjennom. Han ser keeperen står ute og prøver og lobbe ballen over. Men utførelsen ble ikke god nok og keeperen tok den lett. Vi har kommet oss mer inn i spillet og høyere i banen. Dessverre slipper vi de til på en kontring og plutselig sto det 0-2 mot et effektivt R/Å lag. Rett før pause mister vi ballen på egen 25 meter og R/Å spilleren kommer alene igjennom, men blåser den over. Dermed står det 0-2 til pause, fortjent at de ledet, men noe mye.

I andre omgang gikk vi mer offensivt ut og fikk betalt i mer trøkk og tak i ballen. I det 8 minutt er unggutten Gaute Tollefsen nære på redusering, men headingen fra kort hold går rett på keeperen. Like etter legger Kjartan Wall Andersen inn et innlegg som nesten sniker seg inn i krysset. Men uheldigvis slår den i krysstanga. Vi er mye mer på og får satt opp fine kombinasjoner med Renslo, Vedvik og Tyribakken. Men manglet litt på siste fasen i spillet. I det 70 minutt blir Renslo tatt på 17 meters hold, frisparket sniker seg like utenfor. Nå hadde vi fortjent en redusering med tanke på sjanser og spill. Men dessverre er det R/Å som scorer på en ny kontring i det 72 min og 0-3. I det 81 minutt får HFK en fortjent scoring. Amir jobber hardt på topp, vinner ballen, finner Renslo som igjen slår Helleing alene igjennom med keeperen og 1-3. I en litt rotete avslutning på kampen får R/Å en ny scoring på kontring og 1-4. Det blir også sluttresultatet.

Ut i fra omstendighetene ble dette en grei og lærerik kamp for oss.

Best på HFK var Simen Andreas Renslo, som viser tydelig tegn på at han er på vei tilbake etter en litt trøblete fjorårssesong med mye skader. Vegar Vedvik viser også tidvis solide kvaliteter. Vi må også nevne Abbas Amir, som med sin utrettelige spillestil skaper mange utfordringer for R/Å forsvaret.

Neste kamp er i vinterserien lørdag 26 feb i valdres kl. 1200 mot Nordre Land. Vi får nok noen spillere tilbake, men helt sikker noen nye i isolasjon ☹