Roadtrip med J17

Postet av Sven Gøran Bråthen den 18. Okt 2021

J17 hadde igjen 2 bortekamper i høst og takket være hyggelig dialog med Kongsberg fikk vi begge kampene inn på samme helg. De stokket om på kampoppsettet sitt for å få det til og det er vi svært takknemlige for. Vi belønnet det med en fruktkurv fra våre venner i KIWI. Så da ble det tur på 21 jenter med mange voksne og hotell og shopping. 

Kampen på Kongsberg startet litt spesielt med 1 minutts stillhet i respekt for de som ble drept i terroraksjonen i midtuken.

Lørdag 16.10. kl 1300

Kongsberg - Hallingdal FK 2-6 (0-3)

1 min 0-1 Vilde (assist Linn)

7 min 0-2 Vårin (frispark)

15 min 0-3 Vilde (retur etter godt Fridaskudd)

54 min 1-3 mål Kongsberg

55 min 1-4 Milla (assist Iselin/Synnøve)

70 min 1-5 Milla (assist Vilde)

74 min 2-5 mål Kongsberg

79 min 2-6 Vårin (vinner ballen selv)

Kongsberg er et lag som spiller litt røffere enn vi er vant til og det tok litt tid før vi kom oss opp i intensitet i duellene. Men når vi er spillemessig såpass mye bedre enn motstanderen så går det greit allikevel. Vi gjennomfører en solid kamp mot et lag som uforståelig nok ikke har klart å ta poeng i høstens 1.divisjon.

Dagens Halling: Elise!

Søndag 17.10. kl 1300

Hyggen - Hallingdal FK 3-6 (3-0)

Toppkamp i 1.divisjon på ei lita og humpete grassbane i oktober. Det er vel bare vi gamle som gleder oss over sånne rammer.

1 min 1-0 mål Hyggen

3 min 2-0 mål Hyggen

32 min 3-0 mål Hyggen

41 min 3-1 Vilja (assist Ingri)

43 min 3-2 Milla (assist Vilja)

45 min 3-3 Milla (stjeler tilbakespill)

49 min 3-4 Vilde (Milla/Vilja)

66 min 3-5 Vilja (Signe)

78 min 3-6 Vårin (frispark i krysset)

Kampen starter på værst tenkelig måte med 2 baklengs på 3 minutter, men det er faktisk vi som tar tak i kampen og prøver å spille fotball på tross av uvant og ujamnt underlag. Og selv om vi ligger under "hele" 3-0 til pause er vi foran på sjansestatistikken og foran i spillet, da manglet det mål og trua. Vi trenere påpekte hvor slitne de var og sa at dette snur dere hvis dere vil.

Og for en 2.omgang vi ble vitne til.

Våre jenter var overalt og mixet småpasninger, vending av spill, baller i lengderetning med duellstyrke og #HallingTrøkk, og da ble rett og slett ikke Hyggen gode nok. 1. målet er hentet rett ut av vår sportsplan. Småpasningsspill opp langs ei side, vende spill via sentral offensive spillere, innlegg fra back og heading i mål fra spiller som møter ball på nærmeste stolpe. Og nå gikk det fort, 8 minutter senere leder vi plutselig kampen. Resten av kampen varter jentene opp med flott angrepsspill og veldig trygt og godt defensivt arbeid av alle. Vi har også ganske mange sjanser til å vinne enda mer, men det er ikke bare, bare å score på en av Norges landslagskeepere...

Dagens halling: Vilja

Helgens målscorere:

Vilja Rejdemo (Geilo), Vårin Stensaker Stave (Ål), Vilde Magnussen Majormoen (Nesbyen) og Milla Dokken (Gol).


Nå får vi muligheten til å avgjøre det hele på hjemmebane mot Modum onsdag 27.10. kl 1930 på Gol i Flomlys. Veldig hyggelig hvis mange tar turen!!!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.