Postet av Jan-Eirik Thorberg den 25. Okt 2021

Herrer:

Stoppen             -             HFK      (0-2) 1-3

Stop:                   1-2  36 min Stian Andre Green

DBK:                   0-1 17 min Sander Tyribakken (corner Ole Cato S Haugen), 0-2 33 min Simen Andreas Renslo(Tobias Grangård) og 1-3   77 min Tobias Grangård (Ammar Alhamdo)

Tilskuere:         30.

Dommer:           Ismael Dakhouch Fakihi (Åssiden IF) AD 1 Adrian Forsberg (DBK) og AD 2–  Roar Fjeldheim (IBK) – dømmer jevnt over bra i en lettdømt kamp. Til å være hans andre kamp som hoveddommer, så ser det lovende ut for Fakihi

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Vetle Kjøl (MS) Chris Magnetun Anders Mastrup (VB) Ole Cato Haugen (SMB) Sander Tyribakken og Vegard Vedvik(HK). Morten Nerli( Johannes Kleppo Dokken 59 min) (Fri) Ammar Alhamdo(Marius Helling 85 min) (VK) Simen Andreas Renslo (Spiss) Tobias Grangård(Johannes Stave 90 min)

Res: Einar Espeland Roa, Gaute Sporan Tollefsen og Johnas Jordet.

En bra gjennomført kamp av HFK, veldig viktig og fortjent 3 poenger.

Neste kamp tirsdag 26/10 kl. 1930 HFK- Åskollen

Les mer for kampstats og referat. Ingen video av kampen

Referat

Ganske jevn start på kampen, men det er Stoppen som kommer til den første store sjansen. De glir litt for lett igjennom HFK forsvaret, men greier ikke å få ballen forbi Stave i HFK målet. Han varter opp med en god og meget viktig redning. I det 11 minutt har HFK corner, men ballen ender opp i returen og der mister vi ballen og Stoppen kontrer. På ny kommer de igjennom alene mot Stave og igjen kommer Stave vinnende ut av duellen. Til tross for de to store sjansene, så er HFK i ferd med å ta over noe av spillet. I det 13 minutt er vi nærme på en corner. I det 16 minutt tar HFK ledelsen på en ny corner 1-0. Flott servert av Ole Cato Stubberud Haugen, han finner «luftens Baron» Sander Tyribakken som stusser ballen i mål fra kort hold. Nok en gang viser vi at vi er gode på dødballer. Mål preger ofte kamper og HFK får litt mer tak på det. I det 32 minutt slår Morten Nerli flott igjennom Tobias Grangård, som virkelig har funnet formen på slutten av sesongen. Han drar seg inn i 16 meteren og slår knallhardt inn mot første stolpe, der kommer kaptein Renslo og header ballen i mål med stor kraft 2-0. Flott angrep og en kraftfull scoring. I det 38 minutt er vi svært nærme etter et langt kast. Det eneste Stoppen er skumle på i denne perioden er kontringer og i det 39 minutt er de nesten alene igjennom på ny og Stave avverger mesterlig. I det 40 minutt er HFK svært nære 3-0 på et frispark av Vedvik fra nesten midtstreken. Men med mye bevegelse foran keeperen, blir det vanskelig for Stoppen keeperen og 30 cm fra scoring. Lagene går til pause på 2-0 til HFK, fortjent men litt i overkant. Med ledelse til Stoppen hadde nok kampen blitt langt vanskeligere.

I det 47 minutt, kommer uromomentet Ammar til en god mulighet, men Stoppen keeperen og en forsvarer får avverget. I det 51 minutt, får HFK frispark fra 18 meters hold. Tyribakken skyter et ok skudd og keeperen gir retur, den greier Renslo nesten å få i mål. HFK har egentlig god kontroll, men roter det litt til ved midtstreken. Kunne kanskje fått et frispark, men Stoppen kommer igjennom og reduserer til 1-2 etter 58 minutter. Det kunne skapt litt uro, men HFk fortsatte å styre kampen. I det 69 minutt blir Grangård slått alene igjennom, men blir hindret av keeperen. Det fører til rødt kort. Det blir noen rotete minutter og det er faktisk Stoppen som kommer til den første store sjansen. Alene igjennom med Stave blir avslutningen veldig svak og Stave redder greit. I det 74 minutt er Haugen svært nærme 3-1 på corner, men Green (egentlig utespiller) i Stoppen målet redder mirakuløst. I det 77 minutt kontrer HFK. Dokken finner Ammar som nesten kommer helt igjennom selv, han sentrer uselvisk til Grangård som fra 12-13 meters hold dundrer ballen i mål bak en sjanseløs Stoppen keeper. Det er vel spikeren. I det 79 minutt får vi annullert et frispark mål etter en hårfin offside. På slutten går Stoppen litt i oppløsning i jaget etter redusering. Det fører til store sjanser ved Ammar, Grangård og Mastrup uten at vi får ballen i mål igjen. Det ender med 3-1 seier, fortjent nok. Flott og sterk bortekamp.

Dagens Halling ble Tobias Grangård, som jobbet knallhardt i tillegg til å score et og en flott assist til Renslo. Ole Cato Haugen leverte en ny sterk kamp, Stave i HFK målet hadde flere gode redninger. Mastrup spilt også en ny god kamp og var veldig bra i starten av kampen, i perioden HFK sleit litt.

Det gjenstår to kamper, Åskollen tirsdag 26/10 kl. 1930 og Solberg 30/10 kl. 1500. Det blir to spennende kamper. Vi trenger mest sannsynlig poeng for å holde oss, men med to seiere vil vi også kunne sikre oss NM kvalifiseringen 2022. SÅ serien lever i høyeste grad i innspurten.